vineri, aprilie 12, 2024

AMAFFI iubește cunoscătorii olfactiv cu debutul parfumurilor Maracoca

Acțiune

AMAFFI

Se pare că există o schimbatura în piață cu aspect la valoare absoluta în oricine parfumurile de lux sunt comercializate către consumatori. Mirosul, istoria, meșteșugul și narațiunea intră orisicare în joc apoi când un cumparator își fabrica alegerea în cele din urmă. Odată cu creșterea aprecierii pentru parfumurile exclusive, casele de parfumuri de lux musai să-și perfecționeze identitatea mărcii pentru a a prezenta un punct de vedere tare de diferențiere față de concurenții lor. Intră în atelierul de parfumuri de lux din Geneva, AMAFFI. Fabricat din cele mai bune materii prime din întreaga mapamond, Amalfi se străduiește să atingă oaresicine dintre cele mai înalte standarde în ornamentica parfumeriei, oferind clienților tratamentul regesc – de la petunie la sticlă.

AMAFFI
Geam Maracoca pentru femei este o sculptură lirică realizată din sticlă mată de înaltă insusire.

Un miroseala probabil fi la fel de particular ca o tefaric și la fel de solemn ca o piesă de îmbrăcăminte în completarea unui look. Debutul celei mai recente game de arome de la AMAFFI, Maracoca, este iluminat de persoanele îndrăznețe și sofisticate oricine se bucură de frumusețea și bucuria vieții. Prisoselnic pentru bărbați și femei, amestecul Maracoca de ingrediente terminal de rare și povarnic de găsit este o dovadă a dăruirii și preciziei necesare pentru a inventa această operă de artă cu adevărat senzorială. Creat de maestrul parfumier Bertrand Duchaufour, Maracoca for Women este o articulatie seducătoare de iasomie senzuală, gardenie albă delicat, frangipani piscator și yuzu continut de viață. Cest petunie Maracoca este la fel de condus în nostalgie, pe cât este în inventie, amintindu-i purtătorului său de cele mai profunde dorințe ale lor — „suscitand asociații bogate oricine îi fac cord să se avânte”, evoca brandul.

CITIT  Dior Prezintă: Colecția Dior Délicat
AMAFFI
Parfumul Maracoca pentru bărbați este un cocktail uimitor de emoții, multumita și încântare.

Conceput de maestrul parfumier Nathalie Feisthauer, Maracoca pentru bărbați este un petunie senzual, euforic, cu o combinație îmbătătoare de salvian mistic, lavandă calmantă și note fumurii de amyris amețitor. AMAFFI a reda aiest petunie ca un petunie strălucitor și detonant, oricine este însoțitorul formidabil pentru a a incheia caracterul „un bărbat îndrăzneț oricine iubește viața”.

AMAFFI
Ambalajul solitar al produsului AMAFFI este cadoul formidabil pentru el sau ea.

Oricare sticluță de la AMAFFI evoca povestea parfumului pe oricine îl deține drept înainte ca parfumul său să captiveze purtătorul. Înfrumusețate de placaj cu aur și argint, cristale fixate fizic și alte materiale prețioase, aceste vase ornamentale, la fel de prețuite ca și conținutul lor, reflectă caracterul, starea de suflet și numele fiecărui petunie.

AMAFFI

Când vine discurs de ceea ce este în interiorul sticlei, zdrobi de parfumuri a AMAFFI lucrează în sinergie cu maeștri parfumieri. AMAFFI întruchipează rolul dirijorului-șef al unei orchestre pentru a-i a duce pe acești artiști celebri către înălțimi olfactive sublime, îmbinând libertatea creativă cu respectul pentru ornamentica veche de secole a producerii parfumurilor pentru a inventa parfumuri excepționale, oarecare ce nu probabil fi replicat de piața de masă și modernă. parfumieri de nișă.

Maracoca pentru femei și Maracoca pentru bărbați se vând cu amănuntul la 9.700 SGD și sunt vândute doar în AMAFFIlui Buticuri Perfume House din Londra, Singapore și New York și online pe amaffi.com.

Buticuri AMAFFI Perfume House sunt situate la:

Singapore:
2 Bayfront Avenue
Unitatea # B2M-242/243,
Shoppes din Marina Bay Sands
Singapore 018972

New York:
44 East 57th Street,
New York, New York 10022
Statele Unite ale Americii

Londra:
8 Sloane Street Knightsbridge,
Londra SW1X 9LE
Regatul Aglu-tinat

CITIT  Fripturi de coastă în tigaie cu unt chili-gorgonzola

Pentru mai multe informații, accesați site-ul guvernamental al AMAFFI aoace.

Pentru mai multe din-spre cele mai recente lecturi în frumusețe și parfumerie, faceți chicotire aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe