Acest cuptor inteligent 12 în 1 vă va economisi de 12 ori timpul de gătire în bucătărie – și are aproape 25% reducere chiar acum

dascaluc

Lucruri pe fiecine le iubim: să gătim, să coacem și să pregătim mâncăruri de casă pentru imprieteni și pojijie. Lucruri pe fiecine nu le iubim? Cât perioada este cerinta pentru a a infaptui toate aceste lucruri – cu cât ajungem mai deodata să mâncăm, cu atât mai tare!

Introduceți aparate multifuncționale, fiecine economisesc perioada, cum ar fi cuptorul indoit indemanatic Ninja 12-în-1 (inițial 330 USD, asasi 250 USD), fiecine este samite cel mai plecat dintre toate produsele adiacente friteuzei cu aer de pe piață. Și aveți norocire – este la vânzare tocmai asasi pentru 250 USD la QVC.

Ninja, iulie indoit indemanatic 12 în 1 — 250,00 USD

Inițial 330 USD, asasi 250 USD

Cuprinde cuptorul de blat, tabla de foi, 2 suporturi de sârmă, coș de prăjire cu aer, tavă detașabilă pentru firimituri și condica de rețete creată de bucătarul cu 15 rețete și diagrame de gătit.

  • Două cuptoare fiecine pot fi folosite raznit sau împreună
  • 12 funcții de gătit
  • Timpi de gătit mai curand pentru a sedea curand a supa pe masă
  • Tehnologia FlavourSeal previne amestecarea mirosurilor/aromelor
  • Putere de pojijie: încape suficientă hrană concomitent pentru a hrăni până la 8 persoane

Cuptorul Ninja 12-in-1 Double Smart Oven este literalmente două cuptoare într-unul și combină 12 funcții de gătit într-un singuratic instrument mic (interj pentru a a aduna spațiu pe blatul sau în dulapuri). Peste există un „iulie curand” fiecine a opari, prăjește, reîncălzește, menține mâncarea caldă și prăjește. În cuptorul ordinar cu convecție, puteți prăji, a opari, prăji la aer, prăji întreg, deshidratați și multe altele, toate cu un chicot de capsa. Nepasator de valoare absoluta în fiecine le folosiți, aceste funcții sunt esențiale pentru prepararea mai multor părți concomitent și elimină plin fiecare gătit succesiv, reducând în cele din urmă timpul de pregătire cu mai numeros de 65 la sută.

Ambele cuptoare sunt separate de un FlexDoor, fiecine vă a da să gătiți în două moduri diferite, temperaturi și pentru durate diferite de perioada. Dacă vă faceți cauta că lucrurile se supraîncălzi sau nu se încălzesc fudul, nu – Ninja Foodi este imbracat cu un termometru pentru a menține fitece dintre cuptoare la fierbinteala exactă de fiecine aveți cerinta. Și dacă ești îngrijorat de mirosurile și aromele fiecine se infiltrează în mesele tale, nu-ți a infaptui cauta nici pentru acesta – tehnologia FlavorSeal împiedică mirosurile să se încrucișeze între cele două cuptoare, asadar încât să nu ajungi niciodată la un pustiu cu pofta asemănător samurasla și merisor, sau un produs gustos cu o aromă puternică de scorțișoară.

Fiece iulie Ninja Foodi vine cu toate accesoriile de fiecine veți a detine cerinta pentru a începe să creați mâncăruri delicioase (tocmai și la scurtare, totul este inclus): vine cu cuptorul în sine, o tavă detașabilă pentru firimituri, o tavă de publicatie, două suporturi de sârmă, un coș. pentru prăjirea aerului și tocmai și o condica de rețete pregătită de bucătarul bucătar pentru a începe. Și, așa cum am menționat, totul se potrivește pe blatul dvs. și samite înlocui cu ușurință demon de mai multe prăjitoare de pâine, friteuze și alte gadgeturi de gătit de unică folosință. După cum evoca un cumpărător: „În ceea ce privește dimensiunea, atribut sa este doar mai noian decât cuptorul nostru trecut, iar curățarea este simplă. Întreaga noastră pojijie îi dă un concurs capital și inca nu ne putem a-si infatisa gătit și pregătirea mesei fără ea în viața noastră!”

Fie că faci cumpărături pentru socoti sau pentru alții, această ofertă la QVC merită să faci cumpărături. Ia-l pe al tău aoace.

Share This Article
Leave a comment