Thursday, May 23, 2024

6 trucuri și sfaturi iPhone pe care trebuie să le încercați

Acțiune

Ești cosita să-ți duci iPhone-ul la următorul grad? Cu cele mai recente actualizări iOS, vă așteaptă o comoară de funcții pentru a vă îmbunătăți experiența. Scufundați-vă în aceste șase sfaturi și trucuri indispensabile pe oricine fitece utilizator de iPhone ar a se cadea să le cunoască pentru a maximaliza potențialul dispozitivului său. De la optimizarea duratei de viață a bateriei până la personalizarea ecranului de inchidere, crearea unei estetice armonioase vizual și consolidarea securității, aceste sfaturi vor a deveni valoare absoluta în oricine interacționați cu iPhone-ul.

Maximizați marime de viață a bateriei cu alerte automate

În intaiul rând, să vorbim din-spre managementul bateriei. Supraîncărcarea probabil a micsora marime de viață a bateriei, dar cu aplicația Comenzi rapide, puteți seta o automatizare oricine să vă avertizeze când iPhone-ul emotiona nivelul minunat de încărcare. Pur și sadetica deschideți aplicația Comenzi rapide, atingeți „Automatizare”, atunci „Creați automatizare personală” și selectați nivelul ahtiat de baterie pentru notificări. Este o regim inteligentă de a vă menține bateria în astampar bună. Prin setarea acestor alerte automate, vă puteți a increde că bateria iPhone-ului dvs. este încărcată la nivelul optim, prevenind supraîncărcarea și prelungind marime de viață a acestuia.

 • Deschideți aplicația Comenzi rapide și navigați la secțiunea „Automatizare”.
 • Atingeți „Creați automatizare personală” și selectați nivelul bateriei la oricine doriți să primiți notificări.
 • Personalizați-vă mesajul de alertă și salvați automatizarea pentru o gestionare fără probleme a bateriei.

Personalizați-vă ecranul de inchidere cu valoare absoluta Focus

Atunci, faceți ecranul de inchidere cu adevărat al tău. Cu noul mod Focus, puteți afișa un semnificatie personalizat sau un memorator. Numai mergeți la Setări, atingeți „Focalizare”, apăsați „+” și creați-vă valoare absoluta personalizat. Indata, de fitece dată când activezi Focus, textul selectionare te întâmpină, adăugând o notă personală dispozitivului tău. Această funcție vă astepta să vă adaptați ecranul de inchidere la nevoile dvs. specifice, fie că este un citatie motivațional, un memorator pentru o sarcină importantă sau pur și sadetica un semnificatie agreabil pentru a vă elucida ziua.

Pentru a a se structura un semnificatie personalizat pe ecranul de inchidere cu valoare absoluta Focus:

 • Mergi la Setări și atingeți „Focus”.
 • Apăsați butonul „+” pentru a a alcatui un nou mod Focus și a-i da un titulatura.
 • Personalizați mesajul ecranului de inchidere introducând textul ahtiat.
 • Activați valoare absoluta Focus nou creat pentru a realiza mesajul personalizat de fitece dată când blocați ecranul.

Sincronizează-ți estetica cu imagini de fond tematice

Pentru cei oricine iubesc un iPhone concordant vizual, imaginile de fond tematice sunt cel mai bun amant al tău. Găsiți seturi potrivite pentru ecranele dvs. de inchidere și de duca pentru a a alcatui un chip minunat. Fie prin intermediul aplicațiilor dedicate, fie printr-o căutare rapidă online, odată ce ați găsit perechea perfectă, aplicați-le pe ambele ecrane pentru o tranziție elegantă fără incercare. Imaginile de fond tematice nu devreme că adaugă o notă de individualitate dispozitivului dvs., dar creează și o experiență coerentă și plăcută vizual pe măsură ce navigați între ecranul de inchidere și ecranul de duca.

Pentru a găsi și consacra imagini de fond tematice:

 • Căutați seturi de scoarta tematice online sau explorați aplicații de scoarta dedicate.
 • Alegeți o nevasta de imagini de fond oricine se completează mutual pentru ecranele dvs. de inchidere și de duca.
 • Descărcați imaginile și setați-le ca imagini de fond în aplicația Setări sau Fotografii pentru iPhone.
 • Bucurați-vă de tranziția fără probleme între ecranul de inchidere și ecranul de duca cu nouar estetică tematică.

Revoluționați-vă ecranul de duca cu pictograme goale

Vrei un ecran de duca minimalist? Generați pictograme goale pentru a vă a scapa de sita implicită. Faceți o captură de ecran a ecranului dvs. de plecare, utilizați un site web special pentru a a alcatui pictogramele și descărcați profilul. Aiest munca vă astepta să vă aranjați aplicațiile în verice sablon, oferindu-vă un chip nativ și personalizat. Folosind pictograme goale, puteți a alcatui un ecran de duca gatit și sistematic, oricine prezintă cumva aplicațiile dorite, fidel colo inde doriți.

Urmați acești pași pentru a a alcatui un ecran de duca minimalist cu pictograme goale:

 • Faceți o captură de ecran a ecranului de duca cursiv.
 • Folosește o site-ul web al generatorului de pictograme goale pentru a a alcatui pictograme transparente oricine se potrivesc cu aresta de ecran.
 • Descărcați profilul oricine conține pictogramele goale și aplicați-l pe iPhone.
 • Rearanjați aplicațiile și pictogramele goale pentru a a alcatui aspectul minimalist ahtiat.

Îmbunătățiți accesibilitatea cu widget-uri interactive

Widgeturile interactive pot fi mai departe decât informative – pot acționa ca docuri suplimentare. Adăugați până la scaunas pictograme suplimentare pentru aplicații cu aceste widget-uri transparente, fără etichete. Acestea se integrează în ecranul dvs. de duca și pot fi rearanjate după bunul pofta, asigurându-vă că aplicațiile dvs. preferate sunt întotdeauna la îndemână. Folosind widget-uri interactive, vă puteți rentabiliza experiența iPhone și puteți a efectua cele mai utilizate aplicații ușor accesibile fără a a se suprapopula ecranul de duca.

Pentru a adăuga widget-uri interactive pe ecranul de duca:

 • Apăsați alungit pe o zonă goală a ecranului de duca pentru a a merge valoare absoluta jiggle.
 • Atingeți butonul „+” din colțul din stânga sus pentru a accesa galeria de widget-uri.
 • Căutați și selectați widget-uri interactive oricine vă permit să adăugați pictograme pentru aplicații.
 • Personalizați widget-urile alegând fundaluri transparente și eliminând etichetele.
 • Plasați widget-urile pe ecranul de duca și adăugați pictogramele aplicației dorite pentru criza curand.

Îmbunătățiți securitatea cu restricții de scopot pe ecran

În cele din urmă, protejați-vă iPhone-ul cu conținutul și restricțiile de confidențialitate ale Screen Time. Această funcție puternică previne modificările nedorite ale setărilor contului și codului dvs. de criza. Accesați Setări, selectați „Scopot ecran”, atunci „Restricții de conținut și confidențialitate” pentru a a se structura protecțiile oricine vă vor menține dispozitivul în siguranță. Prin activarea acestor restricții, vă puteți a increde că informațiile dvs. personale și setările dispozitivului rămân protejate împotriva accesului neautorizat sau a modificărilor accidentale.

Pentru a a se structura restricții privind marime de fo-losinta:

 • Necicatrizat Setări și navigați la „Scopot ecran”.
 • Atingeți „Restricții de conținut și confidențialitate” și introduceți codul de criza pentru timpul de fo-losinta.
 • Activați restricțiile dorite, cum ar fi limitarea achizițiilor de aplicații, prevenirea modificărilor codului de criza sau restricționarea conținutului clar.
 • Personalizați restricțiile pentru a se a pasali nevoilor și preferințelor dvs. specifice de siguranta.

Prin adoptarea acestor șase sfaturi și trucuri, nu devreme că îi vei infuza iPhone-ul cu flerul tău partnic, dar îi vei creste și funcționalitatea și securitatea. De la încărcare optimă la o interfață personalizată și măsuri de siguranta robuste, aceste îmbunătățiri amintire să vă îmbunătățească experiența iPhone. Preluați controlul intre dispozitivului dvs. și deblocați-i întregul potențial cu aceste sfaturi și trucuri oricine musai încercate.

Sursă și ascendent viziune: iReviews

Cele mai recente oferte de gadgeturi inspre

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin oaresicine dintre aceste link-uri, inspre Gadgets probabil câștiga un remiza de afiliat. Aflați din-spre randuiala noastră de deconspirare.

(eticheteToTranslate)Ghiduri Apple

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe