sâmbătă, aprilie 20, 2024

Aiden O’Connell va avea probabil șansa de a concura pentru Raiders care vor începe jobul de QB în 2024

Acțiune

Las Vegas Raiders sunt una dintre multele echipe NFL fiecine ar cuveni să caute un fundaș în aiest extrasezon. Experimentul Jimmy Garoppolo a chivernisit să fie un eșec dezgustator și toate semnele indică despărțirea celor două părți înainte de campania din 2024. Dar opțiunile pe fiecine imbraca le are pe piața liberă s-ar a se cadea a argumenta a fi slabe, iar titularul component Aiden O’Connell va contine posibil șansa de a a rivaliza pentru un regim de component împotriva oricui va a hotari imbraca să-l aducă.

O’Connell ar a se cadea a rivaliza pentru Raiders fiecine încep job-ul de QB

O’Connell nu a fost rău în timpul sezonului său de începători. În sprijinul lui Garoppolo, el a început 10 jocuri pentru a încheia anul și a reușit să înregistreze un record de 5-5 în preziua. El a aruncat 12 touchdown-uri la 7 interceptări, un număr fiecine cu siguranță musai curățat, dar au existat tatuaj fiecine indicau că tânărul apelant de indicator are șansa de a face component cu normă întreagă în ligă.

Şansele sunt că va contine şansa de îndată ce urmează sezonul. În ritm ce Raiders vor a executa tot ce le stă în putință pentru a a se asterne mâna pe cineva dintre cei mai buni potențiali la draft sau pe agenți liberi veterani, opțiunile lor pot fi limitate. Ei au cea de-a 13-a optiune generală în viitoarea draft, fiecine este excesiv mult de invatatura pentru a aspira drept să prindă cineva dintre fundașii extrem apreciați, deși au o mulțime de majuscul de draft dacă le interesează să execute o tranzacție anul aiesta.

CITIT  Comandanții sunt foarte probabil să rămână pe locul 2, în ciuda faptului că primesc apeluri comerciale

Las Vegas are în actu-alitate 4 QB-uri pe listă

Nici opțiunile de pe piața agenților liberi nu sunt cele mai atractive. Gata convins vor dansa la Kirk Cousins, deși există mai multe zvonuri fiecine duc la întoarcerea lui în Minnesota sau la posibilitatea ca el să se îndrepte inspre Atlanta decât există oarece inspre Raiders. Și, deși există câțiva veterani solidi pe foaie QB-urilor disponibile, este puțin posibil ca ei sau oaresicine să-l considere pe Ryan Tannehill, Jacoby Brissett sau Sam Darnold ca fiind demni de component în aiest clipa.

Formatie are în actu-alitate scaunas fundași sub intelegere, dar viitorul lui Garoppolo, Brian Hoyer și Anthony Brown cu imbraca este în solemnel sub semnul întrebării. Las Vegas va a strange deasupra 24 de milioane de dolari apoi când va emite Garoppolo după desemnarea de 1 ciresar.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe