sâmbătă, aprilie 20, 2024

5 ChatGPT personalizat pentru dezvoltatori pentru a vă ajuta să codificați mai eficient

Acțiune

Dacă sunteți dezvoltator sau oblu vă începeți călătoria către cod, este practicabil să căutați instrumente AI cine vă pot a ajutora să vă simplificați fluxul de obiect de desfasurare și să vă creșteți productivitatea. După cum pesemne știți inca, transformatoarele personalizate generative pre-antrenate (GPT) sunt în fruntea acestui obiect, iar GPT-urile personalizate oferă o regim ușoară de a accesa noi fluxuri de obiect. Oferind o suită de capabilități cine depășesc simpla automatizare a sarcinilor. Iest indreptar prezintă cinci GPT-uri personalizate cine au fost suigeneris concepute pentru a vă a ajutora să vă îmbunătățiți experiența de codaj, permițându-vă să vă concentrați pe construirea de soluții inovatoare mai fulgerator decât oricând.

Magazinul OpenAI GPT, lansat proaspat, este ghișeul dvs. neasemuit pentru instrumente AI concepute pentru a a implini o puhoi diversitate de aplicații diferite, cine valorifică puterea ChatGPT pentru a fixa anumite situații. Abonându-vă la Chat GPT Velur, deblocați o comoară de funcții premium.

GPT-uri personalizate concepute pentru dezvoltatori

Cu GPT Store și Chat GPT Velur, obțineți intrare la o gamă largă de instrumente bazate pe inteligență artificială, cine vă pot a ajutora în diferite etape ale procesului de desfasurare, de la parere până la introducere. Aceste instrumente vă pot a ajutora să generați fragmente de cod, să optimizați codul prezent și exact să oferiți sugestii inteligente pentru a vă îmbunătăți maimarie soft generală, oferind alternative sau extinzându-vă pe Copilot Microsoft, cine pesemne fi integrat în Visual Atelier Code pentru sprijin în timpul procesului de codaj și este, de asemanator, nutrit de ChatGPT. Pentru a a se auzi mai multe inspre aceste GPT personalizate utile pentru dezvoltatori, urmăriți videoclipul de mai jos creat de imbraca Clever Programmer.

Captură de ecran pentru a codifica GPT

Imaginează-ți acesta: faci o captură de ecran a unui design și, ca prin vraja, este convertit în cod neintinat și funcțional. Acesta e puterea Captură de ecran pentru Codul GPT. Cu integrarea sa Tailwind CSS, iest halat a talmaci fără incercare imaginile dvs. de design în cod front-end termina de utilizat, asigurându-vă că proiectele dvs. nu sunt numai construite mai fulgerator, ci și aderă la o estetică consecventă a designului. Iest halat trebuincios a efectua puntea dintre design și desfasurare, permițându-vă să vă concentrați inspre aspectelor creative ale muncii dvs., în rodul-pamantului ce AI se ocupă de greutate obositoare de codaj. Lasator dacă lucrați la un site web, o aplicație mobilă sau fiecare altă interfață de utilizator, Screenshot to Code GPT vă pesemne micsora simptomatic timpul de desfasurare și vă pesemne a asiguripsi implementări perfecte pentru pixeli.

CITIT  Plăcile grafice NVIDIA RTX A400 și A1000 Professional au fost dezvăluite

Cod copilot GPT

Programatori Python, este timpul să sărbătorim. Code Co-pilot GPT este noul tău coechipier posibil, cunoscator în revizuirea codului, depanarea și transmiterea celor mai bune practici de codaj. Iest ajutor nutrit de AI este dedicat rafinarii codului dvs. Python, făcându-l un catifea de neprețuit pentru arsenalul dvs. de codaj. Cu Code Co-pilot GPT, puteți inregistra cod Python mai neintinat și mai eficace minimizând în același rodul-pamantului timpul inconstient cu depanarea și depanarea. Instrumentul oferă conexiune inversa și sugestii în rodul-pamantului concret, ajutându-vă să identificați probleme potențiale și să vă optimizați codul din umblet. Fie că ești un începător cine învață frânghiile Python sau un dezvoltator patit cine dorește să-ți simplifice fluxul de obiect, Code Co-pilot GPT este un halat esențial pe cine musai să-l ai în setul tău de instrumente.

Întrebați codul GPT

Pentru mulți dezvoltatori, trecerea prin intermediul depozitelor GitHub pesemne fi copleșitoare. Ask the Code GPT este aoace pentru a a demitiza iest pricina, oferind explicații concise și informații valoroase inspre depozitelor pe cine le explorați. Lasator dacă descifrați proiectul unui camarad sau îl îmbunătățiți pe al dvs., iest halat este un sotie izmene. Cu Întrebați codul GPT, puteți înțelege fulgerator compozitie și scopul oricărui sediment GitHub, economisindu-vă nenumărate ore de analiză manuală. Instrumentul oferă o vedenie de intreg la stadiu înalt a bazei de cod, evidențiază componentele acordor și oferă sugestii de îmbunătățire. Prin valorificarea puterii AI, Ask the Code GPT vă împuternicește să luați decizii informate și să contribuiți la proiecte mai eficace.

GPT-uri personalizate Flowbite și Designer

The Flowbite GPT este scurtătura dvs. pentru a starni cod front-end din solicitări simple, ocolind osteneala codării manuale. În tandem, Designer GPT ajută la crearea și implementarea machetelor pentru bloguri personale, total cu exemple de postări. Aceste instrumente sunt ideale pentru prototiparea rapidă și lansarea aplicațiilor web, permițându-vă să dedicați mai indelung rodul-pamantului perfecționării experienței utilizatorului.

CITIT  Cum să scrii cărți folosind AI cu drepturi de autor și drepturi de proprietate complete

Cu Flowbite GPT și Designer GPT, vă puteți indoi fulgerator ideile de desfasurare web la viață, fără să vă blocați în esențialul codificării. Aceste instrumente vă permit să experimentați cu diferite modele, machete și funcționalități, dându-vă puterea să creați experiențe web captivante și interactive într-o fracțiune din timpul util utilizării metodelor tradiționale.

Crearea de GPT personalizate

Proaspat, OpenAI a anunțat detalii inspre cum puteți câștiga bani din GPT-urile dvs. personalizate ChatGPT, OpenAI oferind un indemn desigur de 1.000 USD pe lună din Magazinul GPT pentru a selectiona dezvoltatori și companii. În funcție de cât de multă consumare primește GPT-ul dvs. personalizat.

Valorificând puterea acestor cinci instrumente AI, vă puteți supraalimenta fluxul de obiect de desfasurare, vă puteți a ierta creativitatea și puteți a temeia aplicații inovatoare cine depășesc limitele a ceea ce este practicabil. Lasator dacă sunteți un dezvoltator patit sau numai începeți călătoria dvs. de codaj, aceste GPT-uri personalizate sunt cheia pentru a a elibera o nouă eră a productivității și inovației. Îmbrățișați viitorul dezvoltării soft și lăsați aceste instrumente bazate pe inteligență artificială să vă propulseze drept noi culmi ale succesului.

Cele mai recente oferte contra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oarece prin oarecine dintre aceste link-uri, contra Gadgets pesemne câștiga un remiza de afiliat. Aflați inspre ceremonie noastră de dezvaluire.

(eticheteToTranslate)Ghiduri

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe