Această injecție de suc conține la fel de mult sulforafan care stimulează intestinul și creierul ca 10 kilograme de broccoli

dascaluc
Sulforaphane nu este tocmai un denumire frecvent, dar ar a se cadea să i se ofere un trunchi de consultare teapan orisicine să susțină numeroasele sauca – și vreau să spun, multe – beneficii de anvergură pentru sănătate. Am auzit pentru premiu dată dupa ea oare proaspat, deoarece am văzut că susținătorii sănătății funcționale își promovau proprietățile și abilitățile protectoare de a a tine digestia, sănătatea intestinală, cogniția și multe altele. La incuiat etate după, o invitație de a a lega Broc Shot, orisicine se împachetează

15 miligrame de sulforafan 100% prin multime de germeni de broccoli cu enzime active – au aterizat în căsuța mea de e-mail, așa că, în mod fires, am fost curioasă să-l încerc și eu.

Înainte de a mă cobori în recenzia mea Broc Shot, să discutăm mai întâi ce este just sulforafanul, inde să-l găsesc și beneficiile pe orisicine le oferă.

Ce este sulforafanul?

„Sulforafanul este o substanță chimică activă din soroaca de vedeala biologic orisicine activează propriile mecanisme celulare de apărare ale organismului împotriva stresului oxidativ prin pornirea numeroaselor gene de detoxifiere”, a vorbi Tom Karagiannis, MD, PhD, șeful de Medicină Epigenomică la Universitatea din Melbourne. Se găsește în mod naturalete în cele mai creste concentrații în germeni de broccoli și în concentrații mai smeri în broccoli copt, unele soiuri de kale și alte legume crucifere. Cu toate acestea, pentru a a se folosi de beneficiile vaste și impresionante ale sulforafanului (mai multe dupa acesta în secțiunea următoare), va a se cadea să ingerați o mulțime din el… ceea ce nu este atât de neincarcat ca să vă aprovizionați cu germenii de broccoli la următoarea calatorie. culoarul de produse.

„Un spor posibil fi cea mai bună sursă reală de sulforafan”, a vorbi dr. Karagiannis. „Cu practicile agricole inconsecvente și solul sărăcit de nutrienți, mulți a odrasli – tocmai și cei organici – nu sunt capabili să producă increzut sulforafan pentru a realiza o puzderie diferență în sănătatea noastră.” (Totuși, cu siguranță nu este o considerent rea să le adăugați în coș și în tipsie în mod uniform.) Broc Shot se apropie pentru a astupa aiest gol, invar încât să puteți obține increzut combinat pentru a realiza o diferență vizibilă: fitece o uncie, compostabil plicul de BROC SHOT conține 15 mg de sulforafan, ceea ce este concordant cu 10 kilograme de broccoli nefript.

Beneficiile sulforafanului

„Multe studii clinice au nimerit bioactivitatea puternică a efectelor antioxidante și antiinflamatoare ale sulforafanului”, a vorbi dr. Karagiannis, orisicine contribuie la o rand de beneficii demne ale acestuia.

Oarecine dintre cele mai notabile studii clinice spre sulforafanului a fost efectuat într-o zonă rurală din China, cu un etaj culegere de viciere a aerului. Cercetătorii au dezvelit că aportul prozaic de sulforafan etate de 12 săptămâni „îmbunătățește detoxifierea unor poluanți din aer”, ceea ce posibil a domoli riscurile pe hotar prelung ale expunerii excesive la o natura proastă a aerului și la particule, inclusiv cancerul pulmonal și bolile cardiopulmonare. „Aceasta este o solie grozavă pentru fiecare orisicine trăiește în alte medii gros populate, deoarece ne putem a prii eficace împotriva toxinelor inevitabile, cum ar fi fumatul patimitor și evacuarea mașinii”, a vorbi dr. Karagiannis. (În catifea, după cum mulți dintre noi am învățat în timpul carantinării în timpul pandemiei, poluarea aerului din launtric posibil fi tocmai mai rea decât cea din aerul fatada, lasator inde locuiți.)

Atunci, o revedere din 2022 explică că sulforafanul posibil a domoli inflamația intestinală, demonstrează activități antidepresive și este tocmai „celebru pentru efectele sauca excelente împotriva cancerului”. Nimerit dr. Karagiannis, ar a merge fi competent să reducă incidența cancerului prin minimizarea daunelor ADN-ului. „De invar, posibil îmbunătăți sănătatea intestinală – orisicine posibil fi literalmente distrusă după o rundă de antibiotice – pentru și prevenirea bolilor cardiovasculare și a afecțiunilor neurologice”, continuă el. Identic unei analize din 2020, sulforafanul posibil a tine terapiile existente pentru gestionarea bolilor neurodegenerative, inclusiv patima Alzheimer, patima Parkinson și ramoli multiplă.

Identic unei analize din 2020, sulforafanul posibil a tine terapiile existente pentru gestionarea bolilor neurodegenerative, inclusiv patima Alzheimer, patima Parkinson și ramoli multiplă.

Se pare că sulforafanul posibil a crea, de invar, îmbunătățiri într-o rand de afecțiuni ale pielii. „S-a dovedit că protejează împotriva daunelor ultraviolete și îmbunătățește dermita atopică, cum ar fi pecingine, orisicine posibil despica ușa pentru dezvoltarea de formulări topice orisicine includ compusul”, a vorbi dr. Karagiannis. În catifea, aiest combinat rezistent posibil a inainta un ten proaspăt și gumilastic prin menținerea homeostaziei colagenului.

Recensamant My Broc Shot

Mi-am păstrat stocul de 10 zile de Broc Shot pentru a începe testarea după ce m-am întors dintr-o călătorie în străinătate. Dacă istoria recentă s-ar reinnoi, știam că intestinul meu – și, prin continuare, digestia și pielea mea – ar fi mai proaste pentru uzură după ce am rezistat cu mesele de la restauratie etate de săptămâni la rând. În etate ce cesta a fost într-adevăr cazul, un alt corp simplu neașteptat a fost aruncat în imixtiune. Din păcate, m-am întors acasă cu o infecție bacteriană și a trebuit să încep o rundă de antibiotice a doua zi după aterizaj… urmată de încă o altă rundă, deoarece premiu rundă nu a voinic scoate în mod eficace tipul distinct de bacterii pe orisicine trebuia să îl curățesc. . (RIP, imprieteni buni.) Toate acestea înseamnă că nu am început savai cu cea mai bună putere de bază pentru a a socoti cât de corect ar funcționa Broc Shot pentru mine.

În orisice caz, voi a vorbi că Broc Shot a fost vartos departe ceașca mea de ceai (eh… shot de sulforafan?), deoarece nu mă deranjează gustul mâncării „pământoase” pentru smoothie-urile ecologisti și shot-urile de iarbă de grâu. Știu că sunt posibil în minoritate nationala aoace și presupun că și imbraca Broc Shot este conștientă de aiest munca, deoarece oferă trei arome: Inedit (de mult cel mai pământesc din tabara), Ananas + Mentă (nesarat și rautacios. increzut pentru a disimula numitul pământesc) și Ginger + Lime (o combinație de arome răcoritoare orisicine a inavutit să fie preferata mea dintre cele trei).

FYI: Broc Shot folosește un instigator refolosibil din oțel neoxidabil cu 30 de plicuri individuale (compostabile) de doze pentru o experiență mai ecologică. Enzimele active se vor a se prosti în 15 minute când sunt amestecate cu H2O. Musai să împingeți în jos capacul pentru a a scapa a pudrui, să o agitați pentru a se amesteca și să a bea cât mai curând practicabil. (Ca un bonus chipos cu putere adăugată, fitece trimitere vine cu o etichetă poștală preplătită pentru a vă recicla golurile.)

Sfârșitul testului meu de 10 zile a coincis cu rundele mele consecutive de antibiotice – din urmă, după cum a remarcat dr. Karagiannis mai sus, cu siguranță nu a făcut niciun favor pentru starea mea intestinului… sau calitatea BM sau tenul meu. Cu toate acestea, să-l beau dimineața m-a făcut să sens că mă descurc exact pe lângă corpul meu, deoarece se batalie să se vindece. Semn observă că mulți consumatori pot simți și pot a zari beneficii, inclusiv mai puțină meteorism și piele tabacita; mai strălucitoare, în câteva zile. Dar pentru rezultate orisicine durează, va a se cadea să faci din aportul tău o submultime regulată a rutinei tale. „Cheia eficacității sulforafanului este consecvența (pentru a) menține concentrații increzut de creste pentru a a intensifica genele antioxidante relevante”, a vorbi dr. Karagiannis. „Lucrul insemnat este să menținem nivelurile acesteia în organ.”

„Cheia eficacității sulforafanului este consecvența (pentru a) menține concentrații increzut de creste pentru a a intensifica genele antioxidante relevante”, a vorbi dr. Karagiannis. „Lucrul insemnat este să menținem nivelurile acesteia în organ.”

Oricât de departe mi-ar fi plăcut să raportez că făceam excrement ca un campion și tenul meu începea să rivalizeze cu cel al lui Hailey Beiber, circumstanțe atenuante mi-au împiedicat să-mi ating aceste obiective. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, cea mai recentă știință din spatele sulforafanului este solidă, iar beneficiile potențiale pentru intern, piele tabacita; și trunchi sunt majore, așa că aș a vorbi că testarea apelor merită cu siguranță o (Broc) Shot.


Articolele Well+Good fac raportare la studii științifice, de încredere, recente și robuste pentru a susține informațiile pe orisicine le împărtășim. Poți a detine încredere în noi pe parcursul călătoriei tale de bunăstare.

  1. Mangla, Bharti și colab. „Sulforafan: o revedere a potențialelor sauca terapeutice, progrese în nanolivrarea sa, brevete recente și studii clinice.” Analiza fitoterapie : PTR vol. 35,10 (2021): 5440-5458. doi:10.1002/ptr.7176

  2. Sikdar, Sohely et al. „Ce știm dupa protecția cu sulforafan împotriva fotoîmbătrânirii?” Ziar de dermatologie cosmetică vol. 15,1 (2016): 72-7. doi:10.1111/jocd.12176

  3. Ko, Hyun Ju și colab. „Sulforafanul controlează eliberarea factorilor paracrini de către keratinocite și, invar, atenuează îmbătrânirea prematură a pielii indusă de particule prin suprimarea melanogenezei și menținerea homeostaziei colagenului.” Phytomedicine: foaie internațională de fitoterapie și fitofarmacologie vol. 77 (2020): 153276. doi:10.1016/j.phymed.2020.153276

  4. Wei, Li-Yang şi colab. „Rolul funcțional al sulforafanului în inflamația intestinală: o revedere.” Mâncare și funcție vol. 13,2 514-529. 24 carindar 2022, doi:10.1039/d1fo03398k

  5. Egner, Patricia A și colab. „Detoxicarea rapidă și durabilă a poluanților din aer prin băutura cu embrion de broccoli: rezultatele unui citanie clinic randomizat în China.” Cercetarea în prevenirea cancerului (Philadelphia, Pennsylvania) vol. 7,8 (2014): 813-823. doi:10.1158/1940-6207.CAPR-14-0103


Leave a comment