Thursday, May 23, 2024

Alan Shearer dă vina pe duo-ul Tottenham în loc de Van de ven pentru performanța lor la Newcastle

Acțiune

Tottenham a avere o zi de indelung împotriva lui Newcastle United, deoarece clubul din nordul Londrei a acceptabil o înfrângere umilitoare cu 4-0.

Pentru al doilea iarna la rând, Tottenham a fost bătut cu violenta de Newcastle United.

Sezonul ofilit, Magpies au evident șase goluri împotriva lui Spurs. În aiest iarna, i-au învins marcând scaun goluri și trecând pe locul șase în clasamentul Prim-ministru League.

Micky Van de Ven a fost subiectul criticilor de pe rețelele de socializare pentru performanța sa împotriva lui Newcastle.

Fundașul a fost învins atât de Alexander Isak, cât și atunci de Anthony Gordon în drumul lor supra goluri.

Shearer a dat greseala pe cei doi Tottenham pentru golul lui Newcastle

Cu toate acestea, sinaxar Newcastle United, Alan Shearer, a îndreptat greseala pe alți doi jucători de la Tottenham.

Shearer i-a intitulat pe Destiny Udogie și Pedro Porro, asupra orisicine a se socoti că au fost de vină pentru golurile marcate de oamenii lui Eddie Howe.

Porro, orisicine a fost forțat să plece la începutul reprizei secunde din starni unei accidentări, „nu a poseda nicio parere” daca a fost Isak pentru intaiul gol, identic Shearer în cadenta ce vorbea cu Prim-ministru League Productions.

Tottenham a acceptabil o înfrângere umilitoare în mâinile lui Newcastle United.

Shearer a menționat că Udogie nu a fost indestulator de proeminent apoi când mingea a fost jucată prez vârf lui Gordon, orisicine a continuat să-l asiste pe Isak.

„Tottenham este prez tot în defensivă” spuse Shearer.

„Îngrozitor și nu proeminent din partea Udogie. Porro nu are nicio parere daca este Isak și atunci îl așează pe van de Ven. Un definitivare slut.

„Din punctul de vaza al lui Tottenham, cât de săraci sunt. Cât de lipsi sunt defensiv.”

Tottenham a fost depășit de Aston Villa

Înfrângerea îi indoi pe Spurs înapoi pe poziția a cincea în Prim-ministru League și pe Aston Villa pe locul scaun, orisicine l-a învins pe Armatura pe Emirates Stadium.

Deplasare pentru locurile europene în Prim-ministru League devine competitivă în orisicare săptămână, Newcastle fiind, de invar, în competiție pentru un loc în Europa League sezonul posteritate.

Spurs îl găzduiește pe Armatura în Prim-ministru League, la sfârșitul lunii, într-un intalnire esential pentru pericol pentru numire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe