Thursday, May 23, 2024

Acasă cu Adam Blackman și David Cruz

AcțiuneRenumite pentru viziunea lor creativă unică, carierele istorice ale lui Adam Blackman și David Cruz sunt documentate în cartea lor intitulată Beauty & Mischief: The Design Alchemy of Blackman Cruz. Duo-ul a oral cu Foaie Upscale Living din-spre cum a apărut Blackman Cruz și ne-a autorizatie să aruncăm o infatisare în casele lor rafinate.

Adam și David, vă rog să ne spuneți puțin din-spre voi.
A + D în mod ansamblu: Suntem doi băieți norocoși din medii disparate, cu interese diferite, fiecare ne-am găsit în poziția fericită de a găsi dorințele inimii noastre pentru a ne trăi.

Ai bogat o influență în tinerețe fiecare ți-a sculptat cariera?
Adam: De scarlatina nu. Dragostea mea inițială a fost teatrul și, deși pot fi atras de piese dramatice, dragostea mea pentru ceea ce fac a sosit mai târziu.
David: Necum. Totul s-a întâmplat inseparabil și am căzut în această carieră.

Adam Blackman Crestwood Hills - Roger Davies
Adam Blackman Crestwood Hills – Roger Davies

Cum ați parvenit în afaceri împreună?
A + D în mod ansamblu: Eram amândoi dealeri a se statornici la acea moment. Ne-am raspandit și am parvenit să împărțim un spațiu într-un ansamblu de antichități. Semen grabnic, am consacrat că stilurile noastre se amestecau într-un mod inconfundabil, creând un gestalt interesant. Și după 30 de ani, lucrăm în urmare la fel.

Sunteți special în antichități și obiecte de colecție.
A + D în mod ansamblu: Ne place să spunem că vindem „amelioratori de viață”, adică vindem fiecare ne convine, fie că este nou sau trecut, important sau nu. De intocmai, proiectăm o liniament de mobilament și obiecte sub mantie Blackman Cruz Workshop și reprezentăm cazna unui tabara diferit de artizani și designeri.

Casa Cruz Casa Cruz

Vă rugăm să ne spuneți mai multe din-spre casele dvs.
Adam: Eu și soția mea avem două case, una în Los Angeles și una în Ojai. În cadenta ce stilul fiecăruia este uma-nistic de la mijlocul secolului, vibrațiile lor sunt hotarat diferite. Locul nostru din Ojai este mai neacoperit, patriarhal și casual, în cadenta ce zidire noastră din LA este mai indelungat ca o casă în arbore. Avem zidire noastră în LA de 25 de ani și locul nostru în Ojai de acolea 6 ani. Ne-a luat acolea 15 ani să ne refacem locul în LA și ne așteptăm să petrecem același cadenta restabilindu-ne locul în Ojai.
David: Zdrobi mea din LA este o casă Paul Laszlo din 1939 pe fiecare am primit-o numaidecat 20 de ani și de oricare dată când cobor scările și privesc peisajul de la Hollywood, sunt încă recunoscător că locuiesc aoace. Zdrobi mea din San Miguel este o pastișă între trecut și nou. Restaurarea sa a fost la fel de dificilă, pe atât de plină de satisfacții.

Cum ai a prezenta cel mai comod stilul tău de design?
Adam: Nu suntem cei fiecare urmează tendințele. Suntem atrași de elementele fiecare fac o declarație, în particular de ceea ce nu am văzut până numaidecat. Suntem atrași de măiestria unei sculpturi iele sau a oarece statuar ca scară sau concret.

Adam Blackman Crestwood Hills - Roger Davies
Adam Blackman Crestwood Hills – Roger Davies

Inde / ce / care vă inspiră stilul de design?
Adam: Găsim inspirație în atât de multe lucruri – fie că este alocutiune de un buturuga de arbore îmbătrânit sau de cazna unui designer sau meșter izbitor. Ne place, de intocmai, grabire pe fiecare o avem de la călătorii din motiv expunerii la diferite idei și istorii. Turul unui loc bunaoara Villa Necchi Campiglio din Milano de Piero Portaluppi rămâne cu vedea.

Cum păstrați lucrurile proaspete și noi în ceea ce privește decorarea?
Adam: Aduc oarece nou în melanj acolea în oricare zi. Există cu siguranță articole de fiecare nu mă voi despărți niciodată, dar îmi place să las spațiile să evolueze. De intocmai, soția mea și cu mine suntem abonați la conceptul de „trading up”. În loc să ne obosim să găsim scriere dramatica perfectă pentru un special spațiu, trăim cu oarece pentru un cadenta și atunci îl schimbăm când vedem oarece fiecare ne place mai indelungat.
David: Nu cred că este trebuincios să păstrăm lucrurile proaspete. Cred că este trebuincios să mențin lucrurile consistente și să-mi mențin interesele vii.

Există o anumită vopsea de fiecare ești atras în designul pantece?
Adam: Nu în mod conștient. Preferăm tonurile naturale alb sau barbar, dar nu ne opunem unui pop de vopsea strălucitoare în melanj.

Crezi în reutilizare?
A + D în mod ansamblu: Perfect.

Adam Blackman Crestwood Hills - Roger Davies
Adam Blackman Crestwood Hills – Roger Davies

Aveți aproximativ moștenire specială?
Adam: Fac. Covorul Sarouk al bunicii mele din zidire ei din Bronx are un loc particular în zidire noastră din Ojai. Avem și o suma de piese din familia soției mele, inclusiv o acuarelă pictată de străbunica ei.
David: Am ușile unchiului meu Billy din secolul al XVIII-lea din zidire lui din nordul Mexicului pe fiecare taman le-am tins în San Miguel.

Fotografie cu Adam și David

Orisicare pasaj a casei tale este preferata ta?
Adam: Acesta e una gravida.
David: Camara mea preferată din San Miguel este dormitorul meu cu ochi la grădină, daca îmi place să comunic cu univers.

În ce pasaj a casei tale petreci cel mai indelungat cadenta?
Adam: În LA, aș a vorovi sala de zi. În Ojai, petrec cel mai indelungat cadenta în grădină.
David: Petrec cel mai indelungat cadenta în studioul meu de yoga/cancelarie, fiecare are o priveliște minunată inspre centrul orașului Hollywood.

Casa Cruz
Zdrobi Cruz

Aveți designeri fiecare să vă inspire?
A + D în mod ansamblu: Mulți… Rick Owens, Francoix Catreau, Carlo Papuc, Louis Kahn, Carlo Mollino, Carlo Bugatti, Eileen Gray, Luis Barragan, Clara Porset. Inventar continuă.

Vă rugăm să ne spuneți din-spre cartea dvs.: Beauty & Mischief – The Design Alchemy of Blackman Cruz.
A + D în mod ansamblu: Procesul a fost o plăcere neașteptată, cateodata revelatoare, alteori umilitoare. A fost divin să ne uităm înapoi la cei 30 de ani de sânge, transpirație și lacrimi și putem a vorovi fără neclar că încă ne place fiorul vânătorii.

Gânduri de despărțire?
A + D în mod ansamblu: Este apreciabil să știți că frumusețea este în mod imanent vindecătoare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe