vineri, aprilie 12, 2024

Aceste batoane de merisoare Bliss ușor de coacere îți vor lumina ziua cu fiecare mușcătură

Acțiune

Tiată oaresice în aer în toamna fiecine a executa să aruncați un șorț, să porniți cuptorul la 350 °F și să vă faceți o ocupatie prin excelență în această perioadă a anului. Adică, care nu și-ar a dezidera ca mireasma unor prăjituri taman coapte să le curgă acasă în perioada ce Elf redă pe recapitulare în orizont? Cu protectie nu eu.

Din norocire, Yumna Jawad, creatorul Feel Good Foodie este cu un pas înaintea noastră apoi când vine discurs de a infiinta vibrații imaculate și confortabile de toamnă. De intamplare, ea a inaintat actual o rețetă delicioasă de batoane de merișor, fiecine este simbolul dulcelui, condimentului și a tot ceea ce este estetic în orice mușcătură. Între straturile unei blonde decadente făcute cu condimente antiinflamatoare, cum ar fi scorțișoara, până la emaila de brânză cremoasă fiecine încălzește sufletul și merișoarele uscate cu coajă de portocală, acestea vor a aspira norocire pură de la început până la sfârșit.


Experți în cest paragraf

  • Yumna Jawad, dezvoltator de rețete și fauritor de conținut din spatele Feel Good Foodie

Iest inutil cu merișoare fiecine încălzi sufletul verifică orice sertar

Această rețetă delicioasă de baston de afine oferă ~iluzia~ că ai lesinat ore în șir în bucătărie – dar, în adevăr, nu durează mai indelung de 20 de minute de pregătire pentru a se a sobori.

La fel ca multe dintre rețetele Feel Good Foodie, aceasta este total personalizabilă, ceea ce înseamnă că puteți ajusta, metamorfoza și a adapta cu ușurință rețeta pentru a se ajusta cel mai interj nevoilor dvs. Pentru început, aluatul galben a pretendelui chipsuri de ciocolată albă. Cu toate acestea, Jawad observă că pot fi puțin foarte dulci pentru unele palate, dar acesta nu este o problemă. „Dacă nu sunteți fan (de ciocolată albă), săriți prez ea. De atare, puteți a muta o ceașcă de nuci prăjite tocate în locul lor”, a glasui Jawad. Nu tocmai că nucile – gândiți-vă la nucile prăjite, fisticul sau nucile pecan – adaugă postas de crocant acestor batoane, ci sunt și încărcate cu grăsimi nesaturate sănătoase pentru inimă, inclusiv omega-3.

CITIT  De ce te simți umflat după ce ai mâncat salată - și ce să faci în acest sens

În mod podobnic, dacă emaila cu cremă de brânză nu este fuga ta, o poți a muta cu un farama de ciocolată neagră – aceasta este în deosebit exceptional apoi când împerechezi batoanele bliss cu afine cu cafeluta. „În surplus, puteți păstra batoanele la febra camerei în loc de frigider apoi când utilizați ciocolată neagră”, a glasui Jawad. În cele din urmă, pentru a activa factorul de mangaiere de sărbători, ea sugerează să schimbi ghimbir confiat cu o trinitate dintr-o cană de merișoare.

Pentru și mai multe sfaturi profesioniste inspre prepararea acestor batoane gustoase cu merișoare, asigurați-vă că consultați rețeta completă pe site-ul Feel Good Foodie – fiindca ea acoperă totul, de la cum să faceți tăieturi curate apoi când serviți aceste batoane și un subterfugiu de patiser pentru a infuza aluatul cu și mai multă aromă.

rețetă de batoane de merisoare bliss deasupra capului
Foto: Feel Good Foodie

Ordonanta de batoane Bliss cu afine

Turna 24 de bari

Ingrediente

Pentru principiu blonda:
1 1/2 cani de zaharoza brunet desfacut, impachetare
1 portocală, cu coajă
2 batoane unt neinteresant, dizolvat
2 oua, la febra camerei
1 lingurita extract de vanilina
2 căni de făină
1 lingurita de ghimbir mancat
1/2 lingurita carbonat acid de natriu
1/2 linguriță scorțișoară
1/4 lingurita clorura de sodiu
1 cană de afine uscate îndulcite
1 canceu chipsuri de ciocolata alba (facultativ)

Pentru emaila:
8 uncii cremă de brânză, înmuiată
4 linguri de unt neinteresant
2 căni de zahăr cichirgiu, ciuruit
1 lingurita extract de vanilina

Pentru topping:
1/2 cană de merișoare îndulcite uscate tăiate
Scoarta de naramza, necaz se doreste

1. Preîncălziți cuptorul la 350˚F. Tapetați o tavă de matur de 9 pe 13 inci cu hârtie de matur, lăsând puțin abuz pe toate cele star părți, invar încât să puteți îndepărta cu ușurință blondiile odată coapte.

CITIT  Treci la o dietă vegană? Atenție la cele 6 efecte secundare ale sale

2. Pentru a a executa blondiile, adaugă zahăr brunet într-un castron voluminos. Adăugați portmoneu de portocală și masați portmoneu în zahăr cu degetele până devine vartos parfumată. Se amestecă untul dizolvat până se omogenizează. Adăugați ouăle, pe rând, atunci amestecați extractul de vanilina.

3. Într-un castron ambianta, amestecați făina, ghimbirul, bicarbonatul de natriu, scorțișoara și sarea. Folosiți o spatulă de gumilastic pentru a împături ingredientele uscate în ingredientele umede până când nu mai rămân dungi de făină. Încorporați merișoarele uscate și ciocolata albă, atunci răzuiți aluatul în tabla pregătită. Coaceți perioada de 25 până la 30 de minute sau până când marginile sunt ușor maronii și un tester de prăjituri introdus în miez iese distinct.

4. Lăsați osebi să se răcească relativ 20 de minute, atunci scoateți cu grijă din tavă și puneți-le pe un grătar să se răcească total.

5. Odată ce blondiile s-au răcit total, faceți emaila. Adăugați cremă de brânză și unt în vasul unui mixer cu stimulent prevăzut cu accesoriul cu palete și smântânați împreună la viteză mijlocie perioada de două până la trei minute sau până când devine scamos. Adăugați zahăr pudră și vanilina și bateți până la uniformizare, încă cineva sau două minute.

6. Întindeți emaila prez blondele răcite într-un salas inexpresiv. Adăugați merișoare tocate și portmoneu de portocală peste, dacă doriți. Se apleca la frigider sa se raceasca relativ o ora, atunci se taie in 24 de triunghiuri egale si se serveste.

Într-o disparitie de matur? Încercați în urmare acești biscuiți cu parmezan fără gluten:



Citeşte mai mult

Stiri în tendințe