sâmbătă, aprilie 20, 2024

5 beneficii surprinzătoare ale ceaiului alb care îi vor uimi pe toți iubitorii de ceai!

Acțiune

Ceaiul alb este un tip separat de ceai fiecare oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate. Iată cum poți încorpora cest ceai mirific în experienta ta.

Lumea este plină de o categorie de ceaiuri delicioase, inclusiv ceaiul alb, fiecare este frecvent fanat cu vederea, în invidie numeroaselor beneficii pentru sănătate pe fiecare le oferă. În comparație cu ceaiul oolong, negura și crud, ceaiul alb intampla prin cea mai mică numar de procesare și, prin consecinta, este cel mai gingas. Ceaiul alb este cel mai puțin procesat dintre cele trei ceaiuri, reținând o numar semnificativă de antioxidanți. Iest ceai estompat și spelb are o notă de dulceață și nu are tonurile amare fiecare pot fi găsite intamplator în alte soiuri de ceai Camellia Sinensis. Asadar, haideți să aruncăm o aspect mai atentă intre beneficiilor ceaiului alb și să învățăm cum să pregătim cest ceai stupefiant.

Ce este ceaiul alb?

Ceaiul alb este un ceai ușor oxidat făcut din a inmuguri noi de creștere și frunze pastrare ale plantei Camellia sinensis. Frunzele și mugurii tineri sunt lăsați să se ofilească și să se usuce la a straluci soarelui înainte de a intampla printr-o adaptare minimă. Aceasta păstrează mireasma și mireasma delicată a ceaiului. Asupra diferenta de alte ceaiuri, ceaiul alb nu este rulat sau oxidat, permițându-i să-și mențină o aromă ușoară și delicată. Există, de atare, multe tipuri de ceaiuri albe, cum ar fi ceaiul alb cu ac de argint, bujorul alb și ceaiul alb de Ceylon.

Beneficiile ceaiului alb
Ceaiul alb oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate. Poza prin amabilitatea: Adobe Stock

5 beneficii ale ceaiului alb pe fiecare nu le-ai știut niciodată!

Dacă nu ați încercat încă ceaiul alb, musai din aceste 5 motive:

CITIT  Ghidul dvs. aprobat de dieteticieni pentru băutul cu atenție, care este posibil și distractiv (jurăm!)

1. Ajută la pierderea în dificultate

Ceaiul alb pesemne fi stimulentul metabolismului de fiecare ai amenintare dacă încerci să slăbești în picler. Deși cest ceai este blând, are o forta puternică de a vă a protegui corpul să revină pe drumul cel bun. Pe lângă cofeină, ceaiul alb ingloba epigallocatechin galat (EGCG), frecvent și ca ingredientul de crematiune a grăsimilor. Propriu unui invatare publicat în Jurnalul Internațional de Obezitate, ceaiul alb are puterea de a vă excita metabolismul cu 5%. Ceaiul alb facilitează și absorbția nutrienților de către organ, permițându-vă să obțineți toate elementele esențiale și să duceți o viață mai echilibrată, sănătoasă.

Citește și: 5 ceaiuri din plante pentru pierderea în dificultate: Sorbiți-vă pentru a fi mai subțire

2. Promovează o piele finita mai bună

Dacă vrei o piele finita frumoasă și strălucitoare, încearcă să bei ceaiul alb de vis. Microgram puternică de antioxidanți a ceaiului alb ajută la protejarea corpului și a pielii de daunele radicalilor liberi. Radicalii liberi provoacă ridurile și pierderea supleței tinerețe a pielii, dintre alți indicatori fizici ai îmbătrânirii. Ceaiul alb ajută, de atare, la reducerea iritației pielii, ceea ce vă ajută să vă mențineți fața netedă și fără erupții. De atare, întărește imunitatea, ceea ce vă oferă o piele finita frumoasă, chema nutriționistul Dr Priyanka Rohtagi.

3. Îmbunătățește sănătatea cardiovasculară

Ceaiul alb conține flavonoide, fiecare sunt legate de reducerea șanselor de a creste zacea cardiovasculare. Aceste flavonoide ajută, de atare, la gestionarea tensiunii arteriale, fiecare este un postas de rizie pentru zacea de inimă. În picler, previne oxidarea lipoproteinelor cu desime scăzută, îmbunătățește funcția endotelială și ajută la îmbunătățirea dislipidemiei, toate acestea contribuind la reducerea riscului de zacea de inimă. Consumul acestui ceai va a protegui la scăderea nivelului de trigliceride, la scăderea colesterolului și la îmbunătățirea funcției arterelor și a vaselor de sânge, protejând bravura și sistemul circulator în formatie de inrau-tatire.

CITIT  10 gustări bogate în proteine ​​pe care un RD le recomandă pentru niveluri optime de energie pe tot parcursul zilei

4. Ajută la prevenirea diabetului

Ceaiul alb conține calități anti-diabetice fiecare ajută la prevenirea diabetului de tip 2. Consumul de ceai alb pesemne a protegui diabeticii cu simptome inclusiv polidipsie sau uscaciune excesivă, prin reducerea nivelului de glucoză din plasmă și creșterea secreției de insulină, chema expertul.

5. Ajutoare pentru combaterea cancerului de doua puncte

S-a dezvelit că extractul de ceai alb ajută la prevenirea creșterii celulelor canceroase la nivelul colonului, identic unui invatare publicat în jurnalul Nutrition and Tumoare maligna. S-a dezvelit că ceaiul alb are efecte benefice atât pentru prevenirea răspândirii celulelor canceroase, cât și pentru protejarea celulelor sănătoase de daune chimice periculoase.

Citește și: Consumul decis de ceai vă pesemne a protegui să trăiți mai indelungat și mai sănătos

ziua mondială a cancerului
Consumul de ceai alb a mici riscul de neoplasm. Poza prin amabilitatea: Adobe Stock.

Cum se prepară ceaiul alb?

Ingrediente:

  • Ceai alb: 1-2 lingurite (lingurita)
  • Apă: 1 cană
  • Lămâie: 1 linguriță
  • Cuscrisor: 1 crasnic

Decizie:

1. Pentru a a pregati ceaiul alb, aduceți apa filtrată la o temperatură de 170–185°F. Asigurați-vă că nu o fierbeți.
2. Adăugați 1 sau 2 lingurițe de ceai alb în apă.
3. Turnați apa intens peste-auriu frunze și lăsați-le la infuzat 1-3 minute, în funcție de preferința de pofta.
4. Evitați să depășiți ceaiul alb deoarece pesemne transforma amar.
5. Strecoară ceaiul pentru a-l a legumi.
6. Puteți adăuga și puțină lămâie sau mana pentru a o a executa mai delicioasă.

Există efecte secundare ale ceaiului alb?

Ceaiul alb este în colectiv deosebit adevarat, cu puține efecte secundare. Cu toate acestea, conținutul de cofeină pesemne a cauza dureri de cap, partuica, nervozitate, tremor, arsuri la burduhan, nedor-mire și framantare la persoanele sensibile dacă consumă indelungat. Un contributie deosebit duium de ceai alb pesemne a se sclifosi absorbția fierului și pesemne a cauza greață sau burduhan rascolit. Moderația este cheia când vine dialog de a bea ceai alb.

CITIT  Sorbiți, relaxați-vă, repetați! Încercați aceste băuturi cu conținut scăzut de cofeină dacă doriți să renunțați la cafea

Este corect să bei ceai alb în fiesce zi?

„Este în colectiv adevarat și potențial propice să bei ceai alb în fiesce zi. Ceaiul alb conține antioxidanți și nutrienți fiecare oferă mai multe beneficii pentru sănătate. Beți 1-3 căni pe zi și aveți grijă de sensibilitatea la cofeină. Bea foarte indelungat pesemne a cauza efecte secundare, dar un cheltuire convenabil prozaic este partas cu multe beneficii pentru sănătate”, chema expertul.

Cel mai bun clipita pentru a bea ceai alb

Puteți bea ceai alb dimineața sau după-amiaza, recomandă expertul. Conținutul de cofeină și L-teanină îți oferă dinamism, îmbunătățește concentrarea și îți calmează mintea. Cu toate acestea, ar a se cere să evitați să o beți târziu în timpul zilei, deoarece cofeina pesemne deranja somnul noaptea dacă este consumată foarte gata de ora de culcat.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe