Wednesday, July 24, 2024

Acasă cu Dana Skotdal

AcțiuneAfinitatea ei de a a deveni o casă într-o casă a inspirat-o pe Dana Skotdal să-și înființeze propria firmă de design pantece, Merrill Interiors în 2002. Permițându-ne să aruncăm o ochire în zdrobi ei frumoasă, ea a oral doar cu Foaie Upscale Living impotriva cum și-a creat propriul spațiu de vis.

Dana Skotdal - Imagine de Rafael Soldi Photography
Dana Skotdal. Vedenie de Rafael Lasa Photography

Dana, te rog spune-ne un pic impotriva a avea.
Mulțumesc că ai oral cu mine! Locuiesc în Seattle, Washington, cu soțul și copiii mei. Ziua mea perfectă ar cuprinde să joc sportul alb dimineața, să lucrez la un plan de design inspirator și să desenezi fizic (îmi place procesul de desenat manuală), o promenada cu câinele meu, aranjarea buchetelor florale din grădina mea pentru a momi un partas și sfârșitul cu o masă grozavă și râsete cu familia mea. Nu este boaca mai bun decât să râdă pe toți împreună. O seară cu prietene bune și șampanie este și ea în fruntea listei mele. Dacă această zi perfectă ar a se cuveni cuprinde și yoga, a confectiona catva inventiv bunaoara panza în spermantet și a a lectura o epistolie grozavă, ar fi surprinzator. Dacă aș a se cuveni compune o supraputere, ar a se cuveni fi timpul de povarnire (sau eventual că nu am treaba de soileala?) pentru a a infaptui totul.

Dana Skotdal - Imagine de Rafael Soldi Photography
Vedenie de Rafael Lasa Photography

Ai bogat o influență în tinerețe fiecine ți-a sculptat cariera?
Am bogat norocul să cresc înconjurat de oameni talentați și creativi în familia mea și familia extinsă, ceea ce mi-a ajutorat să-mi cultiv estetica designului. Întotdeauna mi-au plăcut casele și grădinile iele. Când eram copil de casa, îmi plăcea să desenez și îmi desenam întotdeauna dormitorul „ideal” sau cum îmi imaginam că va arăta viitoarea mea casă. A nu compune smartphone-uri, rețele de socializare sau multe în felul televiziunii a fost într-adevăr eficient în cultivarea creativității. A trebuit să ne imaginăm lumi noi – nu avea internetul fiecine să ni le arate!

Dana Skotdal - Imagine de Rafael Soldi Photography
Vedenie de Rafael Lasa Photography

Vă rugăm să ne spuneți mai multe impotriva zdrobi dvs.
Familia mea se află în zdrobi noastră actuală imediat de zecer ani. Eu și soțul meu ne-am plimbat de ani de zile pe lângă această casă. Greu se stapani de pe stradă, acoperită de copaci și arbuști, treaba de multă iubit. Cu toate acestea, era catva uneltitor și când a apărut oportunitatea de a-l cumpăra, ne-am dat categorie că era o șansă o dată în viață. Este o zdrobi din calcul Tudor din Normandia, cu ferestre cu rame din crita, intr-o portiune in fiecine sunt praci putine dintre acestea, asadar este cu adeverinta unica. Inițial, am curățat vegetația, am jumulit covorul, am fardare interioarele în alb și oblu ne-am mutare. Copiii noștri erau interj de a descreste, așa că a funcționat câțiva ani, în curs ce am ajustat planurile de prefacere. Am zdravan stapani că ar a se cuveni fi o casă minunată pentru familia noastră, pentru distracție și pentru copiii noștri să aibă un loc cumplit în fiecine să-și aducă prietenii să se bucure de casă și de ocol.

Dana Skotdal - Imagine de Rafael Soldi Photography
Vedenie de Rafael Lasa Photography

Sunteți designer de pantece. Ai distins să faci propriul design pantece al casei tale?
Am fals. Pot pătrunde într-un spațiu și semen să văd sau să aud de ce are treaba o casă. Când am intrat rata de asigurare oară în această casă, am știut rapid ce pereți musai să fie deschiși pentru a-i darui o mers mai bună și cum va arăta aspectul spiritual. Praci puțin în rezultatul deznodamant a deviat de la ideile mele inițiale. Soțul meu are și un gros simț al detaliilor arhitecturale, așa că am fost o echipă bună pentru a organiza cum să procedăm. Am simțit că această casă se trezește după o lungă perioadă de pauza. În timpul remodelării, am numit-o „Chera adormită”.

Dana Skotdal - Imagine de Rafael Soldi Photography (9)
Vedenie de Rafael Lasa Photography

Cum ai a infatisa cel mai cumsecade stilul tău de design?
Pot a indragi în egală măsură o casă tradițională sau mai contemporană, cu câteva ingrediente elucidare – for interior, individualitate, liniste și eleganță accesibilă. Îmi place un combinatie de antichități și piese mai moderne. Liniile curate, neaglomerate, contrastate cu caracterul unei piese antice sau vintage, creează un fizionomie atât de chipos.

Mă concentrez pe grădini exterioare și pe amenajare la fel de vartos ca și interioarele unei case. Ceea ce se vede de la ferestrele casei tale este la fel de vajnic ca și ceea ce se află în pantece.

Dana Skotdal - Imagine de Rafael Soldi Photography
Vedenie de Rafael Lasa Photography

Fiindca/ce/oricine vă inspiră stilul de design?
Există atât de multe surse incredibile de inspirație. Sunt de multă curs un fan al stilului Carolyn Roehm, atât în ​​case, cât și în grădinile ei uimitoare. Estetica lui Ralph Lauren mi-a sculptat copilăria și a creat o asemenea de varianta iconică a stilului american. Grădinile lui Bunny Mellon și eleganța clasică casual dau tonul tuturor generațiilor viitoare de căutători de sistem american și iubitori de grădină. Călătoriile îmi infuzează întotdeauna energia creativă și, prin Instagram, am fost introdus în stilurile atâtor oameni creativi minunați din neam. Serena Crawford, din Cape Town, este o asemenea de inspirație. Îmi place să-i urmăresc călătoriile și aventurile de design. În cele din urmă, am un tabara interj de preafrumos de imprieteni foarte de creativi în cercul meu și îmi place să adun inspirație de la ei.

Cum păstrați lucrurile proaspete și noi în ceea ce privește decorarea?
Fiesce plan și cumparator este divers, ceea ce confectiona ca lucrurile să fie interesante. A insusi ceea ce iubesc și din fiecine sunt inspirați este întotdeauna un picatura de smerenie admirabil. Există o piesă de artă iubită pe fiecine musai să o încorporăm? Musai oare acel mic consiliu vechi bland să fie un picatura focal? Îmi placere textilele, arhaic și noi, iar aiesta este adeseori un început preafrumos pentru soba unui cumparator sau pentru întreaga schemă de design. Vizitarea unor noi restaurante, hoteluri și orașe oferă atât de multă inspirație. Filme clasice arhaic și modă reimaginate; loft-uri pentru artiști la modă din New York; taman și văd ce îi interesează copiii mei și le acordă atenție pe Instagram și TikTok. Există inspirație sorete tot și refacerea acesteia în catva nou pentru fiece plan este întotdeauna o sfruntare distractivă.

Există o anumită vopsea de fiecine ești atras în designul pantece?
Familia mea ți-ar a glasui senin și alb. Pare poate să facă menire din fiece cameră din zdrobi noastră… Îmi place blues-ul. Nuanțe palide moi pentru dormitoare și dungi clasice bleumarin pentru spațiile casual de samanta. Dar acesta sunt eu personalicesc. Îmi place întotdeauna o paletă neutră atemporală infuzată cu o scădere de vopsea sau tipar. Această vopsea eventual fluctua în funcție de plan sau de locația geografică.

Crezi în reutilizare?
Deplin. Am recuperat aceleași scaune și canapele pe fiecine le-am târât de acasă în casă. Când cadrul și alcatui unei piese de tapițerie sunt bune, merită să investești în tapițerie. Îmi placere piesele cu pozna și patină. Când clienții au piese minunate, le reutilizam întotdeauna când este putincios. Cateodata este dialog de a a stramuta catva într-o cameră nouă pentru a-i da un fizionomie proaspăt în altă menire. Există un vraja separat să ai niște piese fiecine nu se potrivesc neapărat. Păstrează lucrurile mai interesante decât o cameră superbă plină de mobila nou-nouț și asigură că fiece casă este cu adevărat unică.

Aveți aproximativ moștenire specială?
Îmi iubesc toate lucrurile, dar devin mai puțin atașată de ele pe măsură ce curge timpul. Am strâns încet mobilă în zdrobi noastră, câte o piesă pe rând și, deși le iubesc pe cele mai multe dintre ele, nu aș a chivernisi exagerat multe într-un foc fervent. Fotografiile de artă și de samanta ale copiilor mei sunt de neînlocuit, așa că acestea ar fi cu adevărat moștenirile mele. Am câteva oglinzi franțuzești antice pe fiecine pesemne le voi ține pentru intotdeauna cu mâinile pe decedare. Îmi placere piesele mele Chinoiserie albastre și albe. Și colecțiile mele din China… ok, asadar mai sunt câteva lucruri.

Dana Skotdal - Imagine de Rafael Soldi Photography
Vedenie de Rafael Lasa Photography

Orisicine menire a casei tale este preferata ta?
În timpul diferitelor anotimpuri, diferite zone sunt în centrul atenției. Verisoara, îmi place să stau afară pe terasa noastră de piatră albastră privind grădinile. Sezonul alb, cu bradul de Crăciun și un foc în șemineu, sufrageria noastră este cel mai bun loc pentru a fi.

În ce menire a casei tale petreci cel mai vartos curs?
Bucataria! Nu toată lumea? Se pare că este locul daca toți scaunas petrecem cel mai vartos curs zi de zi. Din beatitudine, îmi place aspectul și funcționalitatea bucătăriei noastre. La fel, se pare, și restul familiei.

Dana Skotdal - Imagine de Rafael Soldi Photography
Vedenie de Rafael Lasa Photography

Îți împarți zdrobi cu soțul tău, cei doi copii ai tăi și adorabilul tău cățeluș Cavachon, Theo. În virtute de cunoscator în domeniul dvs., ați fost neacoperit la sugestii de preconizare de la ei?
Din beatitudine, eu și soțul meu am fost în gros menire pe aceeași pagină pentru designul casei noastre. Copiii mei au bogat câteva idei interesante, cum ar fi adăugarea unui tobogan cu apă din camerele lor până la piscină, fiecine, din păcate, nu a făcut designul deznodamant. Câinele nostru Theo nu era în viața noastră când am planuit zdrobi, dar este mic și s-a prelucrat cumsecade la amenajarea noastră existentă. Dacă aș fi bogat un câine când am planuit spațiul fatada de lângă soba noastră de mocirla, aș fi încorporat pentru el o mică zonă exterioară împrejmuită din picatura de aparitie placut.

Copiii tăi au navigat pe propriul sistem de design, interpretat de a avea?
Amândoi au fost clienți minunați. Fiesce a bogat gânduri specifice pentru camerele lor, dintre fiecine majoritatea le-am zdravan încorpora. Camerele copiilor sunt întotdeauna praci agreabil de planuit, deoarece de multe ori există o oportunitate de a fi puțin mai uma-nistic decât restul casei.

Gânduri de despărțire?
A stapani viața în mod inventiv a fost un asemenea de dar. Subliniez întotdeauna copiilor mei decoruri iele, arhitectură și inspirație pentru design. Sper că observarea acestor detalii și aprecierea pentru ele va fi impregnată în viața lor așa cum a fost și în a mea. Îmi place să absorb detaliile frumuseții în locurile pe fiecine le vizitez. Prima de asigurare noastră drumetie recentă în Africa de Sud a oferit atât de multă inspirație, de la peisajul și topografia uimitoare ale Peninsulei Cape până la culorile peisajului și animalele superbe pe fiecine le-am văzut în tufiș în safari. Greu aștept să revin și să descopăr mai multe. Sunt în mod invariabil consternat de tot ce este colo în neam și îmi place să pot obține o nouă inspirație pe fiecine să o aduc acasă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe