Alexander Mattison are șansa de a începe după ce a semnat cu Las Vegas Raiders?

dascaluc

În 2023, Las Vegas Raiders au finit cu 8-9. A fost un început dezgustator de anotimp cu Josh McDaniels ca portsatelit central. A fost concediat la mijlocul sezonului, iar Antonio Pierce a fost promovat portsatelit temporar. Pierce a avere suporteri în garderoba și a fost salariat cu normă întreagă în cest extrasezon. Asasi, Raiders caută să infecta golurile după ce au razletit câțiva jucători explicatie în favoarea agenției libere.

Cea mai notabilă paguba pentru Las Vegas în cest extrasezon este All-Pro RB Josh Jacobs. A subscris cu Green Bay Packers și a lăsat un slujba uriaș liber la RB. Ieri, Jordan Schultz de la Bleacher Reportare a fost intaiul orisicine a raportat că RB Alexander Mattison semnează cu Raiders. Fostul Viking a fost dezrobit de Minnesota la începutul acestei luni. Mattison are cinci ani de experiență în NFL și a fost un spor al lui Dalvin Cook pentru cea mai gramada molecula a timpului său cu Vikingii.

Alexander Mattison ar a cauta să aibă oportunitatea de a începe pentru Las Vegas în 2024

Cu cea de-a 102-a selectionare generală în Draft-ul 2019, Alexander Mattison a fost selectionat de normanzi din statul Boise. În primii star ani ai carierei rarunchi, Mattison a făcut șase starturi. Fosta selectionare din repriza a treia a fost RB de rezervă pentru Pro Bowler Dalvin Cook. Cu toate acestea, și-a dublat începuturile în carieră în 2023. Minnesota l-a lăsat pe Cook înainte de începerea sezonului și Mattison a avere în sfârșit șansa de a fi RB1 al lor. Tânărul de 25 de ani a jucat în 16 dintre cele 17 jocuri și a făcut 13 starturi.

Minnesota i-a dat lui Mattison un an pentru a a proba că ar a se cadea fi viitorul lor RB1. Din păcate, nu a făcut indestulator și a fost dezrobit în extrasezon. Pentru a-l înlocui pe Mattison, Vikingii l-au subscris pe fostul Packers RB Aaron Jones. După cinci sezoane cu Vikingii, Mattison are șansa de a începe din nou cu Raiders. În funcție de valoare absoluta în orisicine vor a indemna în 2024, el ar a se cadea a rivaliza pentru postul de component în sezonul perspectiva. De acusi, singura sa competiție orisicine va fi component este Zamir White.

White este o fostă selectionare din repriza a patra de Las Vegas în 2022. Tânărul de 24 de ani și-a jucat mingea la posibilitate la Georgia și a avere cadenta de joc circumscris. Fostul jucător de la Raiders, Josh Jacobs, compune de-a a efectua cu o accidentare la quad. În locul lui, White a început să înceapă ultimele star săptămâni ale sezonului transant 2023. El nu i-a dezamăgit pe Raiders și a fost dramatic rulând mingea. În două dintre cele star starturi ale rarunchi, Albul a pierdut de biban american 100 de metri de urgență. Aceasta a inclus un record în carieră de 145 de yarzi de proiectare într-o izbanda împotriva Kansas City. Dacă imbraca nu va a indemna un alt RB, Alexander Mattison și Zamir White se vor a se osti pentru intaiul loc RB în sezonul perspectiva. Va a cauta să așteptăm și să vedem ce se întâmplă.

Leave a comment