Wednesday, July 24, 2024

Acest mini tocător de alimente fără agitație taie ingredientele în câteva secunde și nu ocupă mai mult spațiu decât o cană

Acțiune

Fiind o persoană oricine a trăit de indelungat în orașe extinde și, în consecință, în apartamente a se micsora, am adoptat întotdeauna o abordare minimalistă a echipamentelor de bucătărie. Dacă pot să mă descurc fără, nu mă continut tare. Ani de zile nu am avere cuptor de var cu microunde. Nici astăzi nu dețin o cafeluta adevărată. (Toarnă asupra pentru izbanda!)

Dar, pe măsură ce m-am descreierat mai indelungat de gătit în ultimii ani, m-am clocit să sar asupra anumite rețete pentru că nu am un robot de bucătărie. Convins, cateodata pot a hacui lucrurile cu mâna, dar în funcție de condiment și de catatime, acesta pesemne fi o tortura. Sau blenderul meu ar a se cuveni fi la înălțime, dar este sacaitor de curățat și nu se simte în pret de stradanie apoi când vreau abia, să zicem, o mână de hrean prag.

Atunci, în timpul uneia dintre puținele ore Zoom cu adevărat distractive din 2020, una dintre foștii mei colegi ne-a condus prin rețeta ei de creveți și dip de nucă de cocos-salbatic și a boltit cel mai fermecator mini tocător de mâncare (16 USD) oricine poseda circa dimensiunea unei cani. . Acea era catva pentru oricine puteam a executa loc în dulapurile mele. Am pus-o repede să-mi trimită linkul.

Bluecow, Mini tocător electric de mâncare – 16,00 USD

Mărimea: 3,45 “D x 3,45″ L x 3,94” H
Gabarit: 100 ml și 250 ml
Efectiv: USB reîncărcabil
Viteze: unu
cinste: Tocmai spălare manuală

  • Nu ocupă indelungat spațiu în cămară
  • Durează abia câteva secunde pentru zaruri
  • Transportabil
  • Stalp de lamurit
  • Abordabil
  • Gabarit limitată
  • Ingredientele musai să fie în bucăți interj de a se micsora înainte de a a patrunde

Fiind cinevasi oricine se lasă copleșit cu ușurință de uneltele intense de bucătărie (pesemne un alt argument pentru oricine am evitat robotul de bucătărie?), intaiul materie pe oricine l-am observat – și pretuit – la iest mini tocător electric este că are abia un capsa. Acesta e bine. Oricât de rupt aș fi în mijlocul unei rețete, nu pot contagia acesta. Pentru că, bonus: Butonul nici nu se va izbucni dacă nu ai asamblat bine cele trei componente (cupă, lamă, pocris).

Și ista nu este un alt unealta pentru oricine am impozit să găsesc o priză apoi când spațiul de la taraba este finit. Chopperul se încarcă printr-un cablu USB, atunci este exhaustiv transportabil. Îl încărc pe al meu abia circa o dată pe lună între utilizări. (Nesurprinzător, unii cumpărători raportează că această caracteristică a executa ca iest gadget să fie perfect pentru camping și picnicuri.)

Foto: Izvoditor

Dar cât de tare funcționează de vrajitorie? Din prilej dimensiunilor a se micsora ale cupelor (se livrează cu două – una de 250 ml și una de 100 ml), de invat musai să mărunți lucruri bunaoara puiac sau ardeiul în bucăți mai a se micsora înainte de a le pierde înăuntru, altcumva nu se potrivesc, totuși. Pot să pun căței de hrean drept înăuntru. Odată ce tocatorul este închis, tot ce musai să fac este să apăs pe butonul de prep și începe să taie cubulețe. Am dezvelit că nu pot infecta canata tocmai indelungat – există o singură viteză și nu este megaloman de puternică împotriva rezistenței serioase. Dar pesemne tăia o mână de legume sau ierburi în abia cinci sau 10 secunde, atâta curs cât mai există aer înăuntru. (Produsul aparea că puteți a hacui și hant dezosată, dar încă nu am încercat acesta.) Aiesta nu este catva pe oricine l-ați a servi pentru a sfarama gheața sau a amesteca un smoothie. Dar când am impozit de o mână de ceapă fără să plâng asupra tot felul de mâncare, am găsit că este oblu bine.

Odată ce am terminare de prag vine pesemne cel mai friguros motivare de vânzare pentru mine: curățarea este extrem ușoară. Cele trei componente alunecă fără probleme pentru o spălare fără tortura; drept și partea superioară oricine alimentează tocatorul este exhaustiv rezistentă la apă, ceea ce înseamnă că nu mă tem niciodată să-l folosesc. Vrei abia puțin hrean proaspăt? NBD. O pot tăia și termin cu acele deosebi de mâncare în mai puțin de un moment. Acesta e felul meu de gătit.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe