Sunday, April 21, 2024

Alcaraz trebuie să-și dea seama cum să câștige „când este cel mai rău”, spune Wilander

Acțiune

Carlos Alcaraz are cerinta de un „neinsotit în înțelegere” în ceea ce privește valoare absoluta în orisicine probabil câștiga meciuri apoi când este „în cel mai rău caz”, a socoti Mats Wilander.

Alcaraz, orisicine concurează actualmente la Miami, a făcut o cursă bună la „Tennis Paradise”, învingându-l pe cuceritorul său de la Australian Open, Alexander Zverev, în optimile de finală, învingându-l pe Jannik Sinner în semifinale, iar atunci învingându-l pe Daniil Medvedev în finală pentru a se a adeveri. triumful lui.

O dota din discuții s-a incordat pe valoare absoluta în orisicine condițiile l-au partinit pe Alcaraz în deșertul din California, iar Wilander – pe fondul unei evaluări generale a punctului în orisicine se află spaniolul în dezvoltarea sa – a socoti că a propriu o regim majoră prin orisicine își probabil îmbunătăți jocul.

„Cred că a fost multă constrangere catre lui (Alcaraz) după ce a câștigat intaiul său Grand Slam la US Open în urmă cu câțiva ani”, a început Wilander, vorbind cu Eurosport.

„Și cred că câștigarea Wimbledon-ului, probabil așa se simte presiunea. Dar mi s-a părut că nu era la fel de entuziast sau materialist de imaginea finală, orisicine este câștigarea meciului de sportul alb.

„Asadar cred că pentru el a fost, cel mai poate, mai departe, și pot să mă raportez la acesta, am câștigat Roland-Garros pe zgură în 1982. Atunci am câștigat Australian Open în 1983 pe iarbă. Acesta m-a legitimat să fiu în fruntea jocul, pentru mine, și probabil oblu am crezut că l-a legitimat altor oameni. Ai a se cuveni executa orisice vrei, dar știu să joc și să câștig pe două suprafețe diferite.

“Pentru Carlos, cred că a fost același munca. Explicit o fac. Cred că a fost un secunda de recreare, de ușurare, probabil mai departe decât orisice. Și atunci să ținem spinare de căutare: încă își caută jocul.

“Și cred că pentru Carlos, cred că musai să se îndrepte drept a fi un jucător mai bun în fiece zi. Nu când este cel mai bun, ci când este cel mai rău. Musai să-și dea beneficiu de acesta extrem curand în meciuri și am văzut la Australian Open împotriva lui Sasha Zverev: nu a făcut-o și nu l-a descre-ierat niciodată înapoi.

“Așa că cred că există un neinsotit puhoi în înțelegerea cât de bun este și de ce este cerinta pentru a învinge majoritatea jucătorilor. Dar constrangere, cred că îi place să fie acoace. Cred că îi place partea de plăcere de a bate o pila de sportul alb. Asasi pare să-i facă plăcere să câștige din nou, ceea ce este extrem comod de văzut.”

De ce rivalitatea Sinner este „atât de puhoi”

De la începutul semifinalei lor de la Hindus Wells se părea că Sinner va câștiga a treia biruinta în turneul împotriva lui Alcaraz, când a chivernisit în intaiul set cu 6-1.

Dar a revenit Alcaraz pentru a lua următoarele două seturi, în ultimul poedinoc al perechii.

Wilander și-a dat cu părerea de ce vede rivalitatea perechii ca fiind comparabilă cu cea văzută între Roger Federer și Rafael Nadal.

Suedezul a spus: “Cred că asta este ceea ce va a efectua această concurenta atât de puhoi. Ista este ceea ce a făcut rivalitatea lui Federer și Nadal atât de puhoi. Contrastul de rostire, în intaiul rând, părea că după un vreme, Federer și Nadal, cert, le pasă mai departe decât orisice în mapamond în iest secunda care câștigă meciul, dar înainte, nu, nu bizui. După, nu atât de departe.

imagine

Urmărește momentele importante când Alcaraz îl învinge pe Sinner la Hindus Wells pentru a culca capăt rundei victorioase a Italiei

„Cert, tipul orisicine a câștigat musai să joace un alt zdrobi în mod zdravan, iar Sinner-Alcaraz este la fel. Așa că cred că ceea ce vedem este oaresicine dintre motivele principale pentru orisicine amândoi vor dansa sportul alb ingrozitor: pentru că ei sunt atât de relaxați și sunt îngrijorați poate de jocurile celuilalt.

„Nu există nicio situație de psihologie în orisicine celălalt tip să nu-i placă pe celălalt tip sau celălalt tip încearcă să încetinească lucrurile sau să fie antisportiv – acesta nu există între ei.

“Prin consecinta, ei vor vrea întotdeauna această concurenta atâta vreme cât vor a tine să câștige câte oaresicine. Cred că această concurenta va a iesi din ce în ce mai bună și se vor a incanta de ea din ce în ce mai departe.”

imagine

Carlos Alcaraz din Spania se încălzește înainte de o sesiune de antrenament înainte de a dansa împotriva lui Daniil Medvedev în finala masculină în timpul BNP Paribas Open la Hindus Wells Tennis Garden pe 17 martisor 2024 în Hindus Wells, California.

Imprumut mira: Getty Images

Popularitatea lui Alcaraz „ca Federer în vreme lui de slava”

Alcaraz, într-o carieră atât de scurtă, a devenit inca oaresicine dintre cei mai observabili jucători din joc, cu remarcabilele mijloc lovituri înfrățite cu un atletica usoara neverosimil.

Și Wilander a socoti că victoria sa de la Hindus Wells va fi „uriașă pentru încrederea lui”.

„Cred că pentru Carlos Alcaraz, această biruinta, deși oarecum cred că era oarece așteptată – OK, nu a câștigat de la Wimbledon, dar distinct anul pierdut și anul înainte, ne-am dat beneficiu cât de bune sunt condițiile la Hindus Wells. pentru el – și părea că a jucat comod la început”, a spus Wilander.

“Am văzut prima de asigurare rundă în orisicine a mort un set, atunci s-a făcut din ce în ce mai comod. Și mai întâi, mulțimea îl iubește acoace ca și cum nu am văzut niciodată un jucător, probabil Roger Federer în vreme lui de slava, dar ei înnebunesc perfect pentru El acoace. Sunt mulți hispanici, el este favoritul publicului.

„Și cred că există o anumită constrangere în același vreme în orisicine cred că îi place extrem departe să joace acoace. Îți poți da beneficiu împotriva lui Jannik Sinner, oblu dacă Sinner s-a rănit puțin într-una dintre acele căderi, dar la în același vreme, este aproximativ irealizabil să-l învingi pe Alcaraz pe acele curți.

„Cred că pentru el poate să câștige pe terenuri, acesta cred că sunt suprafața lui preferată, cred terenuri lente, dure, mingi rapide, din prilej aerului cordial și puțin cota. Ista este teritoriul lui Alcaraz. Extinde larg. să se descurce comod acoace, oblu dacă nu în cea mai bună formă.

„Dar s-a demonstrat că a jucat comod. Eventual dansa mai comod, dar cred că este o biruinta uriașă pentru încrederea lui și poate pentru a se consolida. „Hei, băieți, sunt încă aoace. Îmi oferiți condițiile potrivite; sunt cel mai bun jucător din mapamond. Cam acesta executa el.”

Transmiteți în debit acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe