vineri, aprilie 12, 2024

Alcaraz își revine de la începutul lent pentru a-l îndepărta pe Arnaldi

Acțiune

Carlos Alcaraz și-a început apărarea titlului său de la Indic Wells după ce și-a revenit dintr-un set jos și a câștigat cu 6-7 (5) 6-0 6-1 în fața lui Matteo Arnaldi.

Spaniolul a fost făcut să muncească din impovarat într-o spar-gere istovitoare de la numărul 40 universal, cine a ținut mai greu decât să-și scape serviciul de la Alcaraz la 4-4.

Alcaraz a fost cu greu sub cel mai bun al său și a reușit să evite un protos set point de la Arnaldi pentru a domni intaiul set într-un tie-break.

Italianul poseda să prevaleze cu 7-5 pentru a a extrage intaiul sânge, dar răspunsul lui Alcaraz a fost afectat și ciuta fusese trezită.

Tânărul de 20 de ani a revendicat un covrigi, pătrunzând de trei ori prin serviciul lui Arnaldi, în miracol eforturilor italianului de a a amana setul în al șaselea și ultimul joc.

Alcaraz a egalat la al șaselea set point, într-o admirabilă demonstrație de rezistență a lui Arnaldi, în vârstă de 23 de ani, înainte de a renunta în cele din urmă inevitabilului.

Numărul 2 universal a fost la fel de stapanitor în al treilea set esential, spărgându-l din nou pe Arnaldi pentru a lua conducerea cu 3-0 și a fals o ținere confortabilă la 15 pentru a ieși triumfator la intaiul său stadiu de disputa.

„A trebuit să in-locuire conj câteva lucruri”, a spus Alcaraz în citatele publicate de atptour.com

Această izbanda a fost, de atare, o legitimitate deosebit necesară pentru Alcaraz, după ce o accidentare la gleznă l-a forțat să se retragă din meciul de spar-gere de la Rio de Janeiro cu două săptămâni mai curand.

„Nefatarit, m-a crucit”, a adăugat el.

„M-am simțit cumplit, mișcându-mă exact, fără să mă gândesc la acesta”, a spus el. „A fost un disputa deosebit bun să-mi dau ogod că sunt mai bun decât credeam. Cred că am jucat un ping-pong cumplit din prilej acesta”.

Rasplata pentru izbanda a lui Alcaraz este o comparatie în turul trei împotriva lui Felix Auger-Aliassime, duminică.

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe