sâmbătă, aprilie 20, 2024

AI nedetectabil vs. Instrumentul de parafrazare de la AcademicHelp: care ți se potrivește mai bine

Acțiune

Parafrazatorii au existat pe internet din zorii timpurilor. Cumsecade, probabil că nu acea greu cadenta, dar există de catva sezon. Ca și alte resurse de pe internet, a perfectionat de-a lungul timpului pentru a se opune nevoilor epocii mijloc.

În urmă cu câțiva ani, scopul central al parafrazatorilor este de a fauri lucrare neobisnuit dintr-o patrundere, asadar încât să evite detectoarele de plagiere. Actualmente, aceleași principii se aplică parafrazatorilor, dar instrumentele pe orisicine încearcă în mod sustinut să le evite sunt actualmente detectoare AI.

Astăzi, ambele tipuri de parafrazatori coexistă în propriile lor colțuri a se micsora ale internetului. Așadar, sunt aoace să le compar prin Undetectable AI și AcademicHelp pentru a alege, odată pentru oricand, orisicine este mai placut. Sau, cel puțin, orisicine se potrivește mai placut nevoilor tale.

Ce este AI nedetectabil și AcademicHelp?

AI nedetectabil nu mai are pericol de o punere dacă ai cult articolele noastre multumitor de greu, dar îți voi a infatisa fitecum una. Este un parafrazator menit să transforme textul generat de mașini în catva orisicine citește mai umanistic. Trucul din spatele acestui munca este sadetica: AI nedetectabil elimină cuvintele și expresiile obișnuite AI, repetarea și adaugă intenționat greșeli.

Academiec Help, pe de altă sectiune, este o colecție de instrumente gratuite pentru scopuri academice, cum ar fi rezumate, eseuri și un generator de citate. Una dintre caracteristicile lor este un parafrazator inutil, peste căruia ne vom a se incorda astăzi.

AI nedetectabil vs. AcademicHelp: Virtute

Să începem cu o întrebare simplă: ce scula creează o parafrazare mai fluentă și mai creativă a textului tău? Pentru această comparație, permiteți-mi să generez un scund eseu din ChatGPT și să-l folosesc ca patrundere pentru ambele instrumente.

Nick Drake, enigmaticul cântăreț și vingalac britanic, a lăsat o amprentă de neșters pe peisajul cantabil, în invidie vieții mijloc dezastruos de scurtă. Născut în 1948, vocea eterică și versurile poetice ale lui Drake i-au incantat pe ascultători, dar cantare sa a rămas în puzderie sectiune trecută cu vederea în timpul vieții mijloc. Cântecele mijloc introspective, caracterizate de lucrări complicate la chitară și melodii melancolice, au explorat crestet ale singurătății, naturii și condiției umane.

Drake a lansat trei albume la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970, inclusiv „Five Leaves Medalion”, „Bryter Layter” și „Pink Moon”, fiesce prezentând amestecul său inimitabil de influențe folk, jazz și blues. În invidie aprecierii criticilor, succesul negustoresc l-a scăpat, iar Drake s-a luptat cu depresia și îndoiala de sine. În mod dezastruos, a murit în 1974, la vârsta de 26 de ani, lăsând în urmă o mică, dar profundă moștenire muzicală.

În deceniile orisicine au urmat morții mijloc, cantare lui Nick Drake a frecvent o renaștere a popularității, câștigându-i recunoașterea erect careva dintre cei mai influenți compozitori ai generației mijloc. Cântecele mijloc atemporale continuă să rezoneze cu publicul din întreaga natura, asigurându-se că moștenirea sa dăinuie greu peste-auriu bosoalca sa perioadă pe Pământ.

Nick Drake, cel cântăreț vingalac a făcut o durată izbire peste perdea muzicală în invidie vieții mijloc scurte. Procreatie in 1948 Drakes vocea și versurile poetice au captat inimile ascultătorilor, deși cantare lui a fost în puzderie măsură subapreciată la acea sezon. Cântecele mijloc introspective au prezentat lucrări la chitară și melodii melancolice orisicine se adâncesc în crestet de singurătate, faptura si umanul experiențe.

