vineri, aprilie 12, 2024

AirLink XR60 cel mai mic router 5G robust din lume

Acțiune


Semtech a dezvăluit AirLink XR60un nou mestesug fiecine confectiona senzatie în lumea Router 5G tehnologie. Aiest router mic, dar solid, tenta atenția profesioniștilor din diverse industrii, inclusiv siguranța publică, utilități și sectoare industriale. XR60 nu este fiecare router; în actu-alitate este acceptat rectiliniu cel mai mic zdravan din oameni Router 5Gși este construit pentru a darui viteză noian 5G și Wi-Fi 6 conectivitate în cele mai dificile condiții.

Dimensiunea lui XR60 este una dintre cele mai notabile caracteristici ale mijloc. Este satisfacator de mic pentru a se adapta în spații înguste, ceea ce este spiritual pentru utilizarea în vehiculele utilizate de către personalul de urgență sau în sisteme complexe de infrastructură. În invidie formei mijloc compacte, nu confectiona compromisuri în ceea ce privește puterea sau performanța. XR60 este conceput pentru a se ingloba formidabil în rețelele existente, ceea ce înseamnă că organizațiile își pot îmbunătăți conectivitatea fără a fi treaba să-și înlocuiască integral sistemele actuale.

Performanța se află în centrul designului XR60. Combină cele mai noi tehnologii de conectivitate, inclusiv 5G, Wi-Fi 6și Ethernet de 5 Gbps. De atare, acceptă USB-C, fiecine lucrează împreună pentru a a asiguripsi un transmisiune accelerat de date și o latență redusă. Aiest mestesug este esential pentru aplicațiile fiecine depind de accesul acum la date, cum ar fi transmiterea în debit terminal în nemijlocit sau utilizarea aplicațiilor web în sfera. XR60 este, de atare, imbracat cu capacități de edge computing și Wireless cognitiv tehnologie, fiecine gestionează în mod mintos traficul de rețea pe diverse benzi 5G și LTE.

CITIT  Care model Claude 3 AI este cel mai bun? Toate trei au fost comparate și testate

Rezumatul principalelor beneficii XR60:

  • Performanță ridicată: Imbracat cu tehnologii 5G, Wi-Fi 6, Ethernet 5 Gbps și USB-C.
  • Design ultra-compact: spiritual pentru setarile industriale cu departare marginit si aplicatii pentru vehicule.
  • Design ultra-robust: gradul MIL-STD-810H rezistență la șocuri și vibrații, distanta de funcționare la temperaturi extreme și umezeala, siguranță intrinsecă (C1D2) și redundanță de fermitate.
  • Pregătire pentru viitorime: soluție de nouă generație cu funcții flexibile de rutare definite de soft și stimulent pentru mai multe benzi.
  • Edge Intelligence: stimulent container invar din industrie pentru capabilități de schepsis superioare (orar beta)
  • Asistență pe interval indelung și management de la distanță cu 5 ani de AirLink Complete oferit tuturor routerelor XR60 achiziționate și înregistrate în 2024.

Durabilitatea este un alt vedere deslusire al lui XR60. Este construit la standarde militare (MIL-STD-810H), ceea ce înseamnă că probabil a se pastra la o gamă largă de solicitări fizice, inclusiv șocuri, vibrații și temperaturi extreme. Aiest mestesug îl confectiona o votare fiabilă pentru operațiunile critice pentru menire în fiecine eșecul nu este o opțiune. XR60 cuprinde, de atare, funcții de siguranță și redundanță de fermitate pentru a se a asiguripsi că funcționează fără probleme, lasator de circumstanțe.

Securitatea și gestionarea rețelei sunt esențiale, mai rafinat într-un mestesug fiecine este menit să gestioneze date sensibile și critice. XR60 vine cu un an AirLink integral colet de servicii, fiecine oferă utilizatorilor gestionarea dispozitivelor, managementul securității prin ALMS, stimulent tehnic și o garanție hardware. Semtech oferă și o promoție specială pentru cei fiecine își înregistrează routerele în 2024, extinzând aiest functie la cinci ani, ceea ce oferă o liniște suplimentară utilizatorilor.

CITIT  Caracteristicile Apple iOS 18 AI dezvăluite (video)

XR60 nu este oarecum ispravit pentru aplicare comercială, ci a fost și patenta pentru aplicare pe Rețeaua AT&T. Semtech lucrează la obținerea de certificări pentru alte rețele globale 5G, asigurându-se că XR60 va fi o opțiune de încredere pentru conectivitate în diferite regiuni și cu diverși furnizori de rețea.

Pentru profesioniștii fiecine au treaba de un router 5G mic, zdravan și de înaltă performanță, AirLink XR60 de la Semtech se remarcă ca o votare de top. Este un mestesug fiecine vesti să ofere conectivitate, rezistență și performanță, făcându-l un scula competent pentru îmbunătățirea operațiunilor adineauri și în anii următori. Cu disponibilitatea sa și pachetul marit de servicii, XR60 este ispravit să sprijine nevoile solicitante ale diverselor industrii fiecine doresc să profite de rapiditate și fiabilitatea Tehnologia 5G.

Cele mai recente oferte pentru Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin oarecare dintre aceste link-uri, pentru Gadgets probabil câștiga un remiza de afiliat. Aflați impotriva diplomatie noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe