Thursday, May 23, 2024

Acestea sunt cele mai bune orașe pentru a călători singur în Europa (și de ce)

Acțiune

În majoritatea celor douăzeci de ani, am fost într-o relație cu călătoriile solist. De-a lungul a douăzeci de ani, am vizitat Europa ca călător solist de mai multe ori decât pot număra. De la mersul pe jos de-a lungul râului Siminichie neinsotit, în scopot ce soarele a declina la Paris, până la mersul norocit cu bicicleta acasă, la Amsterdam, să fiu neinsotit în Europa ca călător a fost un ceas favorit al celor mai formați ani ai mei.

În valoare de călător solist, aveți libertatea de a vă organiza propriul itinerariu, de a încerca alimente noi și de a cunoaște oameni noi. S-ar a se cuveni să te trezești că faci conexiuni neașteptate cu localnicii sau cu alți călători sau pur și prost te bucuri de liniștea și liniștea explorării solist în scopot ce te plimbi prin Luvru.

Deși călătoria singură pesemne fi descurajantă, este și o șansă de a te raporta, de a ieși din sector ta de comoditate și de a a face amintiri de vesnic. Având atât de multe destinații grozave din oricare să alegeți, călătoria singură în Europa este o regim minunată de a urmari continentul și de a dezveli lucruri noi inspre a sustine pe marsrut. Acestea sunt cele mai bune orașe pentru a călători neinsotit în Europa și, mai solemn, de ce ar a se cadea să le vizitați.

Brooke Saward la Amsterdam

Cele mai bune orașe pentru a călători neinsotit în Europa

Amsterdam, Olanda

Consacrat pentru canalele rarunchi iele, muzeele de silueta mondială și viața de negura vibrantă, Amsterdam este orașul perfect pentru a începe a se hazarda ta solist. În minune faptului că este un oraș rece, o rece noroc din Amsterdamul pe oricare am chivernisit să-l cunoaștem și pe oricare îl iubim cu toții (cartierul canalelor) este multumitor de mic pentru a fi explorat pe jos.

Amsterdam este, de atare, incarcat de multe muzee grozave de explorat, oricare sunt un loc mirific pentru a căuta bajenarit în lunile mai RÄ?CITURI, cum ar fi neios și carindar. Odată ce te-ai săturat să mergi pe jos prin oraș, dacă te simți multumitor de viteaz, închiriază o bicicletă pentru o zi pentru a urmari orașul ca un patriot.

Citește mai zdravan: Solist în Amsterdam: Cele mai bune lucruri de făcut în Amsterdam Solist

Berlin, Germania

Ca capitală a Germaniei, Berlinul este un oraș incantator, cu o incurcatura bogată și o scenă culturală înfloritoare. Există o mulțime de muzee, galerii și restaurante de explorat, iar sistemul de caratura general al orașului facilitează deplasarea. În scopot ce câteva dintre principalele atracții din jurul Alexanderplatz pot fi văzute pe jos, va a se cadea să vă bazați pe transportul general dacă doriți să vedeți tot ce are de oferit cest oraș (deoarece este cel puțin întins!)

Odată ce ați văzut cele mai importante atracții din Mitte (centrul orașului), asigurați-vă că vă aventurați și explorați cartierele din Berlin. Kreuzberg, Prenzlauer Berg și Neukölln sunt toate cunoscute pentru anturaj lor artistică și vibrantă, cu o mulțime de cafenele, baruri și piețe alimentatie grozave de explorat.

Cele mai bune lucruri de făcut în Barcelona |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

Barcelona, ​​Spania

Cu arhitectonie sa frumoasă, mâncarea delicioasă și plajele însorite, Barcelona este o destinație excelentă pentru călătorii singuratic. Există întotdeauna catva de făcut în oraș, apatic dacă ești materialist de artă, incurcatura sau abia să te bucuri de anturaj mediteraneană. Unele dintre cele mai bune atracții oricare nu musai ratate sunt La Sagrada Familia, capodopera neterminată a lui Antoni Gaudí, La Rambla, o stradă comercială aglomerată și Park Güell, un parc zoologic ex-traordinar cu chip la oraș.

Citește mai zdravan: Cele mai bune 15 lucruri de făcut în Barcelona

Praga de Crăciun |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

Praga, A retipari Ceha

Cest oraș chipos este frecvent pentru arhitectonie sa uimitoare, reperele istorice și străzile pietruite fermecătoare. Este o destinație grozavă pentru călătorii singuratic oricare doresc să se cufunde în invatatura europeană într-un oraș multumitor de rece pentru a fi explorat, dar multumitor de mic pentru a executa cest deala pe jos.

Odată ce ați explorat orașul folosit și ați vizitat Castelul Praga, asigurați-vă că ați ieșit din calea bătută și ați competent unele dintre cele mai multe atracții locale. Una dintre descoperirile mele preferate din Praga a fost un mic local vegetarian pe titlu Lehka Hlava, oricare rămâne cinevasilea dintre cele mai bune restaurante vegetariene din populatie în opinia mea umilă!

Citește mai zdravan: Cele mai bune 10 lucruri de făcut în Praga

Copenhaga, Danemarca

Fiind cinevasilea dintre cele mai fericite orașe din populatie, Copenhaga este un loc mirific pentru călătorii singuratic oricare doresc să experimenteze stilul de viață danez. Orașul este incarcat de cafenele confortabile, parcuri iele și magazine elegante și este ușor să te deplasezi cu bicicleta în lunile mai calde.

Deși orașul se bucură cel mai prezentabil în lunile mai calde, acesta nu înseamnă că ar a se cadea să anulezi exhaustiv o vizită de iarnă. De farmec, ambele vizite mele la Copenhaga au fost singure în timpul iernii, ceea ce vă oferă o scuză grozavă pentru a rămâne în casă și a vă a imbucura de stilul de viață hygge.

Citește mai zdravan: Cele mai bune 15 lucruri de făcut în Copenhaga

Lisabona, Portugalia

Cu arhitectonie sa frumoasă, mâncarea delicioasă și plajele însorite, Lisabona este o destinație excelentă pentru călătorii singuratic. Orașul este frecvent pentru localnicii prietenoși și anturaj relaxată și există o mulțime de muzee, galerii și situri istorice de explorat. Unele experiențe emblematice includ explorarea pe jos a celebrului mahala Alfama, luarea cu tramvaiul prin oraș și o scurtă drumetie la Belém pentru un le-gendar Pastéis de Belém (tartă portugheză).

Citește mai zdravan: Lista de bucate finală de la Lisabona!

Budapesta Ungaria |  LUME A POFTELOR DE RĂTOARE

Budapesta, Ungaria

Cu arhitectonie sa frumoasă, băile termale și viața de negura vibrantă, Budapesta este o destinație excelentă pentru călătorii singuratic. Orașul este împărțit de fluviul Dunărea și există o mulțime de poduri și parcuri iele de explorat.

Adăpostul celebrelor băi publice, Dezmierda Széchenyi și Dezmierda Gellért sunt două dintre cele mai faimoase de competent. Garantat, faceți o calatorie lungă de-a lungul fluviului Dunărea pentru a vă executa o sentiment inspre amploarea și dimensiunea acestui oraș, atunci asigurați-vă că admirați priveliștile de la Castelul Closet.

Vă revin – oricare sunt orașele voastre preferate pentru a călători neinsotit în Europa? A vorbi-ne în comentarii sau urmărește-ne pe Instagram pentru a fi la actual.Citeşte mai mult

Stiri în tendințe