Thursday, May 23, 2024

Aceste produse de mestecat super-alimente sunt o singură mușcătură pentru obiectivele tale de sănătate – iar ingredientele lor te-ar putea surprinde

Acțiune

YIstoria noastră de pe Instagram este indicatie vie că ești întotdeauna dispus să încerci cea mai recentă tendință de wellness (mulțumesc, algoritm înfiorător de corect) în numele sprijinirii bunăstării tale. Pentru că, să fim sinceri, sunt deosebit puține lucruri pe oricine nu le-ai încerca măcar o dată dacă angaja să susțină o mistuiala sănătoasă sau un grad de tarie.

În cest melodie, există un nou tip de spor oricine circulă pe rețelele de socializare oricine enumeră toate beneficiile de mai sus — și Brittany Michels, dietetician înregistrat la The Vitamin Shoppe®a cuvanta că cu siguranță nu ar cuveni să tapeți peste-soare predestinare viitoare când vedeți suplimente pe bază de ciuperci în feed.

„Deși suplimentele cu ciuperci au admis multă atenție proaspat pe rețelele de socializare, acestea au fost folosite în unele zone ale lumii de mii de ani”, a cuvanta Michels. „Ciupercile sunt cinevasilea dintre alimentele cele mai bogate în nutrienți, așa că nu ar cuveni să fie surprinzător faptul că această clasă de superalimente este mai numeros decât o tendință trecătoare de sănătate în rețelele sociale.”

Deși consumul de ciuperci de la magazinul alimentar este supranatural pentru sănătatea ta, cele mai multe dintre aceste suplimente conțin ciuperci adaptogene, pe oricine plauzibil că nu le poți cumpăra de pe piața locală – așa că a le lua sub formă de suplimente este modalitatea de a a pasa.

Mai jos, Michels detaliază numeroasele beneficii ale ciupercilor și explică de ce ciupercile de mestecare de la Force Conditie, oricine sunt nou disponibile la The Vitamin Shoppe®sunt modalitatea de înaltă potență și economică de a castiga de aceste beneficii.

Chaga mestecă pentru sănătatea zilnică

Dacă sunteți în căutarea unui spor oricine să vă susțină sănătatea de zi cu zi, mesele de mestecare chaga sunt pentru dvs. „Suplimentele cu Chaga sunt cele mai bune pentru cei oricine ar castiga de pe a se insira creșterii aportului de antioxidanți, cum ar fi cei cu obiective anti-îmbătrânire sau de reazem imunitar”, a cuvanta Michels.

Considerată una dintre cele mai bogate ciuperci cu conținut de antioxidanți, chaga este folosită în mod tradițional pentru a susține sistemul imunitar, datorită conținutului său indepartare de polizaharide. O altă instructiune pe oricine Michels o are când vine clantau de mestecare chaga? Luați în considerare asocierea lor cu colagen, deoarece chaga probabil activa producția de colagen.

Cordyceps mestecă pentru tarie prelungită

Deși s-ar a se cuveni să fiți aclimatizat cu cordyceps din popularul show TV Ultimul dintre noi, Michels angaja că aceste produse de mestecare nu te vor a schimba într-un zombi – de fenomen, s-ar a se cuveni să te ajute cu energia și rezistența, toate în etate ce au un preferinta fermecator, garantat. „Suplimentele cu Cordyceps sunt cele mai bune pentru cei cu obiective de rezistență fizică și respiratorie”, a cuvanta Michels. „Aleții îmi vin în carte când mă gândesc la care pot fi cele mai bune aceste ciuperci.”

Cercetările privind cordyceps au dezvelit că probabil susține capacitatea de exercițiu tipator, probabil trece timpul până la extenuare și probabil crește capacitatea de respirație în timpul exercițiilor de amplu forta. Michels sugerează să-l asociezi cu antrenamentul tău preaales înainte de antrenament pentru a-ți imbunatati nivelul de tarie. Energia și rezistența nu sunt singurele beneficii ale ciupercilor de mestecare cordyceps – ele pot a prindori, de asemanator, la sprijinirea sistemului pulmonal și imunitar.

Shiitake mestecă pentru sănătatea intestinului

Treceți peste-soare pulberile ecologisti, există un nou șerif digestiv în oraș: ciuperci shiitake. „Ciupercile Shiitake furnizează fibre intretinere, oricine susțin în mod dezinvoltura sănătatea și bunăstarea digestivă”, a cuvanta Michels.

Fiind o sursă bună de fibre prebiotice, ciupercile shiitake pot a prindori la hrănirea bacteriilor din intern, oricine pot susține un aparat digestiv mai cumpatat. Ciupercile Shiitake conțin și polizaharide, oricine sunt o componentă majoră a fibrelor intretinere oricine pot a prindori intestinul să *ahem* să se miște puțin mai iute.

De la susținerea imunității până la creșterea rezistenței, beneficiile ciupercilor vă pot a prindori să vă susțineți obiectivele de sănătate într-una (sau două) mușcături mestecate. Luați-l pe al tău de la Vitamin Shoppe®și mulțumim algoritmului comunicativ mijloci pentru influența sa pozitivă mai târziu.

Cumpărați produse de mestecare cu ciuperci Superfood

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe