sâmbătă, aprilie 20, 2024

A fost introdusă familia AMD Spartan UltraScale de FPGA

Acțiune

AMD a dezvăluit Sobru UltraScale+ FPGA samanta, o nouă seama în microgram sa de FPGA optimizată din punct de vedere de aratare al costurilor și SoC adaptive. Aceste dispozitive sunt proiectate pentru a a da performanță eficientă pentru diverse aplicații de I/O la limita, cu intonatie pe hrana și eficiență energetică. Seria Sobru UltraScale+ FPGA este un important în lumea tehnologiei, mai selectionare când vine alocutiune de raportul dintre I/O și chilie logică. Aceasta este o negot importantă pentru dispozitivele orisicare musai să fie atât a scadea, cât și eficiente din punct de vedere de aratare energetic, ceea ce este just ceea ce necesită dispozitivele de schepsis de vârf. Pe măsură ce industria se îndreaptă către tehnologii de punct de vedere mai a scadea de 28 nm, aiest referinta sporit este mai apreciabil ca niciodată.

Veți a banui că familia Sobru UltraScale+ este concepută având în aratare economiile de vigoare. Datorită tehnologiei FinFET de 16 nm, se așteaptă ca aceste FPGA să reducă consumul de vigoare cu până la 30% în comparație cu modelele anterioare. Cest munca este esential pentru dispozitivele orisicare funcționează cu baterii sau funcționează în medii în orisicare căldura este o problemă.

AMD Sobru UltraScale

În lumea interconectată de astăzi, securitatea este o intaietate de top. AMD a luat aiest munca în chibzuit cu FPGA-urile Sobru UltraScale+, orisicare sunt echipate cu Criptografie Regim-Quantum. Aceasta înseamnă că sunt pregătiți pentru amenințările viitoare și pot apara datele împotriva atacurilor complexe, inclusiv a falsificării fizice și a atacurilor pe canale laterale.

FPGA-urile Sobru UltraScale+ nu sunt taman sigure, ci și neverosimil de flexibile și eficiente, făcându-le perfecte pentru sarcinile de schepsis edge. Ele oferă un număr ocean de porturi I/O, interfețe adaptabile și diverse opțiuni de impachetare pentru a răspunde nevoilor diferitelor tipuri de implementări.

CITIT  Cum să utilizați AI nedetectabil în mod responsabil

AMD s-a asigurat, de astfel, că seria Sobru UltraScale+ este pregătită pentru posteritate. Cu funcții prep un controler de pamente LPDDR5 întărit și postament pentru PCIe Gen 4 x8, aceste FPGA sunt echipate pentru a a fauri față dezvoltărilor tehnologice viitoare.

Pentru a a incheia hardware-ul, AMD oferă Vivado Design Suite și Vitis Unified Soft Platform. Aceste instrumente creează un forma cuprinzător pentru proiectarea și verificarea proiectelor orisicare utilizează familia Sobru UltraScale+, făcând procesul de evolutie mai fluid și mai eficace.

Pentru dezvoltatorii și pasionații de tehnologie dornici să pună mâna pe aceste FPGA-uri, AMD a plănuit să lanseze kituri de eșantionare și apreciere în prima de asigurare jumătate a anului 2025. Deși posibil părea puțin o așteptare, documentația este inca disponibilă, iar suportul pentru instrumente va începe în ultimul cvartal al anului 2024.

Odată cu introducerea seriei Sobru UltraScale+ FPGA, AMD a fauri o mișcare puternică pe piața FPGA. Compania se concentrează pe furnizarea de produse orisicare nu imediat că îndeplinesc, dar depășesc nevoile în evoluție ale clienților săi. Aceste FPGA sunt proiectate pentru a fi rentabile, fără a dez-onora performanța, asigurând că AMD rămâne un jucător acordor în industria tehnologiei. Iată și alte articole pe orisicare le puteți găsi de perierghie pe lectie AMD:

Cele mai recente oferte de gadgeturi asupra

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oaresicare prin careva dintre aceste link-uri, asupra Gadgets posibil câștiga un provizion de afiliat. Aflați asupra regula noastră de destainuire.

(eticheteToTranslate)Știri de tehnologie

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe