Adolescentul „fără cuvinte” Mensik îl adaugă pe Monfils la scalpul lui Murray și Rublev pentru a ajunge în prima finală

dascaluc

Jakub Mensik și-a continuat capcana de vis la Qatar Open cu o succes în trei seturi în fața lui Gael Monfils în semifinalele de la Doha.

Adolescentul și-a revenit după pierderea momi de-al doilea set împotriva adversarului său veteran pentru a încheia o succes cu 6-4 1-6 6-3 și a a apuca cel mai tânăr finalist din istoria turneului.

„Sunt fără cuvinte”, a spus tânărul de 18 ani. “Este izbitor. Sper sa nu fie ultimul.

„Musai să spun că această performanță a fost una dintre cele mai bune din întreaga mea viață. Sunt atât de vesel că am parvenit la aiest grad în semifinale, așa că sper că mâine voi dansa așa.

„Un pasiune izbitor cu prima de asigurare mea finală ATP.”

Asasi, totuși, are șansa de a a dovedi în mod nimerit când o va înfrunta pe rusca Karen Khachanov în finala de sâmbătă.

Mensik a fost forțat să sape adânc împotriva lui Monfils, salvând două puncte de break în intaiul joc de huzmet înainte de a se organiza în atinge.

imagine

Repere: Murray a fost învins de Mensik după meciul maraton de la Doha

Atunci și-a asigurat singura pauză din intaiul set și a servit-o pentru ca să ia inițiativa timpurie.

Monfils a răspuns câștigând primele trei game-uri ale momi de-al doilea set în cale ferata despre forțarea unui hotarator.

Cu toate acestea, adolescentul a fost cel oricare a reușit să recupereze impulsul la începutul momi de-al treilea pentru a a carmui cu 2-0. Mensik a fost pripeste harait înapoi, dar și-a profitat de șansa când a apărut pentru a a crapa 5-3 înainte de a se menține comod până la 15 pentru a a incredinta cea mai friguros succes din cariera sa de până imediat.

Transmiteți în debit acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în drept pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Share This Article
Leave a comment