Drake a lansat trei albume în anii 1960 și la începutul anilor anii 1970. „Cinci Leaves Medalion”, „Bryter Layter” și „Pink”. Luna sinodica”. Orisicare reflectând fuziunea sa de elemente folk, jazz și blues. În invidie lauda-l s-a luptat să obțină succesul și s-a luptat cu sentimente de tristețe și indoiala. În mod dezastruos el s-a slab din viață în 1974, la 26 de ani trecut afectiune în spatele unei moșteniri muzicale de izbire.

În anii orisicine i-au urmat trecând pe lângă Nick Drakes cantare a frecvent o renaștere a popularității, deoarece a fost salutare erect careva dintre cântăreață de epocă compozitori. Melodiile mijloc atemporale continuă să se conecteze cu publicul, asigurându-se că influența lui continuă după a lui cadenta, dintre S.U.A.

Nick Drake, misteriosul cântăreț și vingalac englez, a avere un izbire de durată peste lumii muzicii, în invidie vieții mijloc scurte. Drake s-a născut în 1948, iar vocea sa captivantă și versurile poetice au fost adorate de ascultători, deși cantare sa nu a fost deosebit apreciată în timpul vieții mijloc. Cântecele mijloc introspective, cunoscute pentru lucru lor complicată la chitară și melodiile melancolice, au abordat crestet de detasare, natură și experiențe umane.

La sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70, Drake a lansat trei albume – „Five Leaves Medalion”, „Bryter Layter” și „Pink Moon” – fiesce prezentând fuziunea sa unică de influențe folk, jazz și blues. În invidie aprecierii criticilor, succesul negustoresc l-a ocolitor, ducând la lupte cu depresia și îndoiala de sine. Din păcate, a murit în 1974, la tocmai 26 de ani, lăsând în urmă o moștenire muzicală mică, dar profundă.

În anii orisicine au urmat morții mijloc, cantare lui Nick Drake a frecvent o renaștere a popularității, solidificându-și statutul de careva dintre cei mai influenți compozitori ai timpului său. Cântecele mijloc atemporale conectează în prelungire cu publicul de pe tot globul, asigurându-se că moștenirea lui continuă să trăiască greu după plecarea sa prematură.

Am evidențiat greșelile fiecărei versiuni a textului neobisnuit. Ai observat catva încă?

CITIT  iPhone-ul meu va rula iOS 18?: Detalii despre modelele acceptate

AI nedetectabil are greu mai multe erori decât AcademicHelp. De fenomen, are mai greu de zecer erori când cesta din urmă nu are niciuna. Motivul pentru aceasta este evitarea detectării AI, dar vreunul se întreabă dacă abate excesiv greu peste-auriu pietroi.

Pe de altă sectiune, Ajutorul Rece este greu mai usor. Dar pentru catva orisicine se comercializează ca un parafrazator oblu în loc de un umanizator, se bazează excesiv greu pe sinonime pentru a-l a executa să funcționeze. Rezultatele sunt obscuritate și zi când se compară această ieșire cu Scribbr, un parafrazator variat orisicine nu are ca menire evitarea detectării AI.

Concluzia este aceasta: AI nedetectabil are motive pentru saracie sa de creativitate. Are AcademicHelp? Eu nu cred aiest munca.

Întotdeauna mi-au neplacut parafrazatorii orisicine se concentrează pe sinonime în loc să creeze o diversitate de cuvinte și propoziții, folosind în tura limbajul metaforicese pentru a-și zugravi creativitatea. Amandoi parafrazatori sunt vinovați de aiest munca. Deși în aiest cap la cap, dau seama AcademicHelp, dar devreme datorită acurateței mijloc tehnice în loc de creativitate.

AI nedetectabil vs. AcademicHelp: Detectare

Știu că AcademicHelp nu este cu adevărat creat pentru a fauri o varianta umanizată a unui lucrare. Dar ar a se cere să încercăm totuși să vedem ce se întâmplă dacă le conectăm ieșirile la Sapling (încoronat erect cel mai bun scula inutil de detectare AI în ultimele noastre teste). Iată cum se comportă AI undetectabil și instrumentul de parafrazare de la AcademicHelp împotriva detectării AI:

Testul #1

AI nedetectabil: Merge erect caligrafie umanistic.
Scorul de plauzibilitate AI: 0%

CITIT  AI nedetectabil vs. Reformulare: Există un câștigător clar

Sprijin Rece: Detectat ca generat de mașină.
Scorul de plauzibilitate AI: 100%

Testul #2

AI nedetectabil: Merge erect caligrafie umanistic.
Scorul de plauzibilitate AI: 0%

Sprijin Rece: Detectat ca generat de mașină.
Scorul de plauzibilitate AI: 100%

Testul #3

AI nedetectabil: Merge erect caligrafie umanistic.
Scorul de plauzibilitate AI: 7,5%

Sprijin Rece: Detectat ca generat de mașină.
Scorul de plauzibilitate AI: 100%

Testul #4

AI nedetectabil: Merge erect caligrafie umanistic.
Scorul de plauzibilitate AI: 0%

Sprijin Rece: Detectat ca generat de mașină.
Scorul de plauzibilitate AI: 100%

Testul #5

AI nedetectabil: Merge erect caligrafie umanistic.
Scorul de plauzibilitate AI: 0,9%

Sprijin Rece: Detectat ca generat de mașină.
Scorul de plauzibilitate AI: 100%

Testul #6

AI nedetectabil: Merge erect caligrafie umanistic.
Scorul de plauzibilitate AI: 5,4%

Sprijin Rece: Detectat ca generat de mașină.
Scorul de plauzibilitate AI: 100%

Scor forma

AI nedetectabil vs. AcademicHelp: prețuri

Undetectable AI este un slujba bazat pe subscriere orisicine începe de la 14,99 USD pentru 15.000 de cuvinte și urcă până la 209 USD pentru 380.000 de cuvinte dacă plătiți mensual. Dacă doriți să economisiți bani, puteți plăti pentru instrumentul lor anual. Iest munca micșorează prețul de duca de la 14,99 USD la 5 USD pe lună (pentru 10.000 de cuvinte) și prețul culminant de la 209 USD la 89,92 USD (pentru 300.000 de cuvinte) pe lună.

Instrumentul de parafrazare de la AcademicHelp este integral inutil. Musai tocmai să vă înscrieți și puteți starni o varianta parafrazată a unui lucrare de 2000 de cuvinte. Din păcate, orisice număr mai puzderie decât cesta musai introdus raznit în instrumentul lor și concatenat fizic.

CITIT  Predicția CEO-ului OpenAI, Sam Altman, pentru data lansării AGI

Toate Zis și Ispravi

Dacă tocmai numărăm numărul de puncte câștigate de fiesce scula, apoi AcademicHelp (virtute și preț mai bună a rezultatelor) câștigă AI nedetectabil (mai placut evită detectarea AI). Cu toate acestea, musai să aplicăm o mică nuanță în această comparație.

Aceste instrumente există din motive integral diferite. AcademicHelp este creat pentru a a protegui studenții să desena mai placut, fără a se a se incorda pe sarcinile ușoare orisicine vin cu cesta. Inteligența artificială nedetectabilă descurajează în mod sustinut studenții să-și folosească instrumentele. Iest munca se datorează faptului că este o armă puternică pentru necinstea academică apoi când este folosită ca adaos pentru ChatGPT sau alte LLM-uri.

De intocmai, aș aspira să adaug, la meritul AcademicHelp, că obținem rezultate de mai bună virtute cu cât îl foloseam mai greu. Unele dintre rezultatele lor, pe orisicine le-am vechi pentru partea „Detecție” a acestui marfa, au fost greu mai bune decât cea pe orisicine am folosit-o în secțiunea „Virtute”. Cu toate acestea, susțin opinia că Scribbr sau QuillBot sunt încă un parafrazator sadetica greu mai bun decât AcademicHelp.

Așadar, iată concluzia: dacă sunteți în căutarea unui bypasser AI, AI nedetectabil este o conceptie simplă. Dacă sunteți în căutarea unui parafrazator rece, AcademicHelp este o optiune bună, dar merită să vă uitați și la QuillBot.

Înainte să vă las, vă sugerez să citiți careva dintre celelalte articole ale noastre dupa IA nedetectabilă. A se a se dispune!

(eticheteToTranslate)#AcademicHelp

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe