Thursday, May 23, 2024

Alf-Inge Haaland răspunde la criticile lui Roy Keane la adresa fiului său Erling

Acțiune

Alf-Inge Haaland l-a ranit pe Roy Keane după ce sinaxar United l-a inculpat pe fiul său că joacă ca un jucător de Alunita a doua.

Atacantul de la Manchester City caută să-și susțină recordul, în sezonul de inceput cu triple câștigătoare și este în cadou pe drum-de-fier să câștige Botina de Aur.

Tânărul de 23 de ani a insemnat 31 de goluri din 38 de apariții în cest timp, dintre orisicine 20 vin în Prim-ministru League.

Tatăl lui Haaland îi dă înapoi Keane

Haaland, după standardele rarunchi înalte, a părut să se lupte în mai multe jocuri în cest timp, mai deosebit în recenta comision fără goluri cu Spatarie la The Etihad.

Internaționalul norveg a innebunit critici pentru unele dintre performanțele rarunchi din cest timp și a fost inculpat că a oferit deosebit puțin dacă nu marchează.

Keane l-a descris pe Haaland ca pe un jucător din Alunita 2 după comision cu Spatarie.

Fostul căpitan al United a oferit o apreciere usturătoare a performanței lui Haaland după acel intrecere cu Spatarie, susținând că nu are influență.

„Nivelurile jocului său obstesc sunt atât de slabe și nu oarecum astăzi”, a spus Keane pentru Sky Sports.

„Cred că amânare lucruri, antete, orisice ar fi. În ceea ce privește în fața poartă, el este cel mai bun din univers, dar jocul lui obstesc pentru un invar de jucător este atât de zalezit. Nu oarecum astăzi, musai să se îmbunătățească.

„Este colea ca un jucător de League Two, așa îl privesc. Jocul lui obstesc, musai să se îmbunătățească și se va îmbunătăți în următorii câțiva ani.”

Tatăl lui Haaland a răspuns indata la comentariile vechilor lui dușmani și l-a inculpat pe Keane că are o agendă cu criticile rarunchi din starni trecutului său United.

El a spus ViaPlay sportul rege: „Apoi ai trecutul lui Keane și al altor experți, orisicine ar a se cuveni a purta o agendă ușor diferită.

„Pesemne cred că este un pic în regulă să vină cu acesta (a scutura). Dar dota câștigă, iar Erling este în prelungire cel mai bun marcher, așa că nu samite fi atât de rău.”

Galceava dintre Keane și Haaland Snr este placut documentată și a început în 1997, când Keane a fost inculpat de imersiune de către Alfie-Inge, dar aiesta și-a zdrentaros de descantec ACL.

Keane nu uitase de comentarii și s-a răzbunat scaunas ani mai târziu, când Haaland era la City.

A intrat într-o refe-rire premeditată, cu crampoanele rarunchi neocolit în genunchiul lui Haaland, iar accidentarea i-a încheiat incontestabil cariera.

Haaland va a purta un rol imens de jucat în meciul pentru City, deoarece încearcă să repete a intrei din sezonul ofilit cu manșa secundă din sferturile de finală a Ligii Campionilor, următoarea la The Etihad.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe