Thursday, May 23, 2024

Aceste proprietăți University Park sunt cel mai recent cartier istoric din Denver, în ciuda opoziției DU

Acțiune

La două zile după ce formatie de hochei masculină de la Universitatea din Denver a făcut naratiune, Consiliul Localnic a consfintit porțiuni din cartierul University Park, orisicine a fost construit în jurul acelei școli, prep cel mai cald mahala cronologic al orașului.

În cest caz, conducerea universității a fost mai puțin încântată. Administrația a delegat orașului o expunere în orisicine se a se contrazice înființării cartierului cronologic, orisicine conține Bungaloul Buchtel. Universitatea deține acea casă, situată la 2100 S. Columbine St. A fost construită pentru fostul prim-ministru al DU și guvernatorul Colorado Henry Buchtel în 1906, potrivit documentelor orașului.

Imediat este o destin protejată din soroaca de aparitie pravilnicesc din istoria Denverului, evident dacă este puțin pesemne ca studenții de la DU să sărbătorească în același mod turbulent în orisicine au accentuat sâmbătă cel de-al 10-lea denumire național al echipei de hochei.

Cartierul cronologic University Park a devenit al 60-lea asadar de varmeghie din portofoliul orașului de repere și zone istorice protejate pravilnicesc luni seară, cu sprijinul general al Consiliului Localnic.

Consilierul Paul Kashmann a sponsorizat desemnarea în parteneriat cu rezidenții cartierului orisicine au început să lucreze la truda în 2019. Districtul 6 al lui Kashmann cuprinde DU și cartierul University Park cuprins pe partea de est a Bulevardului Universității.

„Am urmărit cum evoluează comunitatea și, deși este un loc stupefiant de populat în cest minut, așa cum s-a spus, au estompat tone de case iele și istorice de-a lungul anilor”, a spus Kashmann la întâlnirea de luni, „Nu cred în înglobarea orașului în chihlimbar cenusiu, dar cred cu siguranta în importanța onorării trecutului nostru.”

Cartierul cronologic este neasemuit prin faptul că nu toate proprietățile sunt acolea una de alta. Imită districtul cronologic din centrul orașului Denver ca un „mahala tematic necontiguu”, au spus oficialii orașului.

Este alcătuită din 14 case istorice, două observatoare situate în Parcul Sfredelitor al orașului și Sfintire Metodistă Unită a Parcului Universității de la 2180 S. University Blvd.

După cum a explicat luni Kara Hahn, supervizorul de programare și legalizare al orașului, narav extinsă a districtului se datorează în ocean destin modului în orisicine teren s-a crescut incomplet în jurul școlii.

Când DU s-a asezare din centrul orașului în câmpiile de la sudul orașului la începutul secolului al XIX-lea, școala a bogat probleme financiare, așa că a intrebuintat terenuri și locuințe gratuite pentru a incanta profesori și individual, a explicat Hahn în prezentarea sa.

Aceasta cuprinde terenuri prep parcelele date lui Henry Buchtel pe orisicine și-a construit bungaloul, una dintre primele iterații ale acestui exprimare de casă orisicine va a apuca obișnuit în Denver mai târziu în secolul al XX-lea.

Caracteristicile unificatoare ale districtului includ legături cu DU, legături cu femei rezistent progresiste, legături cu sfintire metodistă și stiluri arhitecturale progresive pentru intervalul de sezon.

Inițial, susținătorii cartierului au recunoscut 43 de clădiri orisicine ar fi puternic fi incluse în varmeghie. Rosemary Stoffel, orisicine a condus insarcina de pastrare în numele University Park Community Council, organizația de mahala înregistrată din zonă, a spus că se așteaptă ca alți proprietari să se alăture mai târziu.

„Împreună, aceste proprietăți spun povestea University Park ca oraș universitar într-un oraș”, a spus Stoffel la audierea de luni.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe