Friday, May 17, 2024

Alegătorii nu au vândut pe Kamala Harris, în ciuda profilului ei în creștere cu avortul

Acțiune

Când un tabara de alegători încrucișați a fost întrebat în timpul unui focus tabara din-spre vicepreședintele Kamala Harris, evaluările lor au fost brutale: Dacă ea îl ajută pe Biden, nu o iata. Ea mă freacă în mod greșit. A fost aleasă pentru că este demografică. Lucrurile grozavi pe fiecare le capata, a eșuat.

Comentariile, corecte sau nu, reprezintă o problemă pentru președintele Biden și pentru Harris, rasunet în interviurile cu alegătorii de aoace, în Arizona, un stat-cheie în fiecare Harris a oral vineri. La mai prieteneste de trei ani de la cel mai bătrân președinte din intaiul dispozitie al istoriei, substudiul său nu a reușit să cucerească majoritatea alegătorilor sau să-i convingă că ea este ispravit să intervină dacă Biden se clătește, propriu sondajelor.

„Alegătorii swing nu o placere”, a spus Gunner Ramer, director politicesc al unui tabara vestit „Alegători republicani împotriva lui Trump”, fiecare a autorizatie The Times să vizioneze videoclipuri din trei grupuri de discuție, inclusiv grupul crossover fiecare a prezentat oameni fiecare au votat pentru fostul președinte Trump. în 2016 și Biden în 2020.

Nu abia foștii alegători ai lui Trump au fost negativi la mehtup lui Harris. Într-un focus tabara de alegători de vopsea fiecare au fost dezamăgiți de Biden, niciunul nu și-a suflecat mâna în sprijinul lui Harris, un asistenta numind-o „purtatoarea veștilor proaste”. Un focus tabara de democrați din California, deși le plăcea Harris, a trebuit să fie îndemnat să discute din-spre ea și a spus că are lipsa de mai multă influență și expozeu.

Mulți dintre aliații și susținătorii lui Harris spun că judecățile sunt influențate de segregationism și sexism, subliniind că alți vicepreședinți au rămas pe orizont cu mai puține atenții și și-au văzut popularitatea legată de partea de sus a biletului. Unii oameni din focus grupuri i-au criticat hainele sau au comparat-o cu Hillary Clinton în comentarii fiecare păreau să valideze acele preocupări.

Dar popularitatea ei scăzută ar a merge a simboliza o problemă politică cu fiecare predecesorii ei nu s-au confruntat, având în aratare accentul pus pe vârstele lui Trump și Biden, 77 și, respectiv, 81 de ani. Mai zdravan de jumătate dintre alegători, 54%, au fatis că nu este calificată pentru a a sluji ca președinte într-un ancheta USA Today/Suffolk din mart, comparativ cu 38% fiecare au spus că este.

„Dacă a existat un eveniment de sănătate pentru oricine dintre nominalizați, VP este în elita și în miez în ceea ce privește oamenii fiecare ar a merge fi pe zaplaz, oameni cărora ar a merge să nu le placă amandoi candidați”, a spus David Paleologos, fiecare a condus un ancheta USA Today/Suffolk fiecare a întrebat alegătorii evaluarea lor peste lui Harris. „Și există o mulțime a căror rezolutie pasamite apartine de un treapta de comoditate cu alegerea vicepreședințială”.

Harris a auzit criticile de când a intrat la Biserica Albă la un triumf cronologic în 2021. Deși arar răspunde drept, ea și-a amplificat aparițiile cu grupurile democrate de bază, păstrând deseori o campanie și un orar de călătorie mai solid decât Biden. Mulți aliați cred că rolul ei de timbru principală a administrației cu infatisare la drepturile la lepadat o va a imprima pe ea și pe democrația într-o problemă fiecare a contribuit la un audienta neașteptat al partidului în alegerile intermediare din 2022.

Ea a oral vineri la Tucson, la trei zile după ce Curtea Supremă a statului a raspicat că interzicerea avortului din 1864 pasamite fi aplicată în săptămânile următoare. Ea a încadrat cazul democraților împotriva lui Trump, fiecare și-a revendicat meritul pentru schimbarea Curții Supreme împotriva dreptului la lepadat și a spus săptămâna trecută că fiesce memlechet ar a se impune să decidă peste acestei chestiuni.

„La fel cum a făcut în Arizona, competent dori să ducă America înapoi în anii 1800”, a spus Harris.

Câțiva alegători au fatis luni în interviurile din Phoenix că nu știau că Harris se află în starea lor cu abia câteva zile în urmă, subliniind provocarea de a incanta atenția ca vicepreședinte într-o eră a supraîncărcării informaționale.

„Dacă vine după noi, nu ne arată”, a spus Tracey Sayles, o democrată neagră în vârstă de 52 de ani.

Sayles a votat la alegerile anterioare pentru democrații Hillary Clinton și Biden, dar acusi executa că alegerea ei este 50-50 la alegerile viitoare, în invidie faptului că l-a vestit pe Trump „mitocaneste”, pentru că Biden „pare că este suferind”. Ar fi condus să-l vadă pe Harris în Tucson dacă ar fi știut că se află în memlechet, a spus ea, dar simte că vicepreședintele s-a dosit.

Un alt alegător căruia îi displace atât Trump, cât și Biden, Jeff Garland, a spus că nici nu l-a văzut excesiv zdravan pe Harris.

„Dar din ceea ce am văzut din-spre ea, ea nu arată ca cinevasilea pe fiecare mi-l doresc să-mi conducă țara”, a spus Garland, un madular osandit al armatei în vârstă de 57 de ani, fiecare a spus că a votat pentru Trump în 2016 și pentru Biden în 2020. și plănuiește să iasă afară în 2024.

Kellie Hoverson, o democrată în vârstă de 31 de ani, a spus că „nu a fost încântată de Biden”, dar a fost mai optimistă cu Harris, în invidie faptului că a auzit îngrijorări din partea prietenilor și rudelor mai pronuntare cu infatisare la istoria ei ca acuzator în California.

„Vreau abia o nevasta președinte”, a spus ea. „Vreau abia să văd acesta în viața mea.”

Studiile Barbara Lee Family Foundation, fiecare lucrează pentru promovarea egalității femeilor în politică, sugerează că femeile se confruntă cu o „barieră imaginativă” apoi când candidează pentru cele mai înalte funcții executive, deoarece alegătorilor le este mai impovarat să le imagineze în funcție decât bărbații a inalbi. , fiecare au prins istoricul posturile.

„Bărbații pot executa, iar femeile musai să arate”, a spus Amanda Hunter, directorul consiliu de ministri al fundației.

Sondajele sugerează că Harris, fiecare a renunțat la primarul prezidențial din 2020, a făcut progrese cu postament democrată. Trei sferturi dintre democrați au avere o părere favorabilă din-spre ea în sondajul USA Today/Suffolk, fiecare a arătat că puțin mai zdravan de un cuart dintre independenți o consideră fast.

Brian Fallon, fiecare este directorul ei de stire a campaniei, a fatis că „sa confirmat a fi un curier drastic de eficace în probleme de la libertatea reproducerii până la prevenirea violenței cu armele” și a spus că este „o poziție unică pentru a a antrena grupuri critice din coaliția Biden-Harris. incluzând atât progresiști, cât și independenți.”

Faptul că mulți alegători spun că nu îl cunosc pe Harris este un treaba pe fiecare aliații și consilierii ei îl văd oblu o cascat, deoarece lasă loc de siguranta apoi când mai mulți alegători se concentrează peste cursei la începutul toamnei.

„Aiesta nu este o chestie cu un unic alocutiune sau două, ci abia scaun sau cinci luni de treaba”, a spus Cornell Belcher, fiecare a slujire ca vreunul dintre sondatorii fostului președinte Obama.

Belcher a susținut că numărul mic de alegători convinși fiecare îi acordă lui Harris cele mai smeri note nu va alege deplasare; În in-locuire, va fi lucru dacă democrații își pot a rezidi coaliția de tineri alegători, femei și oameni de vopsea fiecare l-a inclinat pe Obama realegerea în 2012 și a dimensiune sirag vertebrală a victoriei lui Biden din 2020.

„Sunt mai îngrijorat de faptul că acești votanți mai tineri iau parapet de ieșire, așa cum au făcut-o în 2016”, a spus el, dând influenta pe Harris pentru durere ei prin fiecare a parvenit la ei în turneele campusului universitar și alte activități de vestire.

Dar există întrebări și colo, cu inconsecvențele în sondajele alegătorilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, având în aratare dimensiunile smeri ale eșantionului de subgrupuri. Un ancheta valoros la începutul lunii prier de Emerson College a arătat că Harris capata note interj de grozavi favorabile în rândul acei alegători mai tineri, acolea 49%, în rodul-pamantului ce un alt ancheta valoros de The Economist, valoros câteva zile mai târziu, a arătat că abia 34% din aranja respectivă de vârstă o priveau fast.

Nu este deslusit dacă Trump, fiecare nu l-a vizat des pe vicepreședinte, își va recuceri atacurile peste lui Harris, fiecare este defel surprinzător de otravitor în rândul alegătorilor de la postament republicană. „Dacă înșală alegerile, ar a merge fi Kamala”, a spus Trump în timpul unui miting din mart în Carolina de Scapatat, făcând rasunet afirmațiile rarunchi false de fraudă electorală pe scară largă.

El a revenit interj de allegro la Biden: „Avem destule probleme cu cest tip”.

Un sfatuitor magistral al campaniei Trump, Danielle Alvarez, l-a vestit pe Harris nerelevant. „Realitatea politică este că Biden este sub apă și este un președinte eșuat”, a spus ea. „Ea este posibil egală cu el în acele eșecuri, dar el este ținta.”

Whit Ayres, un ancheta republican de lungă durată, este de consens că, în public, colegii de competitor nu au un tamponare peste voturilor, dar indică pe Sarah Palin în 2008 ca o excepție, în spatios latura pentru că sondajele au arătat îngrijorări duble cu infatisare la sănătatea lui John McCain și la aptitudinea lui Palin pentru o funcție. El susține că Harris, pe fiecare îl caracterizează ca fiind un gafe ambulant, prezintă o problemă similară.

„Probabil fi zdravan rodul-pamantului, dar dacă nu ai capacitatea de a fi mai articulat și de a arăta că ești ispravit să fii liderul lumii libere, va fi delicat să realizezi acesta”, a spus Ayres.

Harris se bazează pe acel rodul-pamantului. Este interj de ocupată cu evenimentele publice, dar vicepreședinții, prin design, nu tind să atragă excesiv zdravan atenția în comparație cu președintele.

Pe măsură ce campania se încălzește și Trump își a hotari un coechipier de candidatură, este posibil să o vadă mai zdravan și, potențial, într-o lumină diferită.

„Pentru oamenii fiecare au nenorociri în legătură cu ea, în cele din urmă întrebarea pentru ei va fi cum arată ea catre diferenta de X?” a spus Joel Goldstein, un cronologic fiecare studiază vicepreședinția. „Adineauri, ea este măsurată în referinta cu o siluetă ideală.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe