Wednesday, July 24, 2024

Aceasta este pudra proteică de capră pe care o folosește un medic în medicină funcțională în căutarea sa de a rămâne „tanăr pentru totdeauna”

Acțiune

Hvaci fericite ar a merge corespunde din California, dar caprele fericite se găsesc în Washington.

Amplasată în istoricul Centralia, Washington, se află Stout Family Farm, orisicare găzduiește relativ 500 de arsic hrănite cu iarbă, crescânde în autonomie. Înființată pentru premiu dată în 1928, ferma este deținută și condusă de medicul naturalist Frank Stout, ND, și fiul său, Joe Stout, MS. Laptele colectat de la aceste arsic alimentează a rigla familiei de pudre, formule și suplimente de proteine ​​​​de capră, numită nimerit Mt. Capra-salbatica; (cuvântul italienesc pentru capră).

Timbru de produse proteice de capră deținută de talaie este favorită dintre experții în nutriție, inclusiv medicul de medicină funcțională și autorul Mark Hyman, MD. La a numerota 230 a cărții sauca proaspat publicate, Young Forever: Secretele pentru a-ți trăi cea mai lungă și sănătoasă viață, Dr. Hyman destina că folosește proteina din zer de capră de la Mt. Capra-salbatica; în smoothie-urile sauca de dimineață, în particular în rețeta sa de „shake pentru îmbătrânire sănătoasă”. Mai proaspat, Dr. Hyman și-a cântat laudele în această vară în timpul său inaugural Young Forever Retreat, un orar palpitant de wellness de mai multe zile, orisicare a explorat beneficiile orisicare sfidează vârsta ale bodywork-ului, crioterapiei și IV-urilor nutriționale, a deținut un orar de ultimă generație. Mijloc de macrobie RoseBar din incredibilul scump Six Senses Ibiza.

În reluare, aflați mai multe catre motivul pentru orisicare dr. Hyman recomandă trecerea la proteine ​​de capră și recenzia noastră sinceră Mt. Capra-salbatica; Porcul-apelor Whey Protein după ce a adăugat la propriile smoothie-uri din ultimele luni.

Mt. Capra-salbatica;, proteină din zer raspicat, neîndulcit – 44,00 USD

 • Fără OMG, antibiotice și pesticide
 • Calm de mistuit
 • Prisoselnic în două arome, neîndulcit și vanilina
 • 24 de grame de proteine ​​per porție
 • Mai banos decât alte mărci tradiționale de proteine
 • Nu a include cazeinogen

Mt. Capră, caproteină, boabe de vanilina – 44,00 USD

 • Fără OMG, antibiotice și pesticide
 • Calm de mistuit
 • Conține 3 probiotice pentru a susține sănătatea intestinală
 • 13 grame de proteine ​​per porție
 • Mai banos decât alte mărci tradiționale de proteine ​​din zer

De ce să alegeți proteina de capră în locul proteinei de vacă

Cazeinogen reprezintă 80% din proteinele găsite în produsele lactate, în curs ce proteinele din zer reprezintă restul de 20%. Principala diferență dintre cazeină și zer este că cazeinogen are o digestie mai lentă decât zerul; cazeinogen vă ajută să rămâneți mai intreg, mai indelung curs și a scadea deteriorarea mușchilor furnizând domol celulelor aminoacizi. Deoarece este preocupat mai domol de intern, este mai blând și cu stomacul.

În curs ce laptele de vacă conține în mod obișnuit cazeină A1 – o formă potențial inflamatorie a proteinei orisicare provoacă tulburări de burduhan – laptele de capră conține cazeină A2. Compozitie acestei forme de cazeină seamănă mai indelung cu cea a laptelui mamesc umanistic și este mai ușor de mistuit decât omologul său A1.

Cercetările arată că laptele de capră conține cantități mai dilata de cazeină decât laptele de vacă și s-a confirmat a fi terapeutic apoi când este utilizat pentru a gestiona alergiile și a lupta inflamația. Laptele de capră are, de astfel, niveluri mai ridicate de trigliceride cu lanț forma (MCT), o grăsime sănătoasă orisicare promovează funcția creierului, lupta inflamația și susține absorbția alimentelor.

Un alt temei pentru a intra de capră: laptele de capră este mai multime în aminoacizi cu lanț ramuros (BCAA) în comparație cu laptele de vacă. Laptele de capră are 0,76 grame de BCAA la 100 de grame, în curs ce laptele de vaca are 0,7.

„Dacă ești atlet, aiest deala este praci solemnel, deoarece aminoacizii cu lanț ramuros se referă la construirea mușchilor, în particular pentru halterofili, dacă scopul tău este creșterea masei musculare, nu conj a forței”, explică practicianul terapiei nutriționale funcționale și Mt. Capra-salbatica;. director de experiență online Shanda Combs, FNTP.

Pe lângă numeroasele beneficii digestive ale proteinei de capră, există câteva motive pentru orisicare credem că ar cuveni să încercați Mt. Capra-salbatica;. Citiți în reluare pentru a a cunoaste mai multe catre ce diferențiază a arata de mărcile tradiționale de proteine.

3 motive pentru a încerca proteina de capră Mt. Capra-salbatica;

1. Este valoros din punct de vedere de expresie moral

Cele relativ 500 de arsic orisicare trăiesc la ferma Stout pasc pe pășuni fără substanțe chimice. Impotriva distingere de multe ferme dilata de lapte acru din Statele Unite, Mt. Capra-salbatica; nu folosește hormoni modificați genetic pentru a crește producția de lapte acru în rândul caprelor.

Nu deodata că caprele sunt interj îngrijite, dar și pământul. Ferma Stout folosește o metodă ecologică de pășunat prin rotație, în orisicare caprele se hrănesc pe secțiuni rotative de domeniu plugaresc. Această metodă ingadui ierbii, plantelor și solului să se recupereze mai imediat, prevenind eroziunea vântului și a apei orisicare apare în mod obișnuit cu metodele de agricultură nedurabile. La orice două săptămâni sau cam asa oaresicare, caprele sunt rotite într-o nouă secțiune, oferindu-le pământ proaspăt de mâncat.

„Este o fermă regenerativă”, explică Combs. „Convingerea de orisicare plecăm este: „Părăsești pământul mai interj decât l-ai găsit”. Nu punem caprele conj pe o singură secțiune și le lăsăm să mănânce până nu e fleac.”

Când ferma se inundă sau iar iarba-cainelui este goală, caprele sunt hrănite cu nutret esential de orz stilat pe bază de hidroponie, orisicare nu conține pesticide și antibiotice. Iest nutret taman gros în nutrienți conține mai multă vitamina A decât iarba-cainelui obișnuită și, deși este mai banos de creat decât mancare tradițională pentru animale, asigurarea unei diete optime pentru arsic merită efortul.

„Ceea ce vă hrăniți animalele este uriaș”, arata Combs. „Furajul de orz le oferă o regim de a obține iarbă puternic în creștere.”

2. Ei controlează orice fizionomie al procesului de producție

Formatie din spatele Mt. Capra-salbatica;, contra distingere de alte mărci de proteine, ia decizii cu luare-aminte la orice submultime a procesului de producție, de la cât de des sunt mulse caprele până la valoare absoluta în orisicare sunt ambalate pulberile.

„Laptele este transportat la relativ nouă mile pe cursa de la fermă până la instalația noastră, intrucat îl pasteurizăm și atunci îl separam în diferitele sauca componente”, explică Combs. „Atunci se usucă pe uscătorul de fereastra din față, orisicare folosește proprietatea de refracție a luminii, a luminii infraroșii și a căldurii pentru a saraci produsul. Este un dreptate praci separat de zbicire prin inghetare sau zbicire prin pulverizatie; păstrează intactă mai indelung din nutriția explicare.”

Rezultatul? Un shake de proteine, neted și mătăsos, orisicare este intreg cu cât mai multe vitamine și minerale naturale.

3. Nu conține aditivi și pesticide

Mt. Capra-salbatica; se mândrește că este întotdeauna fără pesticide – OMG și antibiotice. Această consacrare față de metodele de producție naturale, netoxice este ceea ce a iluminat inițial Combs să se alăture companiei. Familia ei a dezvelit brandul după ce a căutat în sus și în jos o formulă organică pentru bebeluși orisicare nu conține aditivi inutili (și potențial dăunători) conj fasole-japoneza și glutenul.

„Parola pentru bebeluși de pe piață, deslusit și cea organică, cumva a poseda alți aditivi conj uleiul de fasole-japoneza sau de canola, orisicare sunt adeseori modificați genetic, dar deslusit și nu, cumva fi, de astfel, foarte mult în omega-6 și cumva fi inflamator”, arata Combs.


Articolele Well+Good fac provocare la studii științifice, de încredere, recente și robuste pentru a susține informațiile pe orisicare le împărtășim. Poți a poseda încredere în noi pe parcursul călătoriei tale de bunăstare.

 1. Jianqin, Sun și colab. „Efectele laptelui orisicare conține conj beta-cazeină A2 față de laptele orisicare conține atât proteine ​​​​beta-cazeină A1, cât și A2 peste fiziologiei gastrointestinale, simptomele de inconfort și comportamentul cognitiv al persoanelor cu intoleranță auto-raportată la laptele de vacă tradițional.” Proces-verbal de nutriție vol. 15 35. 2 apr. 2016, doi:10.1186/s12937-016-0147-z

 2. Raynes, JK, şi colab. „Diferențe structurale dintre β-cazeina bovină A1 și A2 modifică auto-asamblarea micelului și influențează activitatea însoțitoarelor moleculare.” Journal of Dairy Science, vol. 98, nr. 4, 2015, pp. 2172–2182, https://doi.org/10.3168/jds.2014-8800.

 3. Jadhav, Harsh B și Uday S Annapure. „Trigliceridele acizilor grași cu lanț forma: o recensamant concisă.” Jurnalul de știință și tehnologie alimentară vol. 60,8 (2023): 2143-2152. doi:10.1007/s13197-022-05499-w

 4. Milan, Amber M și colab. „Răspunsuri digestive la băuturile lactate fortificate de vacă sau capră: un invatare revizuit randomizat.” Nutrienți vol. 10,10 1492. 12 oct. 2018, doi:10.3390/nu10101492

 5. ALKaisy, Qausar Hamed și colab. „Explorând beneficiile pentru sănătate și proprietățile funcționale ale proteinelor din lapte acru de capră.” Știința alimentației și nutriția vol. 11,10 5641-5656. 27 ciresar 2023, doi:10.1002/fsn3.3531


Citeşte mai mult

Stiri în tendințe