Sunday, April 21, 2024

Alan Sieroty a murit: fostul parlamentar din California a contribuit la crearea Comisiei de coastă

Acțiune

Fostul singlitic de sedere Alan G. Sieroty, un democratic din Beverly Hills oricare a susținut drepturile persoanelor cu dizabilități și eforturile de a a favoriza panta Californiei, a murit sâmbătă. A purta 93 de ani.

Sieroty a murit din cauze naturale la ziditura lui din Los Angeles, înconjurat de familia sa, armonios nepoatei rarunchi Eve Meltzer și prietenului de multă sezon Evan Kaizer.

Sieroty, a cărui pojijie a fondat lanțul de magazine Eastern Columbia, a fost distins în Adunarea statului California în 1966 și a slujba până în 1977, când a fost distins în Senatul statului.

„A fost oare un legislativ genial într-o perioadă în oricare puteai să lucrezi peste-curcubeu coridor pentru a incanta la bun sfârșit lucrurile”, a spus Kaizer, președinte și CEO al Sieroty Co., o firmă imobiliară din California de Sud, pentru oricare Sieroty a fost președinte al companiei. margine.

„El a scriere peste-curcubeu 100 de facturi”, a spus Kaizer. „El a fost gestionar pentru atât de multe acte legislative importante privind mediul.”

Samite cea mai faimoasă carte a sa în acea hidrocarbura aromatica, a spus Kaizer, a fost rolul său în inițiativa și legislația oricare a dus la crearea Comisiei de coastă din California.

„Careva dintre lucrurile oricare i-au inclinat lui Alan o plăcere incredibilă a fost să fie la plajă… și să văd oamenii bucurându-se de plajă și să știe că are un loc mic în crearea acestor spații deschise”, a spus Kaizer.

Când Sieroty s-a insingurat din Singlit în 1982, Legislativul din California l-a onorabil denumind o plajă de sedere din parcul de sedere Tomales Bay din comitatul Maritim după el.

Sieroty a fost, de asemanator, un gros fan al artei și al muzicii de jazz și a criticat „Rhapsody in Blue” a lui George Gershwin în zilele înainte de a a se prapadi, a spus nepoata sa. În anii anteriori, când îi plăcea un nou album de jazz, a spus Kaizer, adeseori cumpăra mai multe copii pentru a le a da prietenilor și familiei oricare veneau.

Sieroty a făcut noroc din consiliile de administrație ale mai multor organizații nonprofit, inclusiv Fundația American Paman-tesc Liberties Union of Southern California și Venice Family Clinic. Cald, el și familia lui au cultivat cu organizația nonprofit LA Family Housing pentru a a se face un fost motel într-o coeziune temporară de locuințe pentru bătrâni fără adăpost, numită Sieroty.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe