Wednesday, July 24, 2024

Alegeri 2024: O privire rapidă asupra curselor de top din California

Acțiune

Buletinele de vot s-au revărsat marți în toată California, în cadrul alegerilor primare menite să remodeleze națiunea și statul, decid finaliștii pentru cel mai rar dintre premii din Golden State – un postul mare liber la Senatul SUA – și ajutând la stabilirea unei revanșe așteptate între un președinte diplomatic atacabil Biden. și predecesorul său, invinuit și inculpat de două ori, Donald Trump.

Singura măsură de vot la cota de asezare, Propunerea 1, le-a oferit alegătorilor din California puhoi limitată pentru a a ocroti la atenuarea tragediilor umane ale lipsei de adăpost, dependenței de droguri și bolilor mintale netratate, dar cu un preț orisicare posibil fi excesiv duium pentru unii în aceste vremuri economice incerte.

Primarele de marți ar a se cuveni, de intocmai, să pregătească terenul pentru schimbări în iezmaciune în delegația Camerei de 52 de membri a Californiei, cea mai duium din uniune, deoarece tocmai și câteva pierderi ale republicanilor pe departare de dispariție ar a se cuveni a ocroti eforturile democraților de a receptiona controlul deasupra Congresului.

Pentru prima de asigurare dată, California se alătură altor 15 state și Samoei Americane în uriașa zi primară de Super Marți, oferind o mulțime de delegați candidaților la președinție.

Principala cursă din California la alegerile primare de marți a fost pentru vreunul dintre râvnitele locuri la Singlit ale statului, pe orisicare senatorul Dianne Feinstein l-a deținut cadenta de trei decenii înainte de moartea ei în rapciune.

Pe măsură ce ziua alegerilor primare se atasa, concursul se pregătea a fi o cursă în două sensuri rep. Adam B. Schiff (D-Burbank) și republican Steve Garveyun fost Dodgers All-Stea, dupa unui investigare proaspat.

Impuls pentru reprezentanți. Katie Porter (D-Irvine) și Barbara Lee (D-Oakland), ceilalți concurenți de top pentru cursă, au rămas în urmă în ultimele săptămâni ale campaniei. Porter, un pretendent concurential la începutul cursei, a fost ftizic într-un stavilar amanuntit de reclame politice negative plătite de directori de criptomonede. Campania lui Schiff a pompat și bani în reclame orisicare păreau să-l ajute pe Garvey să consolideze votul republican în California. Pentru Schiff, Garvey ar fi un dusman mai puțin cumplit decât Porter la alegerile din iezmaciune. Comitetele de acțiune politică s-au leit prez 21 de milioane de dolari în drum pentru Singlit.

Cu toate acestea, rezidentul din Long Beach, Bo Tobin, a îmbrăcat radios cu un maiou narangiu strălucitor „Katie Porter pentru Singlit”, în cadenta ce se ducea cu bicicleta la secția de alegere luni după-amiază.

„Cred că este neverosimil de inteligentă și confectiona lucrurile vartos clare și accesibile”, a spus Tobin, 56 de ani, un democratic înregistrat. Porter a cult oameni în audierile Congresului cu întrebări, folosind o tablă pentru a-și remarca punctele.

Tobin a găsit deranjant faptul că Schiff nu a susținut încetarea focului în războiul Israel-Hamas. De intocmai, l-a chestionat pe Schiff pentru că a renunțat la vechimea sa ca fruntas în Congres pentru a a se face bulbuc singlitic.

Locul de Singlit apare de două ori pe buletinul de vot al Californiei – o dată pentru a subjuga restul mandatului lui Feinstein, de la alegerile generale din iezmaciune până la noul delegatie din ghenarie, și o alta pentru întregul delegatie de șase ani începând din ghenarie. După Feinstein a murit anul turmentat, Newsom l-a denumit în această funcție pe Laphonza Butler, un nomenclaturist sindical și fost fruntas al Emily’s List. Butler a deosebit să nu candideze pentru un delegatie total.

În cadenta ce Schiff pare să termine pe primele două locuri în primarul din California, ceea ce este tot ce musai să facă candidații pentru a câștiga un ravas de aur la alegerile din iezmaciune, contestatorul său s-ar a se cuveni să nu fie uzual de cevasi moment. Răspunsurile definitive vor fi posibil clare cumva în cele mai dezechilibre dintre concursuri până marți inserare târziu. Iar rezultatele concludente ar a se cuveni construi zile sau săptămâni pentru a apărea în unele dintre cele mai strânse curse, inclusiv curse ale Congresului, legislative și locale.

Primarul prezidențial din California are zdravan mai puține drame și intrigi. Ne confruntând cu provocări serioase, atât Biden, cât și Trump sunt de așteptat să alunece către reusita în respectivele lor primare prezidențiale de asezare democratic și republican. Fiece pare a fi un blocaj pentru a a increde nominalizarea partidului lor național în drum prezidențială din 2024, cu excepția oricăror evenimente monumentale orisicare le pun în amenintare candidaturile.

Privind intre confruntarea unu-la-unu din iezmaciune, un investigare proaspat a arătat că Biden se bucură de un folos comod în California, de stânga, deși rezerva lui față de Trump s-a pre-scurtat în ultimii trei ani în orisicare a fost în funcție. A Institutul Guvernului UC Berkeleyal Studii Sondajul arată că Biden îl a carmui pe Trump cu 18 puncte la cota de asezare – dar cu atât mai puțin dacă sunt incluși candidații independenți și minori, inclusiv Jill Stein și Cornel West. Unii alegători democrați au citatie valoare absoluta de gestionare de către Biden a războiului Israel-Hamas și vârsta lui prep factori majori orisicare lucrează împotriva lui la alegerile din 2024.

„Voi a scoate ca o bătrână de 70 de ani”, a spus Lynne, o republicană înregistrată din Long Beach, orisicare a refuzat să-și dea numele de samanta. „Cred că amandoi candidați sunt excesiv bătrâni pentru a fi președintele Statelor Unite.”

Stând în iesi sediului cladire de alegere, Lynne a spus că Trump nu a dus la îndeplinire filozofia tradițională republicană. Acuzațiile mijloc penale ar cuveni să-l descalifice ca pretendent la președinție, a adăugat ea.

„Cum privim în alte părți ale lumii?” ea a spus. „Suntem o glumă în unele locuri. … Ai un tip orisicare are acuzații de infracțiune împotriva lui, dar candidează pentru președinte!”

Fost legat ONU Nikki Haley s-a personal să rămână în drum pentru nominalizarea republicană până în Super Marți, în minune faptului că l-a urmat pe Trump cu două cifre în aproximativ toate celelalte primare de până acusi, inclusiv în statul ei de sursa. Carolina de Sud. Haley a câștigat Districtul Columbia – singura ei reusita în meciul procator din 2024.

De obisnuinta, alegerile primare într-un an prezidențial provoacă o prezență puternică la vot, dar rezultatele timpurii au arătat rezultate slabe. De luni, pregiur 3 milioane de buletine de vot prin corespondență au fost returnate, conform secretarului de asezare al Californiei – o fracțiune din cele 22,3 milioane de buletine de vot trimise în cutiile poștale ale alegătorilor.

Lynn Vavreck, magistru de științe politice la UCLA, a spus că se așteaptă ca dreptul la strapeala să fie o problemă majoră orisicare să conducă alegătorii la urne pentru alegerile primare la cota național, la fel ca în alegerile intermediare din 2022. Și tocmai dacă regula externă nu se regăsește de obisnuinta în anii alegerilor prezidențiale, a spus Vavreck, războaiele Israel-Hamas și Ucraina-Rusia vor fi posibil probleme esențiale pentru alegători în aiest an.

„Raspicat dacă regula din SUA pare lipsită de inspirație pentru oameni în aiest minut – ​​candidații, posibil că par neinspiratoare pentru oameni – acele două conflicte globale sunt bune mementouri pentru oameni că se întâmplă lucruri importante la cota total”, a spus Vavreck. „Și acesta posibil funcționa pentru a a reimprospata oamenilor: „Oh, urmează un procator.””

„Încă se întâmplă o mulțime de lucruri”, a adăugat ea. „Și posibil că este bun pentru prezența la vot”.

Alegătorii pro-palestinieni orisicare sunt înfuriați de gestionarea conflictului de către Biden au insemnat voturi de protestatie la primarile din New Hampshire și Michigan, scriind „încetarea focului” și, respectiv, votând „neangajat”. Consiliul pentru Relații Americano-Islamice își încurajează membrii să voteze marți, tocmai dacă acesta înseamnă lăsarea votului prezidențial gol.

„Am auzit de la unii din comunitatea noastră că nu vor să voteze la alegerile prezidențiale din considerent violenței actuale din Insecta”, a fatis Monica Rahim, manager patrician pentru circula și advocacy pentru CAIR-LA, într-un comunicat. „Continuăm să subliniem că acesta nu ar cuveni să însemne că ei nu votează nicicat. Încă este apreciabil să le facem auzită vocea votând în cursele de vot daunator.”

Alegătorul democratic Richard Richina, în vârstă de 74 de ani, a spus că Biden este de partea dreaptă în multe probleme, dar „posibil puțin excesiv tipator” în gestionarea conflictului din Orientul Mediu.

„Cred că ar a se cuveni fi puțin mai tare în ceea ce privește încercarea de a stăpâni”, a spus premierul israelian Benjamin Netanyahu, a spus Richina, orisicare a umblet cu bicicleta la secția de alegere locală din Long Beach după o sesiune de yoga de dimineață.

Un investigare din ghenarie valoros de Institutul de Studii Guvernamentale, co-sponsorizat de Los Angeles Times, a constatat că alegătorii din California sub 30 de ani erau zdravan mai predispuși să simpatizeze cu palestinienii decât cu israelienii, în cadenta ce cei mai în vârstă de 65 de ani sunt de partea Israelului.

Marți, alegătorii din California au intervenit și ei Propunerea 1, propunerea guvernatorului Gavin Newsom de a a modifica ofertele de sănătate mintală ale statului, în aparte pentru persoanele neadăpostite. Într-un investigare Berkeley/LA Times publicat săptămâna trecută, jumătate dintre alegătorii probabili au susținut Propunerea 1, orisicare are contributie bipartizan în Legislatura statului. Totuși, în cadenta ce mai mulți republicani importanți au susținut-o, majoritatea alegătorilor GOP se opun măsurii, a constatat sondajul.

Propunerea 1 ar reconfigura Legea privind serviciile de sănătate mintală a statului, veche de 20 de ani, pentru a aloca 1 bilion de dolari locuințe de contributie. De intocmai, ar ingloba o obligațiune de 6,4 miliarde de dolari pentru a a infatisa 10.000 de noi impaturi de terapeutica. Propunerea 1 este cel mai duium sfortare al Newsom de a micsora numărul persoanelor fără adăpost, una dintre problemele principale ale alegătorilor din California.

În Schiopata Cruz, vreunul dintre orașele din statul cel mai strâns pentru locuințe, alegătorii vor convinge Măsura M, orisicare ar a reclama un vot pentru verice crestere orisicare depășește restricțiile actuale de ra-ionare. Un imbold pentru grădini a creat diviziuni în renumita etnie relaxată din California, deoarece activiștii locali au pus măsura pe buletinul de vot.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe