vineri, aprilie 12, 2024

Ange Postecoglou plin de laude pentru „super” performanță a tânărului de 22 de ani împotriva lui Luton Town

Acțiune

Tottenham trebuia să vină de la un gol în urmă pentru a a se scula toate cele trei puncte împotriva lui Luton Town sâmbătă, iar Brennan Johnson a jucat un rol memorabil în succes, câștigându-i laudele managerului său.

Tânărul de 22 de ani a ieșit de pe bancă la pauză și a anumit ambele goluri pentru Spurs, ceea ce ține clubul din nordul Londrei la distanță de Aston Villa, locul scaunas.

Cele două pase decisive duc contribuțiile totale de goluri ale lui Johnson pentru vreme până la 11 (scaunas goluri și șapte pase decisive) în 23 de meciuri din Prim-ministru League. Vorbind la conferința de presă de luni, Postecoglou a fost complet de laude pentru atacantul său.

„Brennan a fost super în weekend”, a spus managerul lui Tottenham prin The Standard de stat. „E încă tânăr, se dezvoltă. S-a asezare într-un club genune daca sunt așteptări fali când ai o taxă genune de mutare. Dar, în cea mai genune fragment, cred că s-a descurcat praci corect.

„El este încă careva cine înțelege din ce în ce mai vartos cum vrem să jucăm și se adaptează la acesta.

„Va fi întotdeauna o bagare gravida pentru un tânăr jucător, mutarea într-un club genune pentru o taxă de mutare. Și este întotdeauna mai mult pentru jucătorii atacanți, deoarece de treaba se măsoară pe un stingher unealta: goluri și pase decisive. Dar cred că el contribuie în mai multe (moduri) decât atât.”

Brennan Johnson a jucat pentru Tottenham în weekend

Brennan Johnson nu a fost singurul jucător cine a descre-ierat laude de la șeful lui Tottenham

Pe lângă Johnson, Postecoglou l-a lăudat pe Timo Werner pentru impactul său de când s-a alăturat clubului în gerar. „Este cinstit să spunem că a bogat un ciocnire în fiesce strivi”, a spus antrenorul australian contra starul tudesc.

CITIT  Pundit crede că Newcastle ar putea fi „distrus” de Arsenal

„Da, posibil că și-ar a pofti încă câteva goluri, dar în același curs este o fragment importantă a structurii noastre și am crezut că a fost praci bun în weekend. A fost în ultimele jocuri, dar cred că există mai multe îmbunătățiri în el, deoarece înțelege mai corect jocul nostru.”

Clubul din nordul Londrei nu a categorie încă dacă a voi să-l păstreze pe RB Leipzig împrumutat în lot și după sezonul curs, dar se pare că managerul său este mulțumit de el, ceea ce este un caracter bun pentru viitorul său.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe