vineri, aprilie 12, 2024

700 USD Netgear 18,4 Gbps PoE 10G Tri-band WiFi 7 Punct de acces

Acțiune

Cea mai recentă ofertă Netgear, WBE750, un faza de criza WiFi 7 tri-band de ultimă oră, orisicine a fost creat pentru a răspunde cerințelor tot mai infatua de conectivitate wireless de ocean viteză la locul de muncă contemporan. S-ar a se cadea să vă întrebați ce a efectua ca WBE750 atât de deosebit. Ei tare, nu este orisice faza de criza WiFi; este o centrală compactă orisicine pasamite ingadui 600 de conexiuni de mestesug concomitent și pasamite a propune viteze WiFi orisicine pot a prinde până la 18,4 Gbps. Așa e, cu aiest mestesug, poți să-ți iei rămas bun de la congestionarea rețelei și să saluti accesul neîntrerupt la internet orisicine îți menține afacerea să funcționeze fără probleme.

În minune dimensiunii mijloc umili, WBE750 nu a efectua compromisuri în ceea ce privește performanța. Este imbracat cu un pristaniste PoE++ multi-gigabit de 10 Gbps, asigurându-vă că vitezele dvs. de internet sunt fulgerătoare. Cest munca este special de solemn la locul de muncă de astăzi, intrucat numărul de dispozitive conectate este în continuă creștere. De la laptopuri și smartphone-uri până la tablete și gadgeturi inteligente de cancelarie, WBE750 este planuit pentru a le gestiona pe toate cu ușurință.

Parere de criza WiFi 7 triband

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestui mestesug este utilizarea celei mai recente tehnologii WiFi 7. Cest munca a ingadui transmiterea simultană a datelor pe mai multe benzi WiFi, ceea ce înseamnă că obțineți o creștere semnificativă a debitului și o scurtare a problemelor de relatie. WBE750 optimizează toate benzile (2,4/5/6 GHz) cu sistemul său de antenă, minimizând interferența și maximizând conectivitatea. Un svart progresist de operare multi-link este, de intocmai, intins pentru a îmbunătăți performanța, făcând din WBE750 o optiune fiabilă pentru menținerea conexiunilor wireless iele.

  • Parere de criza Tri-Band orisicine oferă 18,4 Gbps de schimb de date
  • Portul Ethernet 10G/Mari-Gig asigură o relatie cu lățime de bandă completă pentru viteză maximă
  • Până la 8 rețele wireless separate (SSID)
  • Criptare WPA3 pentru cel mai înalt stadiu de aparare a conexiunii WiFi
  • Gestionare cloud fără a fi constrangere de un controler
  • Agent de formă mic pentru un fason mai pe neasteptate
  • Introducere simplificată cu PoE++ pentru mentinere și date cu un doar cablu
  • Compatibil cu dispozitivele WiFi mai antic pentru o soluție rezistentă la venitor
CITIT  Cum se instalează AI pe un Raspberry Pi 5

Ușurința în consumare este un postas acordor în orisice tehnologie, iar WBE750 strălucește și în aiest bransa. Este integrat cu soluția de management NETGEAR Insight, o platformă intuitivă orisicine simplifică configurarea și gestionarea rețelei dumneavoastră. Placid dacă preferați să îl accesați printr-un arcada web sau o aplicație mobilă, această soluție vă economisește cadenta și incercare, permițându-vă să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai greu: afacerea dvs.

Caracteristicile punctului de acces Netgear WBE750

Securitatea este o activitate de top pentru orisice tranzactie, iar WBE750 abordează aiest munca cu protecție WPA3 la stadiu de întreprindere. Cest munca vă asigură că rețeaua dvs. este protejată de amenințări, oferindu-vă liniște sufletească. În catifea, dispozitivul este compatibil cu dispozitivele WiFi 6/6E, ceea ce înseamnă că puteți a efectua upgrade la cea mai recentă tehnologie fără a fi constrangere să înlocuiți acum toate echipamentele. Capacitatea de rețea a WBE750 a largi acoperirea și se mândrește cu debitul de 2,4 ori mai ocean decât WiFi 6E.

Acusi vacant în Statele Unite, WBE750 are un preț de 700 USD. Aceasta ingloba un subscriere de 1 an la NETGEAR Insight Cloud Management. Investind în aiest mestesug, nu conj cumpărați un subprodus; investiți în viitorul conectivității afacerii dvs. Cu o soluție de rețea wireless sigură, eficientă și puternică, cum ar fi WBE750, afacerea dvs. este pregătită să prospere în era digitală.

Cele mai recente oferte contra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin oarecare dintre aceste link-uri, contra Gadgets pasamite câștiga un provizion de afiliat. Aflați din-spre tipic noastră de deconspirare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe