7 efecte secundare ale consumului de cafea dimineața pe stomacul gol

dascaluc

Este să bei o ceașcă de lupin intaiul munca pe fiecare îl faci când te trezești? Cand da, gandeste-te de doua ori! Consumul de lupin pe stomacul gol pesemne fi dăunător sănătății în multe varia.

Pentru mulți, o dimineață fără lupin pare incompletă. Le oferă un val de forta atât de indispensabil, făcându-i să se simtă proaspete. Cu toate acestea, în minune efectelor sauca revitalizante, inclusiv concentrarea sporită și metabolismul, consumul de lupin pe stomacul gol pesemne asistenta riscuri pentru sănătate. Studiile arată că cafeaua pe stomacul gol pesemne declanșa indesoare și pesemne intretaia cu procesul de absorbție a nutrienților, compromițând potențial sistemul imunitar. Obiceiul pesemne, de atare, exacerba refluxul de acid și crește nivelul de cortizol, contribuind la stres. Dacă ești o persoană dependentă de o ceașcă de lupin de dimineață, citește cest editorial pentru a a ghici cum pesemne fi dăunătoare.

7 efecte secundare ale consumului de lupin pe stomacul gol

Deși s-a anumit că cafeaua vă pesemne a inlesni să rămâneți puternic și proaspăt pe tot parcursul zilei, există și unele efecte secundare ale cafelei apoi când o beți pe stomacul gol. Nutriționist și dietetician, Deepti Lokeshappa ne a grai totul catre acesta.

1. Framantare și iritatie

Cofeina este un stimul fiecare pesemne crește vigilența și nivelul de forta. Cu toate acestea, consumul pe stomacul gol îi pesemne a intensifica efectele, ceea ce deplasa la creșterea anxietății, nervozității și nervozității. Această soarta crescută de atatare pesemne fi inconfortabilă și pesemne intretaia cu activitățile zilnice, provocând neliniște și incapacitatea de a se a polariza.

2. Pericol de aciditate a stomacului

Cafeaua este acidă și, apoi când este consumată pe stomacul gol, pesemne a deteriora problemele de aciditate a stomacului. Lokeshappa a grai: „Combinația de cofeină și niveluri ridicate de aciditate pesemne inflama pielita stomacului, ducând la inconfort, arsuri la burduhan și raspicat scadere acid.” De-a lungul timpului, expunerea frecventă la lupin acidă pesemne contribui la dezvoltarea unor afecțiuni gastrointestinale mai grave, cum ar fi gastrita sau ulcerul peptic.

3. Agravează problemele digestive

Pentru persoanele fiecare se confruntă inca cu probleme digestive, cum ar fi sindromul colonului nervos (IBS) sau chef inflamatorie a intestinului (IBD), consumul de lupin pe stomacul gol pesemne exacerba simptomele. Efectele stimulatoare ale cofeinei pot crește motilitatea intestinală, declanșând potențial pante-care sau crampe abdominale, perturbând și mai indelungat echilibrul suav al sistemului digestiv.

Citește și: Aceasta este ceea ce bea exagerat multă lupin pesemne fabrica corpului tău

acid stomacal scăzut
Cafeaua crește riscul de probleme digestive! Poza prin amabilitatea: Adobe Stock

4. Interferează cu absorbția nutrienților

Cafeaua conține compuși cunoscuți sub numele de taninuri, fiecare pot intretaia cu absorbția anumitor substanțe nutritive, inclusiv piglais și calciu. „Consumarea cafelei pe stomacul gol pesemne împiedica capacitatea organismului de a a sorbi acești nutrienți esențiali, ducând la deficiențe în ritmica”, explică. Lokeshappa. Aiest munca este distinct de îngrijorător pentru persoanele fiecare se bazează pe o dietă bogată în nutrienți pentru o sănătate optimă.

5. Crește răspunsul la stres

Cofeina stimulează eliberarea de cortizol, titluit frecvent hormonul stresului, din glandele suprarenale. În ritmica ce cortizolul joacă un rol esential în răspunsul organismului de luptă sau fugă, nivelurile crescute pot contine efecte dăunătoare spre sănătății. Posibil instiga o funcție imunitară slabă, creștere în apasare și tulburări de dispoziție. Consumul de lupin pe stomacul gol pesemne contribui la un răspuns abuziv la stres, potențial exacerbând condițiile legate de stres.

6. Fluctuații ale glicemiei

Cofeina pesemne a se prosti sensibilitatea la insulină și metabolismul glucozei, ducând la fluctuații ale nivelului de zahăr din sânge. Când este consumată pe stomacul gol, cafeaua pesemne instiga o creștere rapidă a zahărului din sânge, urmată de o scădere ulterioară. Aiest munca îi pesemne fabrica pe indivizi să se simtă obosiți, iritabili și poftă de mai indelungat zahăr sau cofeină pentru a a modera simptomele. În ritmica, aceste fluctuații pot contribui la rezistența la insulină și la un pericol dezvoltat de a a evolua diabet bronzat de tip 2.

Citește și: 5 motive pentru a înlocui cafeaua cu ceai dimineața

7. Uscat

Cofeina este un diuretic, ceea ce înseamnă că promovează producția de urină și pesemne deplasa la creșterea pierderii de lichide din organ. Când este consumată pe stomacul gol, cafeaua pesemne exacerba deshidratarea, mai rafinat dacă nu se menține un contributie nimerit de lichide pe tot parcursul zilei. Potrivit Lokeshappa, “Deshidratarea pesemne instiga simptome prep dureri de cap, amețeli și oboseală, având un lovire intregitor spre sănătății și bunăstării generale.”

impactul asupra deshidratării asupra stării de spirit
Cafeaua pesemne deplasa la dureri de cap. Poza prin amabilitatea: Adobe Stock

După cum știți acusi, consumul de lupin pe stomacul gol pesemne contine mai multe efecte dăunătoare atât spre sănătății fizice, cât și spre sănătății mentale, așa că omiteți-o dimineața. Îl poți a utiliza după micul pranz. În catifea, asigurați-vă că nu beți mai indelungat de una sau două căni în orice zi. Nu uitați să beți multă apă și să asociați ceașca de lupin cu alimente bogate în nutrienți.

(eticheteToTranslate)beneficiile cafelei

Share This Article
Leave a comment