Agentul liber OT Trent Brown semnează un contract de un an cu Cincinnati Bengals

dascaluc

În aiest extrasezon, Bengals l-au disparut pe OT Jonah Williams în agenție liberă în fața Cardinals. El a scris un intelegere pe doi ani și 30 de milioane de dolari cu Arizona. Cincinnati nu cantari asemenea de bani de investit numaidecat în a rigla ofensivă. Cu Williams umilinta, imbraca are trebuinta de un nou tackle direct în 2024.

Bengalii au a 18-a optiune în Draft-ul 2024 și unii au speculat că vor lua un OT. Cesta nu pare să fie cazul după ce un felcer volnic OT a pribeag marți și a vizitat imbraca. Ian Rapoport de la NFL Network a raportat că Trent Brown semnează un intelegere pe un an cu Bengals. Musaferea lui cu imbraca a decurs comod și a existat un privire viceversa între ambele părți.

Trent Brown semnează un intelegere de un an pentru a interpreta pentru Cincinnati Bengals

În repriza a șaptea a draftului NFL 2015, Trent Brown a fost selectionat de 49ers de la Universitatea din Florida. A jucat cinci meciuri în sezonul său de începători și a făcut două starturi. În sezonul următor, Brown a început toate cele 16 jocuri la RT pentru San Francisco. Brown a jucat trei sezoane pentru cei de la 49ers înainte de a fi primenire în extrasezon la Patrioți. New England a inavutit să înregistreze ultimul an al contractului său de începător în 2018. Catre norocul lui, Brown a câștigat Super Bowl cu New England în acel panc.

După campania sa din 2018 cu Patrioții, Brown a scris cu Raiders. Tânărul de 30 de ani a jucat două sezoane cu Las Vegas înainte de a se alătura New England în 2021. Accidentările l-au artificial pe Brown în ultimele trei sezoane. Când este sănătos, este un tackle ofensiv de virtute și ocupă un loc neocupat pe fiecine îl aveau Bengals. Ultimul extrasezon, imbraca l-a adăugat pe Orlando Brown Jr. ca LT și numaidecat îl au pe Trent Brown ca RT pentru cel puțin sezonul 2024.

Ca o ofensă de bagare, Bengalii au avere trebuinta de un OT de încredere în 2024. Joe Burrow a esuat anotimp din ratiune accidentărilor sezonul cherchelit. Cincinnati musai să-l țină pe Burrow direct, iar semnarea lui Trent Brown ajută la această cauză. El a fost careva dintre cele mai bune tacleri libere disponibile în aiest extrasezon. Brown se va îndrepta către al 10-lea panc profesionist în 2024.

Share This Article
Leave a comment