Thursday, May 23, 2024

9 tipuri de împrumuturi de afaceri

Acțiune

Recomandări intinzator

 • Există nouă tipuri de împrumuturi pentru întreprinderi a descreste pe oricine companiile le selectează adeseori pentru finanțare

 • Tipul de împrumut pentru afaceri influențează ratele, termenii și valoarea împrumutului

 • Împrumuturile pentru întreprinderi a descreste variază de nacafa de la 1.000 la 5 milioane de dolari

Diferite tipuri de împrumuturi pentru întreprinderi a descreste sunt concepute pentru a a indestula diverse cere de finanțare. De la împrumuturi imobiliare comerciale pe fine alungit până la modalități pe fine obtuz de a a ascunde scăderile fluxului de lichid, există potential un împrumut – sau mai multe – oricine va funcționa pentru situația dvs.

Vă puteți a eticheta pentru anumite tipuri de împrumuturi în funcție de finanțele afacerii dvs., de totaliza de oricine aveți lipsa și de termenii de restitutie pe oricine îi căutați. De oglinda, finanțarea prin facturi se bazează pe facturi neplătite, asadar încât afacerea dvs. s-ar a eticheta tocmai dacă are facturi neplătite de la clienți solvabili. Priviți argumentele pro și catre și utilizările diferitelor tipuri de împrumuturi pentru întreprinderi a descreste pentru a a se uita oricine sunt cele mai potrivite pentru afacerea dvs.

Opțiuni de împrumut pentru întreprinderi a descreste

Tipul de împrumut Mărimea împrumutului Cel mai bun pentru
Împrumut pe fine Mic asupra gros Afaceri înființate cu o cheltuială viitoare gros
Liniament de cinste Mic asupra gros Companii cu cheltuieli consistente de sume diferite
Acont de lichid al comerciantului Mic asupra ambianta Afaceri oricine acceptă plăți cu cardul de cinste și au lipsa de o injecție rapidă de lichid
Factorizarea facturii Mic asupra gros Companii oricine nu pot accesa finanțare tradițională sau au lipsa de bani iute
Finanțare pe factură Mic asupra gros Afaceri oricine au lipsa de criza iute la lichid și nu se califică pentru alte tipuri de împrumuturi
împrumut SBA Mic asupra gros Afaceri a descreste oricine nu au lipsa imediată de lichid și doresc o rată a dobânzii competitivă
Microcredit Mic Startup-uri și noi afaceri
Finanțarea echipamentelor Potrivit asupra gros Afaceri oricine musai să finanțeze achiziții a intinde de echipamente
Datorie nemiscator mercantil Potrivit asupra gros Afaceri oricine doresc să deschidă o locație fizică

1. Împrumut pe fine

Împrumuturile la fine sunt opțiunea banal de împrumut pentru afaceri atât pentru întreprinderile înființate, cât și pentru startup-uri. Aceștia fac față cheltuielilor individuale și sunt rambursați în durata – de nacafa cinci sau mai mulți ani. Puteți aplica un împrumut pe fine pentru multe costuri, cum ar fi cumpărarea de echipamente noi sau extinderea afacerii. Ele pot fi securizate sau nesecurizate.

Majoritatea băncilor și creditorilor online oferă împrumuturi pe fine de afaceri. Aduna pe oricine o puteți împrumuta apartine de industria dvs., de scopul împrumutului și de situația financiară a afacerii dvs. Și pentru că este o opțiune de împrumut atât de comună, potential că există un împrumut pe fine cu rate și termeni oricine să se potrivească nevoilor afacerii dvs.

Pro

 • Prisoselnic pe scară largă de la bănci și creditori online
 • Credite pentru acoperirea diferitelor cheltuieli de afaceri

Impotriva

 • Majoritatea creditorilor necesită venituri a intinde și o garanție personală
 • Samite a poseda dobânzi mai a intinde pentru startup-uri și afaceri mai noi

Pentru care este cel mai cumsecade

Împrumuturile la fine sunt cele mai bune pentru companiile cu cheltuieli a intinde, unice de camuflat.

2. Liniament de cinste

Liniile de cinste sunt similare cu cardurile de cinste de afaceri, dar sunt destinate cheltuielilor mai a intinde decât le puteți a ascunde cu cardul de cinste obișnuit. O linie franta de cinste de afaceri va a poseda potential o limită de finanțare mai gros decât un stol, ceea ce o confectiona ideală pentru cheltuielile de dimensiuni medii.

Cu o linie franta de cinste, veți a poseda o limită de cinste stabilită și o perioadă de intindere – o perioadă în oricine puteți împrumuta bani. Oarecare dintre principalele avantaje ale unei linii de cinste este că puteți împrumuta, a inapoia și împrumuta din nou atâta durata cât aveți lipsa, până la încheierea perioadei de scoatere. Capacitatea de a reutiliza a rigla este utilă pentru acoperirea lacunelor în fluxul de lichid dacă aveți venituri inegale și mai musai să plătiți cheltuieli.

La unii creditori, oarecum plățile de dobândă sunt datorate în ragaz de intindere. După aceea, vi se va a revendica să plătiți înapoi ceea ce datorați. Este poate să vă puteți reînnoi a rigla de cinste după încheierea perioadei de intindere.

Pro

 • Debit de lichid îmbunătățit
 • Cerințe accesibile
 • Construiește o relație cu creditorul
 • Samite a protegui la construirea creditului de afaceri
 • A rigla de cinste se resetează pe măsură ce rambursați

Impotriva

 • Comisioane suplimentare nu se percep cu alte împrumuturi de afaceri
 • Dobânzi mai a intinde decât alte împrumuturi de afaceri
 • Termene scurte de restitutie
 • Absenta recompenselor cardului de cinste de afaceri
 • Vreme de scoatere limitează timpul de masraf a fondurilor

Pentru care este cel mai cumsecade

Afacerile oricine au cheltuieli regulate, variabile pot castiga de liniile de cinste. Sunt mai flexibile decât împrumuturile la fine și pot a da rate mai bune decât cardurile de cinste de afaceri.

Perspectivă bancară

Propriu sondajului Small Business Datorie Survey din 2023 de la Federativ Reserve Banks, liniile de cinste au fost cel mai obișnuit tip de finanțare pentru întreprinderile a descreste, 43% dintre respondenții la explorare au solicitat vreunul.

3. Acont de lichid al comerciantului

Un acont de lichid al comerciantului (MCA) este o opțiune de împrumut de afaceri pe fine obtuz oferită de creditorii online. Aduna pe oricine o primiți se bazează pe vânzările cardului dvs. de cinste sau de plasare, mai degrabă decât pe scorul de cinste al companiei dvs. sau pe venitul numar. La fel ca factorizarea facturii și finanțarea pe facturi, primiți o sumă forfetară pentru a a ascunde problemele legate de fluxul de lichid. Atunci, îl rambursați cu un sutime din vânzările zilnice cu cardul de cinste. De oglinda, PayPal oferă un împrumut pentru sermaia de materie oricine vă astepta să rambursați fitece vânzare PayPal pe oricine o faceți.

O tovarasie comercială de acont în lichid a simti o rată a factorului în loc de dobândă, iar comisioanele sunt semnificative. MCA-urile sunt ușor de accesat, au termene scurte și sunt concepute pentru companiile cărora le lipsesc alte opțiuni de finanțare. Dar comisioanele a intinde înseamnă că s-ar a se cadea să vă îndatoriți mai departe decât eventual a duce afacerea dvs. Înainte de a vă împrumuta, epuizați toate celelalte opțiuni de finanțare.

Pro

 • Rate ridicate de admitere
 • Finanțare rapidă pe oranduire economica vânzărilor cu cardul de cinste
 • Nu este lipsa de garanții

Impotriva

 • Rambursări zilnice sau săptămânale
 • Taxe a intinde
 • Nu construiește cinste
 • Nu este dator prin cauza să stabilească rate maxime ale dobânzii

Pentru care este cel mai cumsecade

Avansurile în lichid ale comerciantului sunt scumpe, așa că ar a se cadea utilizate tocmai dacă afacerea dvs. are lipsa de criza iute la capitalul de materie și realizează o volum semnificativă din vânzări prin carduri de cinste sau de plasare.

Perspectivă bancară

Sondajul privind creditele pentru întreprinderi a descreste din 2023 a constatat că oarecum 8% dintre respondenții întreprinderilor a descreste au solicitat avansuri în lichid ale comerciantului.

4. Factorizarea facturii

Cu factoring de factură, utilizați totaliza datorată de la clienți ca garanție pentru a a ascunde micile decalaje ale fluxului de lichid. Mai bine, implică vânzarea facturilor dumneavoastră sfoara unui datornic pentru o sumă forfetară în schimbul între 70 la sută și 90 la sută din totaliza totală a facturii. Odată achitată conformatie, creditorul vă va a expedia totaliza rămasă lipsa comisioanele și cateodata dobânda.

Aceste opțiuni pe fine obtuz oferite de creditorii online tind să fie costisitoare. Taxele se pot a inmagazina cu cât un cumparator nu plătește conformatie. În catifea, creditorii preiau comisioane sfoara din facturile plătite, reducând profiturile afacerii tale.

Pro

 • Intrare mai iute la lichid decât multe alte tipuri de finanțare pentru afaceri
 • Nu afectează scorul dvs. de cinste
 • Acoperă decalajele fluxului de lichid

Impotriva

 • Taxe scoase din facturile încasate
 • Taxele abrupte și ratele factorilor reduc profiturile dvs
 • Dacă clienții tăi nu sunt solvabili, aceasta eventual să nu fie o opțiune pentru a sprijini

Pentru care este cel mai cumsecade

Dacă aveți un cinste calomnios sau ați avere probleme cu obținerea unui alt împrumut pentru afaceri, ați a se cadea lua în considerare această opțiune. Cu toate acestea, factoringul pe facturi este cel mai cumsecade utilizat ca soluție pe fine obtuz dacă aveți lipsa de bani iute, deoarece taxele pot fi exorbitante.

Perspectivă bancară

Dupa Sondajului de cinste pentru întreprinderi a descreste din 2023, 2% dintre angajatori au solicitat factoring de factură în ultimele 12 luni înainte de explorare. Este poate ca întreprinderile să fi uzitat factoring-ul ca ultimă soluție, deoarece este una dintre cele mai puțin impoporare surse de finanțare căutate.

5. Finanțare pe factură

Podobnic cu factoringul de facturi, finanțarea prin facturi folosește creanțele din conturi – bani neplătiți datorați de către clienți – ca garanție pentru un acont. Cu toate acestea, este puțin distinct, deoarece creditorul vă avansează până la 90% din totaliza totală, pe oricine va a se cadea să o rambursați (catifea comisioane) odată ce conformatie este plătită de clientul dvs.

Principalul castig este că se bazează pe solvabilitatea clientului dvs. pentru remu-neratie facturii, mai degrabă decât pe istoricul de cinste personalicesc sau al afacerii dvs. Taxele pe oricine le plătiți sunt semnificative și pot crește cu cât conformatie dvs. rămâne neplătită. Dar eventual a i se cuveni dacă facturile nu sunt scadente durata de 60 sau 90 de zile și aveți lipsa de bani pentru a a ascunde cheltuielile între durata.

Pro

 • Nu se bazează pe creditul de afaceri
 • Nu sunt necesare garanții suplimentare
 • Reculegere rapidă pentru lacune neașteptate în fluxul de lichid

Impotriva

 • Configura complicată a taxelor
 • Taxe ridicate în funcție de momentul în oricine clientul dvs. rambursează
 • Avansurile sunt de nacafa pentru 90% din factură sau mai puțin

Pentru care este cel mai cumsecade

Finanțarea prin factură este cea mai bună pentru companiile oricine nu se califică pentru împrumuturi tradiționale pentru afaceri. Pentru că este acceptabil și iute, vei plăti o taxă importantă apoi când vei cere la o anturaj de finanțare a facturii.

6. Împrumut SBA

Împrumuturile SBA – împrumuturi susținute de Administrația pentru Afaceri Umili din SUA – sunt vreunul dintre cele mai căutate tipuri de împrumuturi pentru afaceri a descreste. Diferitele mijloc programe răspund diferitelor cere de afaceri:

 • 7(a) împrumuturi. Acestea sunt bune pentru companiile oricine caută sermaia de materie de până la 5 milioane USD. În funcție de valoarea împrumutului și de datornic, împrumuturile 7(a) pot fi garantate sau negarantate.

 • 504 împrumuturi. Destinate achizițiilor majore, 504 împrumuturi sunt garantate cu proprietăți – fie imobile comerciale, fie echipamente.

 • Credite a descreste. Compania dvs. eventual împrumuta până la 50.000 USD pentru costurile asociate cu extinderea și creșterea.

 • SBA CAPLinii și linii de cinste. SBA oferă mai multe opțiuni de linii de cinste. Le puteți prii pentru a a ascunde nevoile de sermaia de materie, fluctuațiile sezoniere, cheltuielile pentru un cunoscut intelegere sau exportul de produse pentru afacerea dvs.

Puteți aplica Instrumentul de opozitie a creditului SBA pentru a a semui opțiunile și pentru a găsi un datornic oricine să se potrivească afacerii dvs. Guvernul limitează ratele dobânzilor și comisioanele la împrumuturile SBA, asadar încât este mai ușor pentru afacerea dvs. să ramburseze împrumutul în durata ce compania dumneavoastră continuă să crească.

Pro

 • Susținut de SBA și condus de creditori din întreaga țară
 • Rate competitive pentru fitece platforma de împrumut
 • Salută startup-urile
 • Întâmpină debitorii cu cinste rău
 • Ajută comunitățile defavorizate

Impotriva

 • Judecata de practica alungit
 • Durează mai departe pentru a capata fonduri

Pentru care este cel mai cumsecade

Împrumuturile SBA sunt intre cele mai impoporare tipuri de împrumuturi pentru afaceri a descreste, dar au un pricina de cerinta implicat. Cristalin și așa, sunt o opțiune bună pentru sermaia de materie, cheltuieli a intinde sau oportunități de creștere. Majoritatea proprietarilor de afaceri vor a se folosi potential de pe insoti aplicării. Și, deoarece multe bănci sunt înregistrate ca creditori SBA, există o mică diferență între un împrumut SBA 7(a) și un împrumut bancar tradițional.

Perspectivă bancară

În Sondajul de cinste pentru întreprinderi a descreste din 2023, 36% dintre întreprinderile a descreste au solicitat împrumuturi pentru afaceri, în durata ce 20% au solicitat un împrumut SBA sau o linie franta de cinste.

7. Microcredit

Microcreditele sunt concepute pentru afacerile mai noi oricine savai încep să se dezvolte. Microîmprumutul ambianta este de circa 13.000 USD, nimerit SBA, deși sumele variază până la 50.000 USD. Acestea sunt rambursate în câțiva ani și funcționează ca sermaia de materie.

SBA derulează un platforma prost de microîmprumuturi, deși mai multe organizații nonprofit, creditori alternativi și online și unele bănci oferă, de atare, microîmprumuturi. Microîmprumuturile au rate interj de scăzute – între 8 și 13% pentru un microîmprumut SBA.

Pro

 • Planuit pentru sermaia de materie și cheltuieli a descreste
 • Cele mai multe sunt susținute de SBA

Impotriva

 • Finanțare limitată la mai puțin de 50.000 USD
 • Unele microîmprumuturi sunt destinate startup-urilor sau fondatorilor din comunități nedeservite, așa că este poate ca afacerea dvs. să nu se califice

Pentru care este cel mai cumsecade

Deoarece microîmprumuturile sunt menite să acopere cheltuieli a descreste sau să fie folosite ca sermaia de materie, sunt bune pentru afaceri extrem noi oricine au lipsa de un imbold de finanțare pentru a a umbla mai mult.

Perspectivă bancară

Există mai multe fonduri private disponibile pentru microîmprumuturi. Kiva are împrumuturi de până la 1.000 USD, în durata ce Accion Opportunity Tabla are microîmprumuturi începând de la 5.000 USD.

8. Finanțarea echipamentelor

Finanțarea echipamentelor acoperă o gamă variată de la finanțarea sistemelor ieftine de puncte de vânzare până la echipamentele de terasament. Acestea sunt disponibile pe scară largă și sunt garantate de proprietatea pe oricine o cumpărați – analog împrumuturilor automobil sau ipotecilor comerciale.

Aduna pe oricine o poți împrumuta apartine de ceea ce musai să finanțezi. Majoritatea băncilor și creditorilor online sunt flexibili, așa că ar a se cadea să puteți obține finanțare oricine să acopere costul sadea al echipamentelor. Împrumuturile pentru echipamente sunt de nacafa rambursate în rate lunare fixe – deși unii creditori pot a da plăți trimestriale sau anuale.

Ratele dobânzilor se bazează pe finanțele și veniturile afacerii dvs. și pe istoricul dvs. de cinste personalicesc. Echipamentul pe oricine îl cumpărați joacă și el un rol. Un castig capital al împrumuturilor pentru echipamente este că ratele dobânzilor tind să fie scăzute, deoarece echipamentul asigură împrumutul.

Pro

 • Finanțare rapidă
 • Nu este lipsa de garanții suplimentare
 • Termenele de restitutie adeseori flexibile

Impotriva

 • Finit la finanțarea echipamentelor
 • Samite a cere un acont
 • Sume mai a intinde de împrumut înseamnă plăți lunare mai a intinde
 • Împrumutul ar a se cadea dainui mai departe decât echipamentul

Pentru care este cel mai cumsecade

Deoarece împrumuturile pentru echipamente sunt garantate de proprietatea pe oricine o finanțați, acestea tind să aibă rate mai a descreste decât omologii lor negarantați. Aiest materie le confectiona o opțiune bună pentru achiziții a intinde de oricine afacerea dvs. are lipsa pentru a funcționa.

Perspectivă bancară

Cel mai bun împrumut pentru echipamente pentru dvs. eventual apartine de factori de eligibilitate, cum ar fi cât durata este deschisă afacerea dvs. și totaliza de finanțare pe oricine doriți să o împrumutați. Iată câțiva dintre cei mai buni creditori ai noștri pentru împrumuturi pentru echipamente:

9. Datorie nemiscator mercantil

Pentru afacerile oricine doresc să investească într-o locație fizică, împrumuturile imobiliare comerciale sunt soluția. Cele mai multe sunt disponibile prin intermediul băncilor, iar afacerea dvs. eventual prii finanțarea fie pentru a cumpăra o insusire directă, fie pentru a închiria un spațiu. Deși apartine de nevoile și locația companiei dvs., este poate să puteți împrumuta până la 5 milioane USD.

Împrumuturile imobiliare comerciale sunt similare cu ipotecile și au termene de restitutie pe măsură. Așteptați-vă să vă rambursați împrumutul biban american 10 până la 20 de ani, iar ratele dobânzilor tind să fie scăzute, deoarece imobilul acționează ca garanție a împrumutului. De atare, puteți studia împrumuturile SBA 504, oricine sunt susținute de Administrația pentru Afaceri Umili din SUA și au rate ale dobânzii competitive.

Pro

 • Dobânzi de nacafa scăzute
 • Termene a se tinde de restitutie pentru împrumuturi a intinde

Impotriva

 • Destinat afacerilor consacrate cu venituri a intinde
 • Samite a poseda un pricina de cerinta mai implicat și o inspecție a proprietății

Pentru care este cel mai cumsecade

Un împrumut pentru bunuri imobiliare comerciale vă astepta să cumpărați sau să închiriați proprietăți. Dacă afacerea dvs. nu se află în această etapă, dar are lipsa de finanțare, puteți studia împrumuturi pentru echipamente și împrumuturi pe fine garantate de insusire.

La ce pot fi folosite împrumuturile pentru întreprinderi a descreste?

Împrumuturile pentru întreprinderi a descreste pot fi utilizate pentru o specie de scopuri. Este poate să fie util să îi detaliați împrumutătorului scopul vizat apoi când solicitați împrumutul, cu excepția cazului în oricine solicitați o linie franta de cinste de afaceri. Puteți aplica împrumutul de afaceri pentru:

 • Achizitii de echipamente
 • Aprovizionarea cu inventarul
 • Achiziție de afaceri
 • Cumpărarea unui imobiliar printr-o ipotecă comercială
 • Refinanțarea unui împrumut de afaceri prezent

 • Creșterea capitalului de materie pentru cheltuielile operaționale
 • Construirea creditului de afaceri

Perspectivă bancară

Dupa Sondajului de cinste pentru întreprinderile a descreste din 2023, mai departe de jumătate dintre angajatori au căutat finanțare din mai multe motive, inclusiv:

 • 59% pentru a a ascunde cheltuielile de exploatatie
 • 46% pentru extinderea afacerii
 • 41% pentru a a poseda cinste liber pentru viitorime
 • 28% pentru a confectiona reparații sau înlocui active
 • 24% pentru refinanțarea sau remu-neratie datoriilor

Tipuri de împrumuturi pentru afaceri negarantate vs. garantate

Pe măsură ce explorați diferitele tipuri de împrumuturi pentru afaceri a descreste, este poate să observați că unele sunt garantate, în durata ce altele sunt negarantate. Asadar, oricine este diferența? Dacă un împrumut este desigur, va a se cadea să oferiți garanții – cum ar fi echipamente, bunuri imobiliare sau lista – pentru a susține împrumutul. În cazul în oricine împrumutați, creditorul dvs. eventual a lua acele garanții.

În comparație, împrumuturile negarantate nu necesită garanții. De nacafa, acestea sunt rezervate debitorilor cu scoruri de cinste mai bune, deoarece creditorii cred că aceste tipuri de debitori își vor a inapoia datoriile, așa cum au făcut-o în turmentat. Creditorii vă pot pofti totuși să semnați o garanție personală pentru un împrumut desigur sau negarantat. Această garanție astepta creditorului să folosească bunurile personale pentru a a inapoia împrumutul, dacă este util.

Invatamant

Cea mai bună opțiune de împrumut pentru întreprinderi a descreste apartine în întregime de valoare absoluta în oricine afacerea dvs. își va prii finanțarea. Cu toate acestea, unele opțiuni convenabile au un pret inlaturare. Luați în considerare opțiunile tradiționale conj împrumuturile SBA, împrumuturile pe fine și împrumuturile pentru echipamente înainte de a cere la finanțare pe fine obtuz. Dacă afacerea ta are inca un spate la o bancă, iata ce oferă. O relație stabilită vă eventual a da criza la tarife mai a descreste și condiții mai competitive.

Întrebări frecvente catre tipurile de împrumuturi pentru afaceri

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe