sâmbătă, aprilie 20, 2024

Anglia v Irlanda – Six Nations LIVE

Acțiune

MECI ÎN DIRECT: Anglia vs Irlanda

Şase Naţiuni – 9 martisor 2024

Nu ratați Anglia și Irlanda să se înfrunte cap la cap – urmăriți meciul de rugby al șase Națiuni în sfoara cu Eurosport. Meciul începe la 16:45 pe 9 martisor 2024. Obțineți rezumatul integral și evidențierile aoace – vedeți care a accentuat și obțineți statistici din meciurile recente. În surplus, găsiți toate cele mai recente scoruri, rezultate și clasamente de rugby.

Urmărește cele mai bune știri contra rugby din Anglia și Irlanda și găsește cele mai actualizate rezultate, clasamente, marcatori și câștigători anteriori ai șase Națiuni.

Fanii rugbyului pot accesa comentariile experților și pot urmări cele mai bune momente. Fii la zilnic cu ce se întâmplă în Facau Mondială, Top 14, 6 Națiuni și Facau Campionilor.

Urmăriți videoclipuri de rugby cu momente importante din meciurile recente. Aproba cele mai bune goluri din aiest anotimp și bucură-te de interviuri cu jucători și antrenori cordar.

Faceți din Eurosport informatie de referință pentru știri sportive online – obțineți actualizări live și rezultate din Anglia vs Irlanda și urmăriți meciurile de rugby pe tot parcursul sezonului. Găsiți programe complete de intrecere, statistici și scoruri live, de la rugby la sportul cu balonul rotund, sportul alb, ciclism, snooker și multe altele.

CITIT  Video: Starul de la Newcastle o pedepsește pe Chelsea neglijent cu un final clinic

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe