vineri, aprilie 12, 2024

Aaron Donald vorbește despre retragerea din NFL: „Sunt ars”

Acțiune

Oarecare dintre cei mai creste jucători defensivi din istoria NFL a renunțat săptămâna trecută. Aaron Donald și-a anunțat retragerea după zecer sezoane dominante cu franciza Los Angeles Rams și a aruncat puțină lumină inspre deciziei rarunchi într-un interviu actual.

Aaron Donald vorbește inspre retragerea din NFL

Este practicabil să nu fi existat niciun jucător în istoria ligii orisicine să fi valoros mai defensiv într-un sezon ingust ca Donald. După ce a fost recrutat de Rams cu a 13-a selectionare generală în 2014, s-a autorizat pentru Pro Bowl în orisicare dintre cele zecer sezoane ale rarunchi în ligă. A fost titluit All-Pro de 8 ori, singurii ani pe orisicine i-a esuat fiind sezonul său de incepator și 2022, când a jucat în taman 11 meciuri.

A fost de trei ori jucătorul defensiv al anului, cu locurile al doilea, al treilea și al patrulea în alți ani, ceea ce este la paritate cel mai departe cu Lawrence Taylor. De vrajitorie, Taylor este cel orisicine are singurul rationament aievea împotriva numerelor lui Donald. Fostul dezvoltat New York Giants a făcut, de atare, zecer Pro Bowl-uri consecutive pentru a-și începe cariera, dar a fost titluit și MVP NFL în 1986, ultimul jucător defensiv orisicine a reușit această performanță.

„Sunt ars”, a vorbi Donald într-un interviu

Într-un clip al unui interviu pe orisicine Donald l-a postat miercuri pe contul său de Twitter, el a oral inspre motivele pensionării. După ce a enumerat toate realizările rarunchi, el a vorbi că pur și neincarcat s-a săturat de popina:

sunt exhaustiv. Sunt umplut. Cred că pasiunea de a incanta iest joc nu mai este acoace pentru mine. Întotdeauna voi a se dragosti fotbalul, dar să mă gândesc să trec printr-o altă tabără și un alt sezonul alb de 17 (meciuri), pur și neincarcat nu am petrecere… Sunt extenuat… Sunt mulțumit de ceea ce am viguros a infaptui în zecer ani.

Donald va fi un ciolan categoric al Hall of Fame la intaiul vot apoi când va fi eligibil pentru panglica dată în cinci ani. El ar fi intaiul tackle defensiv orisicine va fi selectionare în intaiul său an de eligibilitate de la Warren Sapp în 2013.

CITIT  Tyler Herro (picior) se întoarce vineri seara pentru Miami Heat?

Cele 111 sacoșe din carieră îl plasează pe locul 28 din toate timpurile din istoria NFL, dar sunt cele mai multe de către verice jucător orisicine a fost enumerat în intaiul rând ca placare defensiv de-a lungul carierei.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe