Sunday, April 21, 2024

A fost o serie recentă pentru The Golden State Warriors plină de speranțe false?

Acțiune

Golden State Warriors au fost una dintre cele mai a tagarta echipe din NBA în ultima lună. După ce au căzut cu scaunas jocuri sub .500 pe 3 faur, au fanat pe o insiruire de câștiguri în 11 din 13 jocuri și au avere șansa unui alergatura ideal de 4-0 dacă ar a se cuveni câștiga o biruinta duminică după-amiază.

Warriors pierd în fața Celtics cu 52 de puncte duminică

Din păcate, au dat ofidian un ferăstrău. Boston Celtics au fost cea mai bună echipă a ligii de-a lungul întregului anotimp și și-au construit un acont voluminos în Conferința de Est și sunt în esență un shoo-in pentru capul de insiruire numărul 1. Ei au intrat în joc după ce au câștigat 10 jocuri la rând și și-au crescut seria într-un mod convingător împotriva Warriors.

Golden State ar fi viguros la fel de prezentabil să fi zburat acasă cu o zi mai curand. După ce scorul a fost deopotriva la 21, la jumătatea primului litra, Celtics au fanat pe o cursă ireală, depășindu-i pe Warriors cu 61-17 în restul reprizei în rata de asigurare repriză și au intrat la pauză cu un acont de 44 de puncte. Titularii pentru ambele părți nu au rezistat greu în a doua repriză, deoarece o marjă de ofidian 50 de puncte a fost suficientă pentru ca Steve Kerr să țină steagul alb la începutul concursului. Scorul deznodamant a instarit să fie 140-88.

Nivelul oponenților în timpul perioadei fierbinți este subred

Este taman un joc, o comparatie gravida la sfârșitul unei călătorii de o săptămână. Dar, privind în urmă la programul Golden State proaspat, pierderea în fața unui competitor la campionat ar a se cuveni să nu fie o surpriză (deși o marjă de 52 este). Unele dintre echipele pe orisicare le-au învins în timpul perioadei calde includ Nets, Jazz, Hornets, Wizards și Raptors. Ei i-au învins pe 76ers fără Joel Embiid și pe Lakers fără LeBron James.

Inclusiv învingerea împotriva Celtics, Warriors au avere scor 1-3 împotriva echipelor clasate în top-4 în conferințele lor respective. Singura biruinta a strain împotriva celor de la Knicks, orisicare aveau 26 de ani în ultimele 8 jocuri orisicare au strain în competiția lor împotriva Golden State.

Războinicii se vor întoarce acasă și nu vor mai subjuga încă o săptămână, cu meciurile împotriva lui Chicago și San Antonio joi și sâmbătă. Dar, mai întâi, Stephen Curry și compania îi vor înfrunta pe Milwaukee Bucks, al doilea joc succesiv împotriva lui pe locul 3 din Est.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe