Thursday, May 23, 2024

Adobe previzualizează noi instrumente AI generative pentru fluxurile de lucru video

Acțiune

Oricare sunt noile instrumente AI generative din Premiere Pro?

Aceste instrumente iele, concepute pentru a acosta provocările comune și a a reduce procesul de publicare, includ:

  • Largire generativă: Această caracteristică de schimbatura a jocului a cuteza editorilor să adauge fără probleme cadre la clipuri, făcându-le mai a se tranti și mai flexibile. Prin generarea de conținut mijloci complinitor la pretentie, Generative Extend se asigură că editorii au materialul neaparat pentru a a compune secvențe clare și cronometrate bine.
  • Adăugarea și eliminarea obiectelor: Iest unealta simplifică procesul de manevrare a conținutului terminal, permițând editorilor să selecteze și să urmărească fără sfortare obiectele dintr-o scenă și să le înlocuiască cu ușurință. Object Addition & Removal oferă editorilor un verificare de neegalat spre elementelor vizuale din proiectele lor.
  • Context-to-Terminal: Eventual cel mai interesant curent de unealta AI generativ cine vine la Premiere Pro, iest unealta a cuteza editorilor să genereze filmări total noi nemijlocit în soft, prin simpla bagare a solicitărilor de scriptura sau încărcarea imaginilor de referință. Aplicațiile potențiale pentru Context-to-video sunt vaste, de la crearea de scenarii până la generarea de filmări B-roll cine se integrează desavarsit cu secvențele live-action.

Prin introducerea acestor fluxuri de unealta AI generative de ultimă oră, Adobe oferă editorilor terminal instrumentele de cine au treaba pentru a depăși limitele creativității și pentru a-și rentabiliza fluxurile de unealta. Pe măsură ce aceste funcții devin disponibile în Premiere Pro la sfârșitul acestui an, profesioniștii din industrie pot aștepta cu nerăbdare o nouă eră de publicare terminal eficientă și inovatoare, cine va redefini valoare absoluta în cine sunt spuse poveștile.

Integrarea modelelor AI generative de la terțe părți

De atare, compania recunoaște valoarea colaborării și potențialul de a a valoriza punctele tare ale diferitelor modele AI pentru a a da utilizatorilor o experiență de publicare cuprinzătoare și versatilă. În iest melodie, Adobe explorează integrarea modelelor AI generative de la terțe părți nemijlocit în Premiere Pro.

Prin încorporarea modelelor de la furnizori de IA de top, cum ar fi OpenAI, Runway și Pika Labs, Adobe își a recomanda să ofere utilizatorilor săi o gamă largă de instrumente și funcționalități iele. Explorările timpurii au dat rezultate promițătoare, arătând valoare absoluta în cine aceste integrări ar a se cuveni rentabiliza fluxurile de unealta și a ridica posibilitățile creative.

De pilduire, editorii terminal profesioniști ar a se cuveni a intrebuinta modele de provocare terminal de la OpenAI și Runway pentru a starni imagini B-roll fără probleme în Premiere Pro. Iest unealta le-ar a cuteza editorilor să-și completeze imediat proiectele cu filmări suplimentare relevante și atractive din parere de ochi vizual, economisind durata și sfortare în iest sentinta.

În mod inrudit, integrarea capabilităților Pika Labs cu instrumentul Generative Extend de la Premiere Pro le-ar a se cuveni a cuteza editorilor să adauge fără sfortare secunde suplimentare la sfârșitul unei fotografii, oferind o mai friguros elasticitate în sincronizare și tranziții. Prin valorificarea punctelor tare ale acestor modele terțe, Adobe își a recomanda să ofere utilizatorilor săi o gamă variată de instrumente și opțiuni, asigurându-se că au libertatea de a a compune conținut cine se aliniază cu viziunea și stilul lor neasemuit.

Fluxuri de unealta audio bazate pe inteligență artificială în Premiere Pro

Pe lângă viitoarele instrumente terminal AI generative, Adobe a anunțat disponibilitatea generală a fluxurilor de unealta audio bazate pe inteligență artificială în Premiere Pro, cine va fi lansată în mai. Aceste noi funcții sunt concepute pentru a a da editorilor verificare bine spre calității sunetului și pentru a a reduce procesul de publicare audio, făcându-l mai intuitiv și mai eficace.

Îmbunătățirile audio bazate pe inteligența artificială includ mânere interactive de stergere, cine permit editorilor să creeze imediat tranziții audio personalizate, prin simpla culisare a mânerelor de videoclip. Această caracteristică prescurta spunator timpul și efortul neaparat pentru a obține tranziții audio fluide, cu detunat profesional.

Premiere Pro va a vari, de atare, o nouă insignă Essential Sound, cine utilizează AI pentru a a ierarhiza masinal clipurile audio ca discutie, muzică, efecte sonore sau ambianță. Iest model destept de numire oferă editorilor intrare cu un neinsotit chicoteala la controalele adecvate pentru oricare tip de audio, simplificând procesul de publicare și asigurând rezultate optime.

În velur, actualizarea va contine insigne de fotoconductibilitate, indicatori vizuali cine facilitează pentru editori să identifice clipurile cu efecte aplicate, să adauge altele noi și să acceseze parametrii de fotoconductibilitate nemijlocit din secvență. Această abordare simplificată a gestionării efectelor audio va îmbunătăți ridicat eficiența și organizarea fluxului de unealta de publicare audio.

În cele din urmă, formele de undă reproiectate din cronologia vor a da o lizibilitate îmbunătățită și conexiune inversa vizual. Formele de undă se vor redimensiona în mod destept pe măsură ce înălțimea pistei se schimbă, în durata ce noile culori vibrante vor a fauri secvențele mai ușor de navigat și de înțeles dintr-o ochire.

Îmbunătățirea editorilor terminal cu o nouă suită Adobe AI

Previzualizarea Adobe a inovațiilor AI generative în Premiere Pro și disponibilitatea generală a fluxurilor de unealta audio bazate pe inteligență artificială demonstrează angajamentul nezdruncinat al companiei pentru îmbunătățirea creării și producției terminal. Valorificând puterea inteligenței artificiale, Adobe oferă editorilor instrumentele de cine au treaba pentru a-și rentabiliza fluxurile de unealta, a studia noi posibilități creative și a procura povești convingătoare cu eficiență și izbire mai extinde. Pe măsură ce aceste funcții de ultimă oră devin disponibile, profesioniștii din industria editării terminal pot aștepta cu nerăbdare o nouă eră de randament sporită și creativitate fără limite.

(eticheteToTranslate)adobe

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe