Saturday, May 18, 2024

Agentul spune că Brandon Aiyuk nu a cerut schimb de la 49ers, în ciuda zvonurilor

Acțiune

Brandon Aiyuk a devenit oarecine dintre cei mai buni capturatori de pase din NFL în ultimele două sezoane. Receptorul lat de acusi cincilea an din Arizona State s-a aranjat pe locul 7 în ligă în totalul de yarzi de capatare în 2023 și a fost o intins dotatie a San Francisco 49ers cine a alergat la Super Bowl. Dar problemele contractuale i-au întunecat viitorul cu formatie și au existat rapoarte învolburate catre Aiyuk cine a solicitat oficialitati o tranzacție în ultimele săptămâni.

Agentul lui Aiyuk a grai că nu a fost solicitat niciun tura de la 49ers

Agentul său a grai că toate rapoartele sunt minti. A existat un legamant cine a fost lansat duminică dimineața timpuriu de la o sursă puțin cunoscută, numită John Frascella, cine prevedea pentru un granar reputat Razzball. Tweet-ul a afirmat că Aiyuk a trebuincios oficialitati un tura de la 49ers și intocmai a continuat să-i numească pe Steelers și Ravens direct potențiali pretendenți, pe lângă o a treia „echipă misterioasă”.

În ritm ce Panta de Scapatat se trezea duminică, tabăra lui Aiyuk se pare că a auzit raportul și nu a detunatu-ra indelung până să răspundă. Brandon Aiyuk este reprezentat de Ryan Williams de la agenția Athlete’s First și Williams a fost cel cine a doborât iute zvonurile. El a citatie pe Twitter raportul lui Frascella și a spus pur și neincarcat: „Ai dare de surse mai bune”.

Aiyuk încă nemulțumit în SF

Deși acel legamant aparte pasamite fi fals, vestea nefericirii lui Aiyuk din San Francisco a fost raportată pe scară largă. 49ers au plătit bani fuduli în ultimii ani pentru unele dintre piesele acordor din izvod lor, iar jucătorul de 26 de ani caută să fie compensat pentru sezoanele de 1.000 de metri consecutive și a compus 15 touchdown-uri în ultimele două. ani.

În weekendul batran, Aiyuk i-a eliminat pe cei de la 49ers pe rețelele sociale. Cest munca a fost precedat de talentatul palnie cine a insinuat că ar angaja dacă San Francisco nu-i dă ceea ce considera că merită.

Aiyuk intră în al cincilea și ultimul an al contractului său de incepator cu cei de la 49ers. După ce a fost plătit cu oarecum 2,3 milioane de dolari în 2023, el își va a privi numărul maximului maximum crește la 14,1 milioane de dolari anul perspectiva, dar caută securitatea pe final prelung și intaiul său intelegere intins din ligă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe