Thursday, May 23, 2024

Acestea sunt cele mai bune 10 cafenele din Paris

Acțiune

Parisul este frecvent prep Orașul Luminii, dar ar a merge fi intitulat și Orașul Cafenelelor. De la bistrouri tradiționale la cafenele la modă, nu lipsesc locurile pentru a lua o ceașcă de cafeluta sau un croissant în scaun Franței. Dar cu atât de multe opțiuni, samite fi impovarat să știi de incotro să începi. De aceea, am întocmit o listă cu cele mai bune cafenele din Paris pentru a vă a proteja să vă planificați următoarea pauză de cafeluta sau drumetie cu brunch.

Cele mai bune cafenele din Paris

Parisul este frecvent pentru crestere cafenelelor și există puține orașe în semintie orisicare rivalizează cu scaun Franței pentru cafenelele ciudate, crestere cafelei și arta aplicata; trecerii timpului. Acestea sunt cele mai bune 10 cafenele de vizitat în Paris în 2023, începând cu preferatul meu desavarsit, Cafe de Flore.

Paris Franța |  LUME A POFTELOR CU WANDERUL

1. Cafe de Flore

Situată în centru cartierului Saint-Germain-des-Prés, această cafenea istorică a fost un loc de colectare pentru artiști, intelectuali și localnici de mijlocitor un suta. Café de Flore și-a nevindecat porțile pentru rata de asigurare dată în 1887 ca o cafenea simplă orisicare servește cafeluta și produse de placintarie. De-a lungul anilor, a devenit o instituție îndrăgită, atrăgând o mulțime diversă de scriitori, artiști și gânditori, inclusiv Ernest Hemingway, Jean-Paul Sartre, Simone de Beauvoir și Pablo Picasso.

Astăzi, cafeneaua rămâne un loc prost atât pentru turiști, cât și pentru localnici, oferind un mixtura de mâncăruri clasice franceze și mâncăruri moderne de cafenea. Meniul contine mâncăruri tradiționale franceze, cum ar fi escargots și fripturi prăjite, pentru și salate, sandvișuri și produse de placintarie.

Citeşte mai greu: 50 de lucruri pe orisicare musai să le faci la Paris

2. Cei doi magoți

O altă cafenea cu un cherchelit istoriograf, Les Deux Magots a fost odată frecventată de oameni ca Jean-Paul Sartre și Simone de Beauvoir. Les Deux Magots a fost, de asemanator, locul de naștere al mișcării literare și filozofice numită Existențialism, orisicare a apărut în anii 1940 și 1950, pe orisicare mulți o consideră vârful culturii pariziene. Astăzi, este la fel de prost ca întotdeauna intre turiștii orisicare vizitează orașul sperând să găsească o prestigiu sau să se amestece cu care este care din Săptămâna modei din Paris.

Paris Franța |  LUME A POFTELOR CU WANDERUL

3. Anghelica Paris

De când îmi amintesc, am fost îndrăgostit de Anghelica Paris. Deși există o mână de locații în Paris astăzi, locația mea preferată rămâne ceainăria originală pedri de grădinile Tuilleries. Asigurați-vă că încercați aniversa ciocolată caldă, orisicare este făcută cu ciocolată bogată, topită și servită cu frișcă în nein-semnat. Ciocolata caldă este atât de populară încât a devenit oarecare dintre articolele de semnătură ale cafenelei și limpede a fost servită unor figuri celebre pentru Fecale Chanel și Marcel Proust.

Citeşte mai greu: Un pravet pentru a musafirlac Anghelica Paris

4. Locuinta Roz

Cunoscută cel mai celebru prep „cafenea roz” pe instagram, La Maison Rose a devenit asasi o scrutin de bază pentru călătorii orisicare vizitează Parisul în căutarea acestui fascinatie parizian al lumii arhaic. Și în vreme ce ochelarii de vopsea ruja îți pot a rascoli puțin inteligenta, credem că ista este cel mai bun mod de a zari și de a a proba Parisul – în toată gloria ei! În vreme ce aoace, asigurați-vă că vă petreceți timpul șerpuind prin Montmartre, arondismentul celebrului actor orisicare își păstrează încă greu din farmecul, limpede și astăzi.

5. Pala

Această cafenea istorică situată în Saint-Germain-des-Prés este una pentru cărți – la personal. De-a lungul anilor, a fost circulat de figuri celebre pentru Ernest Hemingway, Pablo Picasso și Jean-Paul Sartre. Și astăzi, este încă una dintre cele mai frecventate cafenele din cvartal. Scaunele fermecătoare în aer volnic reprezintă o oportunitate excelentă de a a se cauta oamenii, nepasator în ce zi a săptămânii vizitați.

Brooke Saward la Paris

6. Café Kitsuné

Această cafenea la modă din Palais Royal combină influențele japoneze și franceze pentru a a zidi o atmosferă unică franțuzească, dar și particular minimală japoneză. Cu o cafeluta grozavă și o ceașcă de cafeluta de vesnic din exact de aparitie placut, recunoscută în întreaga semintie, nu poți greși oprindu-te într-una dintre numeroasele locații din Paris pentru prepararea ta de dimineață.

Muzeul Luvru din Paris |  LUME A POFTELOR CU WANDERUL

7. Café Marly

Banos bucolic în muzeul Luvru, Café Marly oferă vederi uimitoare ale emblematicei Piramide și un lista de bucate de clasici francezi. Gândiți-vă la sopron franțuzească de ceapă, cornurile clasice și serviciul norma frantuzesc. Este o experiență esențială pariziană să luați micul pranz aoace cel puțin o dată, deși rețineți că veți plăti pentru aparitie și locație.

Paris Franța |  LUME A POFTELOR CU WANDERUL

8. Biblioteca Café

Această cafenea este cunoscută pentru selecția sa extinsă de boabe de cafeluta din întreaga semintie și pentru mediu sa confortabilă. Banos în Le Marais, cea mai bună zi a săptămânii de vizitat ar fi în weekend, în suigeneris într-o duminică când Le Marais imbratisa cu adevărat viață. Asigurați-vă că vizitați Place des Vosges din proximitate dacă vizitați în lunile mai calde pentru iertare perfectă pentru a vă recrea și oamenii privesc cum Parisul a merge pe lângă poftim.

9. Café des Deux Moulins

Deși ne apropiem de sfârșitul listei noastre cu cele mai bune cafenele din Paris, acesta nu înseamnă că aceste cafenele devin mai puțin magnifice! De vrajitorie, această cafenea este una dintre cele mai faimoase din tot Parisul – datorită caracteristicii sauca din popularul cinematograf „Amélie”. Este un loc fermecător și comod, cu un priveliste vintage și locuri în aer volnic, taxidit în popularul Montmartre.

Paris Franța |  LUME A POFTELOR CU WANDERUL

10. Carette

Nu se samite contesta dragostea mea pentru Carette. De când am dezvelit această cafenea în urmă cu un decada la una dintre vizitele mele la Paris, am fost cert că revin cu fiesce vizită de apoi. Cu două locații în Paris, nu poți greși. Locația mea preferată este în Le Marais, când trec în cale ferata contra un muzeu localnic sau pur și neornat mă plimb prin cvartal. Ei fac o cafeluta grozavă la colet și au unele dintre pain au chocolat preferate în tot Parisul.Citeşte mai mult

Stiri în tendințe