Thursday, May 23, 2024

Am încercat să renunț de ani de zile la cursul meu de latte de dimineață – Aceasta este aparatul de cafea care mă face în sfârșit să sorb acasă (Psst: este la vânzare)

Acțiune

Nicicat nu-mi a crea mai multă placere decât să alerg la locul meu localnic pentru o ceașcă de Joe proaspăt turnată… cu excepția, samite, că barista își amintește a regla mea. Nu, nu este clar cea mai rentabilă (și nici ecologică) regim de a-mi începe ziua, dar am încercat să înlocuiesc obiceiul cu o lupin de acasă și nicidecum nu pare să fie la măsură.

Până actualmente. Lasă-mă să revin pentru o secundă: încerc să fac un catagrafie al rutinei mele zilnice la sfârșitul anului – nicidecum adanc, poate un obtuz „cum îmi petrec zilele?” clipita — și, făcând acesta, mi-am dat beneficiu că excursia mea java de dimineață mă a fi o sumă nu atât de nesemnificativă de bani și vreme. Adăugați la acesta diminețile întunecate și temperaturile RÄ?CITURI, orisicine nu mă ademenesc asemenea în aer neintemnitat și m-am gândit că ar a merge face să investesc într-o soluție orisicine sosi să mă salveze pe amândouă.

Curs de câteva săptămâni, mi-am ținut ochii cufundați – și papilele gustative pregătite și așteptând – pentru un olovina de casă, cu pofta respectabil de cafenea (a se a spune: redutabil) și atractios pentru blat. După ce am sorbitura din versiunile câțiva imprieteni de lupin de casă, m-am hotărât să merg pe un adapostit de lupin și espresso Nespresso Vertuo Next – și mă poți a-i spune metamorfozat.

Experienta mea de dimineață nu a fost niciodată mai simplă: cu o apăsare de capsa, o lupin proaspăt preparată și acoperită cu spumă este a mea pentru a o a legumi. Bonus: este în vânzare clar actualmente până pe 21 carindar pentru 170 USD (adică peste-soare 100 USD micsorare) – și apoi când achiziționați pe QVC, a regla dvs. va ingloba un colet de început de 12 păstăi de lupin, un spumant de buruiana-de-friguri și un voucher de 50 USD pentru a-l prii pe viitoarele descoperiri Nespresso. Iubitori de latte, bucurați-vă.

A-ți a clatina ritualul cafelei este ca și cum ai încurca cu experienta ta de îngrijire a pielii, știu – este un pamant grav. Așa că, dacă nu ezitați să adăugați un Nespresso în bucătărie, ascultați-mă. Odată ce despachetați iest obiect de frumusețe, veți arunca verice păstăi în adapostit și veți a decide dintre șase dimensiuni de gatit, de la o singură doză la lupin de 18 uncii, înainte de a pedepsi cum bunătatea bogată, acoperită cu cremă, picură în ceașcă. Acesta este — nu este neaparat să vă perfecționați turnarea sau să învățați să tamponați espressoul măcinat. Și de parcă nu ar a merge fi mai sigură, mașina are un crug săptămânal de clătire automată pentru a menține lucrurile curate și o lumină orisicine indică când este timpul pentru detartrarea suplimentară.

În surplus, Vertuo are o lățime de mai puțin de 6 inchi, ceea ce înseamnă că se va opune pe verice blat (privind la inchipui, apartamente atelier) fără a cuceri spațiul de gătit – iar designul său ingrijit va cinsti intreg verice estetică cu orisicine lucrezi.

Se potrivește ca o mănușă în apartamentul meu și actualmente, după ce m-am asezat în nouar mea rutină relaxată, mă aflu în afacerea de a-mi a chivernisi prietenii către viața Nespresso. Mi-am făcut un narav de a-i a pofti la întâlniri de weekend și de a-mi a lasa abilitățile de a a spumega laptele apoi când o fac – și cred că acea cafe au lait cremoasă ceresc ar a merge să-i influențeze să urce în trenul de lupin de acasă. , de invar.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe