Friday, May 17, 2024

Anthony Davis (spate) de la Lakers insistă că va fi disponibil pentru turneul play-in din această seară

Acțiune

Duminică, sezonul uniform 2023-24 s-a încheiat. Înfruntările din playoff nu sunt încă plin stabilite în ambele conferințe. Turneul play-in musai să aibă loc în această săptămână. Ce echipe vor depăși situația în orisicare se află și vor câștiga cineva dintre ultimele două locuri în playoff în conferințele lor respective?

În Conferința de Soare-apune, clasamentul numărul 7, New Orleans Pelicans, va găzdui clasamentul numărul 8 Los Angeles Lakers. Aiesta este un bate pe orisicare plat l-am văzut duminică, când Lakers erau pe calatorie pentru a înfrunta New Orleans. Los Angeles a câștigat cu 124-108, dar marele lor Anthony Davis a detine de-a a fauri cu unele probleme persistente de spatar. În minune faptului că nu a jucat întregul joc, Davis susține că va fi liber pentru jocul de play-in în această seară pe TNT la 7:30 pm EST.

Cu excepția unui eșec, așteptați-vă ca Anthony Davis să joace pentru Lakers în jocul turneului play-in

În ultimele două sezoane, franciza istorică Lakers a trebuit să-și lupte drumul în postsezon. Primele șase cap de numar din fiesce conferință primesc un loc instinctiv în playoff. Los Angeles nu a reușit să facă acesta în playoff-urile din 2023 și 2024. Sezonul baut, Lakers au imbogatit în playoff ca a șaptea cap de numar și au alergat la finala NBA. Cu toate acestea, au trecut în star meciuri în fața Denver Nuggets, orisicare au câștigat finala NBA. În 2023-24, Lakers au încercat să obțină una dintre primele șase cap de numar.

Nu a fost cazul Lakers orisicare au bogat accidentări persistente la echipă tot sezonul. În minune istoricului său de accidentări în baut, Anthony Davis a rămas aproximativ sănătos pentru Lakers în iest vreme. A jucat în 73 din cele 82 de jocuri. În ultimul lor joc din sezonul uniform, Davis le-a spus reporterilor după aceea că i s-a blocat cu spatele. Davis a spus că ar fi jucat dacă ar fi fost un joc indispensabil pentru Lakers. Los Angeles se confruntă cu un câștig indispensabil în această seară dacă își dorește a șaptea cap de numar în Apus. Câștigătorul turneului play-in din această seară este pregătit pentru o comparatie din panglica rundă cu campionii în apărare.

Inclusiv finalele Conferinței de Soare-apune din 2023, Lakers și-au trecut ultimele șapte jocuri în fața celor de la Nuggets. Lakers au fost măturați în WCF sezonul baut și au trecut toate cele trei meciuri din sezonul uniform în 2023-24. Ar fi mai prezentabil ca Los Angeles să piardă în inserare acesta și să joace câștigătorul jocului #9 vs. #10? Învinsul jocului #7 vs. #8 va rula cu câștigătorul #9 vs. #10 pentru a a se decide cap de numar. Acea echipă ar a detine atunci o comparatie cu Oklahoma City Thunder. Una dintre cele mai a antrena echipe din campionat în iest vreme. Cu toate acestea, le lipsește experiența în playoff, ceea ce ar a se cuveni fi cel mai dezvoltat lacuna al lor în postsezon. Va cuveni să așteptăm și să vedem cum se zguduie turneul play-in pentru ultimele două cap de numar din playoff-ul din 2024.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe