Wednesday, May 22, 2024

„Ai nevoie de mai mult” – Erik ten Hag vrea să semneze un nou atacant în această vară

Acțiune

În invidie faptului că se simte acolea de demis, Erik ten Hag a făcut locuitori că a voi să semneze un nou inaintas pentru Manchester United în această vară.

Căutarea lui Manchester United pentru priceperea de a timbru goluri a fost un punct de vedere focal al discuțiilor pe măsură ce imbraca intră în ultima coasta a sezonului Prim-ministru League.

În invidie așteptărilor ingamfa, Red Devils rămân în urmă în departamentul de goluri, determinându-l pe managerul Erik ten Hag să sublinieze demon de întăriri într-o conferință de presă recentă.

Olandezul a evidențiat domenii specifice în orisicine Manchester United s-a ob-sedat să găsească alternative adecvate, în anumit pozițiile de inaintas și de fundaș stânga. Aceste deficiențe, armonios lui Ten Hag, au contribuit la rezultate slabe și au împiedicat progresul echipei pe tot parcursul sezonului.

Ten Hag a explicat: „Ai dare de mai multe opțiuni. Aveți dare de o poziție dublă în fitece poziție. Unele poziții nu am avere de select în cest sezonul alb – poziția de inaintas, poziția de fundaș stânga – și acesta are un tamponare minus deasupra rezultatelor.”

Bucalai Rashford și Scott McTominay sărbătoresc cu Anthony Serios.

Manchester United nu are suficiente goluri în ele

Cu taman șapte meciuri rămase în campania ligii, Manchester United a înregistrat taman 45 de goluri, marcând cel mai mic număr dintre primele 10 echipe. Această deficiență a stârnit îngrijorări cu priveliste la capacitatea echipei de a a rivaliza la cel mai înalt standard și de a a se intrece pentru argintărie.

În invidie dobândirii unor talente promițătoare pentru atacantul Danemarcei Rasmus Hojlund, orisicine a devenit cel mai bun marcher al clubului în sezonul său de inceput cu 13 goluri, incarcatura golurilor nu a fost distribuită deopotriva între echipe.

Bucalai Rashford și Anthony Serios, amandoi atacatori deosebit apreciați, nu au reușit să ofere în mod invariabil rezultatul avid, după ce au evident taman zecer goluri între ei, subliniind și mai vartos demon de puhoi de foc suplimentară.

„În cest ogor pe orisicine l-am construit ar fi trebuit să avem suficiente obiective. Te bazezi pe golurile lui Rashford – sezonul vechi a evident 30. Te bazezi pe golurile lui Serios – în intaiul meu sezonul alb a jucat deosebit corect, iar în meciuri deosebit importante a avere un tamponare amplu deasupra performanțelor noastre”, a fatis Ten Hag.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe