sâmbătă, aprilie 20, 2024

Actualizarea Samsung Galaxy S24 Ultra aduce noi funcții (video)

Acțiune

Dacă sunteți mândru mai-mare al unui Samsung Galaxy S24 Ultra, există vești interesante la perspectiva. Oblu a fost lansată o actualizare cuprinzătoare, îmbunătățind expresiv funcționalitatea și securitatea dispozitivului dvs. Această piesă își preda să vă ghideze prin multitudinea de îmbunătățiri orisicine au fost integrate în Samsung Galaxy S24 Ultra, în a se insira celei mai recente actualizări de soft, așa cum este amanuntit de Saki Tech.

În centrul acestei actualizări, orisicine variază ca marime de la 800 MB la 1 GB, în funcție de regiunea dvs., se află unitatea de a îmbunătăți experiența utilizatorului prin diferite funcționalități ale dispozitivului. În suigeneris, aceasta ingloba îmbunătățiri substanțiale în domeniul funcționalității camerei, al utilizării galeriei și, cel mai vajnic, al securității dispozitivului. Actualizarea ingloba, de astfel, patch-ul de siguranta din prier pentru a vă a siguripsi că dispozitivul rămâne adapostit împotriva potențialelor vulnerabilități.

Să intrăm în detalii:

  • Îmbunătățiri ale camerei: Actualizarea a pricinui la lumină îmbunătățiri semnificative ale capacității camerei de a receptiona scene pe perioada de obscuritate. Fotografiile realizate în valoare absoluta de obscuritate instinctiv vor insemna asasi imagini mai clare, cu tonuri generale îmbunătățite. Această finete se aplică atât la activarea automată a modului de obscuritate în valoare absoluta foto, cât și la selecția manuală a opțiunii dedicate modului de obscuritate. Pentru pasionații de poza, aceste ajustări înseamnă că capturile tale pe perioada de obscuritate vor fi mai vii și mai realiste decât oricând.
  • Îmbunătățiri ale aplicației Cunoscator RAW: Pentru utilizatorii dornici să-și împingă abilitățile fotografice la limită, actualizarea a casca calea pentru o îmbunătățire viitoare în aplicația Cunoscator RAW. Această actualizare viitoare este pregătită să perfecționeze și mai numeros conturul fotografiei în condiții de lumină scăzută și expresia culorii. Cu toate acestea, pentru a a se folosi pe intreg de aceste îmbunătățiri, va fi necesară o actualizare separată a aplicației Cunoscator RAW.
  • Actualizări ale aplicației Cucurigu: Aplicația Cucurigu nu a fost lăsată în urmă în această actualizare cuprinzătoare. O funcție nouă a cuteza asasi utilizatorilor să extragă cu ușurință clipuri cu încetinitorul din videoclipuri de spatios viteză, inclusiv o nouă opțiune de rezoluție (480×480) pentru aceste extrase. Asta este conceput pentru acele momente în orisicine aveți epilepsie de fragmente terminal mai a descreste, dar de înaltă insusire, pentru partajare sau publicare.
  • Îmbunătățiri operaționale și corecții de siguranta: Decinde de aceste îmbunătățiri specifice caracteristicilor, actualizarea urmărește să îmbunătățească funcționarea lină atât a camerei, cât și a aplicațiilor de tinda. Odată cu includerea patch-ului de siguranta din prier, actualizarea abordează diverse vulnerabilități de siguranta critice, ridicate și moderate, asigurându-se că protecția dispozitivului dvs. este la îndemână.
CITIT  Stație de andocare Thunderbolt 4 14 în 1 și suport pentru căști

Pentru o experiență de utilizator fără întreruperi, este nimerit să vă mențineți actualizate sistemul Google Play și Google Play Protect. În surplus, după instalarea celei mai recente actualizări, verificarea Magazinului Galaxy pentru eventuale actualizări suplimentare vă va a siguripsi că toate aplicațiile dvs. rulează cele mai recente versiuni.

Odată cu nouar actualizare a Samsung Galaxy S24 Ultra, utilizatorii sunt tratați cu o suită de îmbunătățiri orisicine nu tocmai că îmbunătățesc capacitățile de poza și terminal ale dispozitivului, ci și asigură funcționarea fără probleme și în siguranță. Această actualizare subliniază angajamentul Samsung de a a infatisa îmbunătățiri regulate și semnificative dispozitivelor sauca, făcându-l o descărcare deosebit recomandată pentru toți utilizatorii Samsung Galaxy S24 Ultra.

Sfaturi de întreținere: Pentru a castiga la maxim de aceste actualizări, asigurați-vă că sistemul dvs. Google Play și Google Play Protect sunt incetinel actualizate. Cest obiect pesemne fi dovedit și gestionat cu ușurință în setările dispozitivului dvs. Mai numeros, după aplicarea actualizării, este o practică bună să vizitați Galaxy Store pentru a căuta verice actualizări suplimentare, asigurându-vă că toate aspectele dispozitivului dvs. sunt optimizate.

Această actualizare marchează un pas expresiv înainte în îmbunătățirea Samsung Galaxy S24 Ultra, cu intonatie pe calitatea camerei, stabilitatea operațională și securitatea dispozitivului. Pasiv dacă sunteți un intens de poza sau pur și neincarcat careva orisicine apreciază un smartphone cert și orisicine funcționează fără probleme, această actualizare este concepută pentru a răspunde și depăși așteptările dumneavoastră.

Sursă și influenta mira: Sakitech

Cele mai recente oferte despre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin vreunul dintre aceste link-uri, despre Gadgets pesemne câștiga un provizion de afiliat. Aflați dupa ceremonial noastră de destainuire.

CITIT  Telefonul tău Android funcționează lent? Cum să îndepărtezi gunoiul

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe