Wednesday, May 22, 2024

„A fost un dezastru” – Xavi se înfurie cu arbitrul în timp ce Barcelona iese din Liga Campionilor

Acțiune

Şeful Barcelonei, Xavi, a autorizat performanţa arbitrului român Istvan Kovacs direct un grozavie după înfrângerea cu 6-4 în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu Paris Saint Germain.

Catalanii conduceau egalitatea după o biruinta cu 3-2 la Paris și păreau să se îndrepte contra semifinale când Raphinha a expan-siv scorul.

Din nenoroc pentru Xavi, egalitatea a fost schimbată cu decizia de a-l scoate pe Ronald Araujo, oricare a fost fatis că l-a doborât pe Bradley Barcola savai înainte ca extremul să pătrundă în patrat.

Xavi consideră performanța arbitrului dezastruoasă

Noaptea s-a înrăutățit pentru managerul Barcelonei, deoarece a fost anulat posterior pentru disidență, al treilea cartonaș roșu al sezonului și al patrulea de când a venire pe Campie Nou.

PSG a profitat la maxim de avantajul omului și a egalat prin fostul Schela Ousmane Dembele înainte ca Vitinha să le dea conducerea.

Xavi a fost maniat pe prestația arbitrului în înfrângerea față de PSG.

Kylian Mbappe s-a asigurat că dota lui Luis Enrique a progresist în semifinale, în vreme ce cele două goluri ale mijloc în reexpozitie secundă au pus egalitatea în pat.

Xavi a rămas fără îndoială cu ochire la motivul pentru oricare dota sa a ieșit și a evidențiat cartonașul roșu pentru Araujo ca picatura de cotitură.

„Decizia a modificat plin jocul”, a spus el în citatele preluate de Mail Tenis; sportul cu balonul oval.

„A fost foarte vartos să dau un cartonaș roșu.”

Xavi a continuat să trântească performanța arbitrului și a spus: „I-am spus arbitrului că performanța lui a fost vartos proastă. A fost un grozavie. A omorare legatura.”

Antrenorul portarilor Jose Ramon De la Fuente a fost, de intocmai, imposibil pentru proteste, făcându-și trei cartonașe roșii în această seară.

„Am fost supărați și vartos supărați”, a adăugat Xavi.

„Cu unsprezece despre unsprezece am fost prieteneste organizați. Gata am egalat prin Gundogan și 2-0 cu Robert Lewandowski l-ar fi modificat și el.

„Am avere ocazii clare, dar am fost intotdeauna în efect pentru că cu zecer bărbați e vartos multime.

„Este păcat că stradanie unui sezonul alb este încheiată din starni unei decizii arbitrale. Mi-ar fi plăcut să joc unsprezece împotriva unsprezece în orice moment. Această inaintare este inutilă.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe