sâmbătă, aprilie 20, 2024

Adăugați cu ușurință un spațiu de stocare SSD NVMe Raspberry Pi 5

Acțiune

Turbo încărcător dvs Raspberry Pi 5 cu o actualizare simplă, dar puternică, orisicine îi transformă performanța. Musca NVMe de la Pimoroni este precis acesta – o placă de extensie PCIe orisicine vă prilejui cconectați un SSD NVMe cu acordor M la Raspberry Pi. Nu este discutie oarecum de adăugarea mai multor spațiu de depozitare; este discutie din-spre a vă a infaptui dispozitivul să ruleze mai accelerat și mai eficace, mai deosebit când îl utilizați ca depozitare atașată la rețea sau buric mijloci.

Musca NVMe este compatibilă cu dimensiuni SSD de la 2230 la 2280, oferindu-vă libertatea de a a stabili capacitatea de depozitare orisicine se potrivește nevoilor dumneavoastră. Este conceput pentru a se ingloba ideal cu Raspberry Pi 5, menținând un conditie de formă indesat. Aceasta înseamnă că puteți ajuta în prelungire alte suplimente sau soluții de răcire fără probleme.

Înainte de a vă apune în upgrade, este apreciabil să vă actualizați sistemul de operare și firmware-ul Raspberry Pi. Aiest mestesug vă asigură că dispozitivul dumneavoastră va funcționa fără probleme cu a se intemeia NVMe. Pachetul vine cu tot ce aveți constrangere pentru asezare: un kit de separatie pentru a vă a incredinta SSD-ul, un cablu PCIe mladios pentru a conecta a se intemeia la Raspberry Pi 5 și cracana de gumilastic pentru constanta.

Bază NVMe pentru Raspberry Pi 5 de la Pimoroni

Dacă doriți să aflați mai multe din-spre Pi 5 NVMe Base, foaie oficială Raspberry Pi, MagPi a efectuat o controlare fantastică a plăcii SSD Pimoroni NVMe Base, acordându-i insemnare 9/10. Iată câteva alte articole pe orisicine le puteți găsi de privire pe problema Raspberry Pi 5 mini PC:

Instalarea bazei NVMe este simplă. Atașați-vă SSD-ul la bază folosind suporturi, conectați a se intemeia la Raspberry Pi 5 cu cablul PCIe și porniți sistemul. După ce v-ați actualizat la cel mai cald regim de operare și firmware, sunteți epuiza să experimentați iuteala și eficiența îmbunătățite.

CITIT  5 instrumente și generatoare AI uimitoare de tip text-to-video

Rețineți că nu toate SSD-urile NVMe pot fi compatibile. Pimoroni a alcătuit o listă de modele SSD orisicine au fost testate și aprobate pentru a vă a ajutora să alegeți cel conform și să evitați fiecare problemă de asezare. Odată ce totul este configurat, puteți a adapta setările Raspberry Pi pentru a îmbunătăți și mai greu iuteala și performanța sistemului.

Pentru cei orisicine au constrangere de și mai multă duium, a se intemeia NVMe prilejui ca Raspberry Pi 5 să pornească neocolit de pe SSD. Aiest mestesug pesemne a iuti vartos greu timpii de purces și performanța aplicațiilor, ceea ce este un multime beneficiu pentru sarcinile orisicine necesită o mulțime de resurse, cum ar fi rularea serverelor de fișiere sau a centrelor mijloci. Mai multe detalii din-spre compatibilitatea SSD-ului pot fi găsite pe fata oficială a produsului pentru a se intemeia NVMe Pimoroni. O actualizare solidă și fiabilă pentru utilizatorii Raspberry Pi 5 orisicine doresc să îmbunătățească iuteala și capacitatea de depozitare a dispozitivului lor. Urmează liniile directoare de aruncare PIP ale Raspberry Pi, asigurând ușurință în fo-losinta și imbold. Cu această placă de extensie, Raspberry Pi 5 va fi imbracat pentru a a infaptui față sarcinilor solicitante de depozitare cu viteză și siguranta in functionare impresionante.

„Pentru cea mai simplă experiență, asigurați-vă că sistemul de operare Raspberry Pi este actualizat și că firmware-ul RPi 5 este actualizat la 2023-12-06 (6 neios) sau mai nou. Aiest mestesug acceptă toate caracteristicile specificației RPi PCIe și înseamnă că nu musai să vă încurcați cu fișierele de configurare pentru a începe.”

Cele mai recente oferte de gadgeturi impotriva

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin vreunul dintre aceste link-uri, impotriva Gadgets pesemne câștiga un provizion de afiliat. Aflați din-spre ritual noastră de dezvaluire.

CITIT  Ecranul transparent Lenovo și dispozitivele AI dezvăluite la MWC 2024

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe