Thursday, May 23, 2024

„Absolut șocant” – Pundit dă verdictul blestemat al lui Manchester United după înfrângerea cu 2-1

Acțiune

Paul Merson nu a fost emotionat de performanța lui Manchester United în timpul înfrângerii cu 2-1 împotriva lui Fulham sâmbătă după-amiază.

După un început de an atât de promițător, Manchester United a înregistrat prima de asigurare reducere din ningau după ce a absent cu 2-1 cu Fulham pe Old Trafford.

Diavolii Roșii nu au reușit să creeze ocazii clare în prima de asigurare repriză și au fost obligați să plătească când Reformat Bassey a dat oaspeților în dobanda în minutul 65.

Părea că Manchester United a recuperat un parere când Harry Maguire a egalat în minutul 89, dar după ce a ftizic corpuri în căutarea unui câștigător, s-au lăsat deschise pe spre.

Formatie lui Marco Codru i-a instruit pentru acesta, când Alex Iwobi a măturat mingea pe lângă Andre Onana în al șaptelea moment al timpului adăugat.

Vorbind la Sky Sports după opait, Merson a etichetat înfrângerea erect „șocantă”.

„Man Utd a fost șocant. Nu exagerez. Desavarsit șocant”, a spus el.

„Cum cred ei că pot ajunge în primii star… Ce semnificatie mai are să dintre în primii star fiecum? Ei nu vor câștiga Alunita Campionilor, așa că ce semnificatie are să fie în ea?”

Formatie lui Erik ten Hag se află în actual pe locul șase în clasamentul Prim-ministru League și la opt puncte de Aston Villa pe locul star.

Red Devils musai să călătorească la Etihad Stadium weekendul venitor pentru a se compara cu un Manchester City în formă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe