Wednesday, July 24, 2024

40 de idei de afaceri mici pe care le poți face de acasă (plan de afaceri gratuit)

Acțiune

Visezi să începi o tamja de acasă, dar nu ai parere ce tip de tamja să începi? Oh, crede-mă, am fost colo! Dacă sunteți materialist să fiți șeful și să vă ocupați, iată o listă cu cele mai bune idei de afaceri a descreste pe orisicare le puteți a invarti cu ușurință de acasă!

1. Infaptuitor de aplicații

Dacă aveți o parere pentru o aplicație pentru smartphone orisicare executa viața mai simplă sau mai plăcută, a transforma un fauritor sau dezvoltator de aplicații posibil fi ideea perfectă pentru afacerea mică! O mamă orisicare a avere victorie ca creatoare de aplicații este Patti Rogers. Ea a creat aplicația Rallyhood pentru a a proteja la organizarea comunității și pentru a schematiza comunicarea între indivizii dintr-un categorie.

Pentru a începe această tamja, va a se cuveni plauzibil să obțineți finanțare pentru dezvoltarea aplicației dvs. În natura de fauritor de aplicații, poți câștiga bani prin intermediul reclame, achiziții în aplicație sau marketing afiliat odată ce este live.

2. Coaceți și vindeți câini

Se estimează că proprietarii de animale de anturaj au paraduit 136,8 miliarde de dolari pe animalele lor de anturaj anul ofilit, cumpărăturile online fiind stil preferată pentru achiziționarea de consumabile pentru animale de anturaj pentru milenii! Dacă doriți să profitați de această industrie profitabilă, luați în considerare începerea propriei afaceri de dezbatere a câinilor gourmet. Soata mea, Kristin Larsen, a făcut aiest mestesug ca un intelegere auxi-liar durata de mulți ani și a câștigat cu ușurință 500-1.000 USD+ pe lună!

Astăzi, ea îi învață pe alții cum să-și înființeze propriile afaceri de dezbatere a câinilor. Dacă aiest mestesug sună atrăgător, puteți a se divani seria ei de antrenament netrebuin-cios aoace. Odată ce sunteți pe pagină, faceți chicoteala pe butonul roz meserie de constituire netrebuin-cios. Te poți înscrie și la cursul ei, pe orisicare îl poți termina într-un weekend!

3. Pitar

Ești frecvent pentru produsele tale de placintarie? Îți place să decorezi cupcakes și fursecuri? Apoi posibil că începeți o tamja de panificație acasă este chemarea dvs. Cu aiest tip de tamja, va a se cuveni să obțineți permisele și licențele adecvate și să vă dați multime de spațiul de bucătărie, depozitarea și logica matematica de procurare.

O fusta orisicare și-a găsit succesul ca pecar este designerul de torsura autodidact Jennifer Jacobs a Vrăjitorului Rătăcitor. Jennifer și-a condus afacerea de prăjituri durata de scaunas ani din locuinta ei, dar în 2019 a sociabil o locație fizică. Dacă crezi că aceasta este afacerea ideală pentru inchipui, consultă această postare pentru mai multe detalii.

4. Blogger

Există atât de multe motive pentru orisicare îmi place blogging-ul, cum ar fi poți copia contra verice subiect impozabil; există mai multe modalități de a-ți monetiza și de a-ți a negustori afacerea, nu ai necesitate de o diplomă de insusire și nu costă mulți bani pentru a începe.

Dacă ești materialist să începi un blog, am un tutorial netrebuin-cios pas cu pas orisicare te ghidează prin punct de vedere. Odată ce ați creat blogul și ați inscris câteva postări pe blog, puteți câștiga bani cu programe de afiliatie, vânzări directe de anunțuri, sponsorizări de mărci, vânzare de cărți electronice, cursuri digitale, imprimabile și multe altele! Bland Financial Samuraibloggerii orisicare au 100.000 de vizualizări de pagină pe lună pot câștiga cu ușurință 1.000-10.000 USD pe lună.

Garantat, cu blogging, există o curbă de învățare. Va a se cuveni să vă educați cu ochi la cele mai bune practici de blogging, cum ar fi învățarea SEO (imbunatatire pentru motoarele de căutare), cum să vă diversificați fluxurile de venituri și regulile FTC pentru marketing afiliat și sponsorizări. Evident dacă sunt multe de învățat cu blogging-ul, aș evoca că este una dintre cele mai bune idei de afaceri online pentru oamenii cărora le place să copia și să fie creativi.

5. Contabilicesc

Dacă ești lamurit către detalii și îți place să lucrezi cu numere, lansarea unei afaceri virtuale de samadusag posibil fi chemarea ta. Nu brusc că contabilitatea este profitabilă (60-80 USD pe oră), dar este și un functie la pretentie, deoarece majoritatea proprietarilor de afaceri se tem de sarcinile de samadusag, inclusiv eu. Deși contabilitatea în sine este interj de simplă, va a se cuveni să fiți aclimatizat cu software-ul de samadusag, cum să obțineți clienți și să vă evidențiați din mulțime; aoace posibil fi trebuincios un scurs de samadusag.

Cursul cu orisicare sunt cel mai obisnuit și pe orisicare îl recomand este Bookkeeper Launch. Peste-auriu; pestele-spada 15.000 de studenți au ofilit prin aiest platforma, inclusiv Callie Sitek de la Drastic Profits Club; puteți a se cultiva mai multe contra călătoria ei antreprenorială aoace.

6. Consultanță în afaceri

Nu este nici pe mult o parere nouă de afaceri, dar este una ușor de început. Luați expertiza, cunoștințele și abilitățile pe orisicare le aveți inca pentru a a se divani pe alții în aiest bransa. De pilda, dacă ați cultivat ca manager de rețele sociale înainte de a transforma părinte de acasă, luați această expertiză și prezentați afaceri orisicare nu au încă o prezență în rețelele sociale online.

Prin consultanță, ajuți companiile și persoanele fizice să încorporeze procese, strategii și un suprafata plana pentru atingerea obiectivelor lor. Alte idei de afaceri de consultanță ar a se cuveni fi consultații pentru protecția bebelușilor pentru proaspeții părinți sau consultanță pentru îngrijirea ecologică a gazonului pentru cei conștienți de sfera. Luați ceea ce știți și începeți să vă prezentați clienții ideali. Pentru un suprafata plana plin contra cum să începeți o tamja de consultanță de acasă, consultați aiest paragraf.

7. Copywriter

Când am auzit rata de asigurare dată de copywriteri, am crezut că sunt profesioniști din domeniul politicesc orisicare se ocupau cu completarea drepturilor de singraf pentru cărți. Nu acesta fac!

Copywriterii sunt scriitori pricepuți și persuasivi orisicare scriu promoții de marketing și campanii de presa. În durata ce puteți obține o diplomă în afaceri și marketing pentru a transforma copywriter, mulți copywriteri pe orisicare îi cunosc au urmat cursuri de constituire online și au devenit pricepuți în a copia copii persuasive.

O asadar de persoană este Mindy McHorse, orisicare și-a părăsit impozit de management de plan și a urmat copywriting, urmând un scurs prin intermediul American Writers & Artists Institute. Bland Salary.comun copywriter de agenție se posibil aștepta să câștige 63.711 USD-80.404 USD anual, dar un copywriter neatarnat, în specialist cinevasilea orisicare copia copii orisicare convertesc clienții potențiali în vânzări, posibil câștiga departe mai departe!

Atât Mindy McHorse, cât și Danny Margulies câștigă șase cifre pe an derulând afaceri de copywriting neatarnat de acasă – asigurați-vă că le verificați poveștile!

8. Infaptuitor de cursuri

Dacă ai reușit într-un fixat bransa și oamenii te întreabă larg cum ai obținut succesul, s-ar a se cuveni să fii candidatul minunat pentru a fauri un scurs online. Cunosc oameni orisicare au creat cursuri contra cum să alegi culoarea vopselei, cum să-ți decorezi locuinta și cum să rămâi la buget — subiectele sunt nesfârșite!

Puteți aplica terminal, audio, inscris sau o combinație a celor trei formate pentru a vă constitui materialele studenților. Există o mulțime de platforme pe orisicare le puteți aplica pentru a vă a propune conținutul cursului, de pe site-uri gratuite conj Skillshare și Udemy sau platforme plătite conj TeachableKajabisau Uscreen.

Numaidecat, să vorbim contra bani. Unii creatori de cursuri câștigă în mijlocie de 0 USD-1.000 USD pe lună. Cu toate acestea, alții, conj Nick Stephenson, au câștigat 130.208 USD cu lansarea lui intaiul fel! Dupa datelor17,9% dintre creatorii orisicare folosesc prispa Teachable durata de 15 luni s-au vândut sub 25.000 USD, asadar încât să puteți câștiga bani excelente vânzând cursuri online!

9. Vânzător de artizanat

Dacă îți place să creezi articole lucrate fizic, poți obține un sosit cu normă întreagă vânzând meșteșuguri pe Etsy, Amazon Handmadesau Shopify. Un asadar de crafter orisicare a găsit victorie în hidrocarbura aromatica crafting este Melanie de la Simple Made Pretty. În 2014, Melanie a început să vândă felicitări personalizate pe Etsy și, datorită nișei sauca unice de felicitări (a creat felicitări celebrare pentru proprietarii de case), a parvenit să se descurce excepțional de interj. Astăzi, ea câștigă un sosit cu normă întreagă din vânzarea de obiecte de artizanat, cum ar fi imprimabile, decalcomanii, fișiere SVG și organe pentru petreceri, în magazinul ei Shopify și blogul de crafting.

10. Agenție de servicii pentru clienți

Dacă doriți să vă începeți afacerea cu micro-call center, Arise vă posibil a proteja să vă atingeți obiectivele. Pentru o mică taxă de porneala, Arise vă va a conduce prin pașii pornirii și conducerii unei afaceri cu un miez de apeluri de acasă. Cu această oportunitate, puteți rămâne unic podreadcic sau puteți a ridica și gestiona o echipă de agenți de call center. Cu Arise, puteți a fixa să vă concentrați pe retail, comerț electronic, călătorii și ospetie, asigurări, asistență rutieră, asistență medicală, telecomunicații și multe altele. Costurile medii pentru începerea utilizării Arise sunt 280-595 USD.

11. Vânzător oblu

Industria vânzărilor directe a sleau un drum-de-fier inalt în ultimii zecer ani! Vând produse actualizate și premium și extinderea într-o diversitate de nișe, dacă aveți personalitatea potrivită pentru vânzarea directă, aceasta posibil fi ideea de afaceri perfectă pentru dvs.!

Pentru o taxă nominală de porneala, veți prii tot ce aveți necesitate pentru a începe să vindeți produse online și în persoană. Un mestesug orisicare îmi place la vânzările directe este că aveți alți membri ai echipei orisicare vă ajută și vă încurajează. Cu aiest tip de sistem de afaceri, vei câștiga un remiza (în mijlocie 20-40%) din vânzările personale, iar dacă te decizi să construiești o echipă, vei câștiga și mai departe.

Iată câteva oportunități orisicare merită verificate:

12. Afaceri cu plimbarea câinilor și îngrijirea animalelor de anturaj

Una dintre cele mai ușor de început afaceri la locuinta este cea a unui plimbător de câini sau a unui îngrijitor de animale de anturaj. Oamenii au întotdeauna necesitate de iubitori calificați de animale de anturaj pentru a-și îngriji animalele de anturaj în durata ce sunt în vacanță sau lucrează zile a se tranti la scriitor. Cu această parere de afaceri, nici măcar nu aveți necesitate de un site web pentru a începe. Postați o inscriere pe cartierul dvs. localnic sau pe grupul Facebook, informându-i pe ceilalți contra serviciile dvs. de urmărire a animalelor de anturaj.

Tipurile de animale de anturaj pe orisicare le puteți urmări și serviciile pe orisicare le puteți a propune sunt diverse și toate depind de preferințele, disponibilitatea și abilitățile dvs. Dacă doriți să ajungeți la un alt exoteric, puteți a tipari un anunț scazut pe Craigslist sau puteți aplica o aplicație terță grupare conj Rover. sau Wag! pentru a a merge în legătură cu potențiali clienți.

13. Planificator de evenimente

Dacă îți place să planifici, să organizezi și să execuți evenimente, a transforma un planificator de evenimente la locuinta posibil fi chemarea ta. În durata ce majoritatea companiilor vor a voi să aveți pregătire sau experiență în industria ospitalității, puteți începe propria tamja de programare a evenimentelor fără diplomă sau experiență anterioară de muncă.

În intaiul rând, citiți contra industrie. Atunci iata dacă poți programa o decedare pentru cinevasilea frecvent, fie netrebuin-cios, fie la un pret scurt, pentru a obține oaresice experiență și o mărturie pozitivă pe orisicare să o poți aplica pentru a-ți a ridica afacerea. Începeți cu concerte mai a descreste, cum ar fi petrecerile de naștere, atunci mergeți până la evenimente mai a intinde, cum ar fi nunți sau evenimente corporative. Puteți curat să vă specializați într-o zonă, cum ar fi decorarea, și să prezentați alți planificatori de evenimente cu ofertele dvs. de servicii.

14. Flea Market Flipper

Îți place să urmărești emisiuni TV conj Storage Wars, Auction Kings și American Pickers? Crezi că ai fi bun să găsești diamantul ăla netabacit? Dacă da, a transforma un piață de vechituri sau vânzări de garaj sau revânzător posibil fi chemarea ta.

Un pereche orisicare a găsit victorie în această industrie este Melissa și Rob Stephenson. În 2016, au câștigat 130.000 de dolari, revând lucruri uzate pe eBay. Ei caută articole pe OfferUp, piețe de vechituri și curat tobe de sterc pentru lucruri la prețuri ieftine (sau gratuite) și le curăță și le vând pentru afacere. Dacă revânzarea articolelor sună ca o parere de afaceri distractivă, asigurați-vă că le verificați cursul contra cum să începeți.

15. Mai-mare de franciză

Sunteți inca familiarizați cu francize conj Starbucks și McDonald’s, dar știați că există oportunități de franciză mai a descreste și mai accesibile pe orisicare le puteți executa de acasă? Lucrul zdravan contra francize este că primești invatare și instrucțiuni detaliate, ceea ce executa mai ușor să reproduci același sistem de afaceri de victorie. Dezavantajul oportunităților de franciză este că acestea au adeseori costuri a intinde de porneala și taxe recurente. Dacă sunteți neobisnuit contra aiest sistem de afaceri, iată câteva oportunități de franciză la locuinta pe orisicare să le verificați.

16. Desenator neatarnat

Dacă ai un mod de a aplica cuvintele, există multe moduri prin orisicare te poți câștiga interj ca om de litere neatarnat. De la copywriting și grant writing până la ghostwriting, scrierea de CV și scrierea de articole online, există o mulțime de oportunități pentru oamenii orisicare pot înșira cuvintele slovesnic.

Iată câteva locuri în orisicare puteți consacra, constitui și a atardisi pentru concerte independente:

17. Designer diagrama

Nu musai să mergi la o școală de design pentru a fi designer diagrama; de farmec, cunosc mulți designeri autodidacți orisicare conduc afaceri de victorie de acasă. Evident dacă nu știi cum să folosești Photoshop, poți fauri grafice simple folosind Canva sau PicMonkey. În funcție de nivelul dvs. de calificatie și de tipurile de proiecte la orisicare lucrați, designerii grafici pot câștiga incotro între 35.430 USD și 100.920 USD pe an.

18. Influencer

Dacă îți place să creezi conținut pentru TikTok, Instagram sau YouTube, a transforma un influencer posibil fi chemarea ta. Lucrul zdravan la această parere de afaceri a descreste este tot ce aveți necesitate cu adevărat este un smartphone cu o cameră bună și timpul trebuincios pentru a fauri conținut atrăgător.

Pe măsură ce publicul tău crește, poți câștiga bani prin sponsorizări plătite, venituri din reclame și marketing afiliat. Odată ce primiți niște bani, creați un blog pentru a vă a ridica prezența pe web și câștigurile. O persoană orisicare a obținut un victorie fundamental în a câștiga milioane ca influență este Judy Travis, orisicare creează conținut pentru părinți și recenzii de frumusețe pe canalul ei de YouTube.

19. Plasmuitor

Dacă poți fauri un preparat sau un functie orisicare rezolvă o problemă, poți câștiga bani excelente ca plasmuitor!

Una dintre cele mai cunoscute femei inventatoare ale timpului nostru este Saliniza Blakely, creatorul și fondatorul Spanx. Dacă nu ești aclimatizat cu povestea Sarei — poseda necesitate de un rufarie de corp compus netezită pentru a extinde sub niște pantaloni incarunti pe orisicare îi cara la o decedare, dar nu poseda deloc orisicare să se potrivească. Așa că a tăiat niște chiloți de vizita pentru a-și a explica subiect. Aiest vreme a început întreaga revoluție Spanx. Astăzi, Spanx a da rufarie de slăbit, jambiere și îmbrăcăminte pentru femei și bărbați și generează pregiur 400 de milioane de dolari pe an!

20. Portsatelit de viață

Dacă îți place să-i ajuți pe alți oameni să-și atingă ambițiile de viață, să-ți începi propria tamja ca portsatelit de viață ar a se cuveni fi minunat pentru inchipui. Majoritatea antrenorilor, fie că sunt de viață, afaceri, carieră, sănătate sau altă ramura, se înscriu la un fel de constituire online. iPEC oferă programe de constituire incredintare în viață, consiliu de ministri, sănătate și wellness, box; sportul rege și coaching de performanță. Aceasta este o parere bună de afaceri a descreste pentru oamenii orisicare sunt empatici și orisicare se bucură să-i ajute pe alții.

Un podreadcic podreadcic de condei de viață orisicare a avere un victorie munte este Jessica Nazarali. Ea a început un blog și un hambar online de produse naturiste pe orisicare a cultivat ca intelegere auxi-liar în intunecare și în weekend. Aiest intelegere auxi-liar a decolat fulgerator, iar oamenii au început să o abordeze contra cum să facă același mestesug. În cele din urmă, Jessica și-a părăsit impozit de zi cu zi, și-a vândut afacerea și a început să îndrume alți antreprenori în condei de viață contra cum să aibă victorie. Astăzi, ea câștigă șapte cifre pe an, îndrumându-i pe alții!

Cu coaching, poți conspira incotro în univers, atâta durata cât ai un calculator electronic și relatie la internet. Cu platforme conj Zoom, nu a fost niciodată mai ușor să conduci o tamja de coaching posibil de acasă!

21. Producător și vânzător de sclipitor de buze

OK, recunosc, am o mică dependență de sclipitor de buze. Evident acusi, în poșetă, am opt tuburi de sclipitor de buze. Se pare că nu sunt singurul orisicare se bucură de un sclipitor bun nuanțat sau umplut; identic Grand View Researchamericanii au paraduit 1,98 miliarde de dolari pe produse de îngrijire a buzelor în 2020. Dacă îți place machiajul, să devii producător și vânzător de sclipitor de buze este o regim distractivă de a-ți începe propria tamja.

Franc, nu m-am gândit niciodată la această parere de afaceri până nu am dat biban-soare; un podreadcic (Kiki Quesada) pe TikTok, orisicare își filmează activitățile de constituire de afaceri cu sclipitor de buze. Cu biban-soare; 1,7 milioane de urmăritori pe TikTok, ea rămâne în mod uniform fără produse de vândut. Aș evoca că se descurcă interj de interj cu afacerea cu luciul de buze! Pentru mai multe informații contra începerea acestui tip de afaceri, consultați această postare.

22. Afaceri de madular

Aceasta este o parere bună de afaceri pentru persoanele cu experiență într-un bransa caracteristic; începe o tamja de madular! Cu platforme conj Patreon și Podianu a fost niciodată mai neimpodobit să generezi venituri recurente cu o tamja de madular.

În intaiul rând, decideți ce veți a propune membrilor selenic; ar a se cuveni fi planuri de masă, un buletin informal, șabloane, sugestii de locuri de muncă, invatare într-un subiect impozabil conj scrisul autonom profesionist, muzică și mai mult. Odată ce v-ați raspicat ce veți funt în fiece lună, alegeți o platformă pentru a vă funt conținutul și configurați opțiunile de plată. Atunci, transmiteți cuvântul contra afacerea dvs. pe site-uri conj Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram și multe altele.

Carol Tice, creierul din spatele Freelance Writers Den, oferă un subscriere selenic scriitorilor independenți. Cu aiest subscriere de 40 USD pe lună, membrii beneficiază de biban-soare; 300 de ore de invatare, un forum, sesiuni live de întrebări și răspunsuri și multe altele. Vorbiți contra o tamja profitabilă; ultima dată când am sonor cu Carol, ea câștiga 300.000 de dolari pe an tocmai din venitul ei de madular.

Accesați această postare, pentru mai multe sfaturi, contra începerea unei afaceri de madular.

23. Afaceri de tutela online

Dacă ai experiență într-o produs conj matematica sau ești bilingv, poți câștiga bani frumoși ca tutor online. Cu această parere de tamja mică, puteți contacta vecinii, prietenii și familia, informându-le contra serviciile dvs. de îndrumare online. De astfel, puteți inmana cuvântul pe site-uri conj Facebook, LinkedIn și Nextdoor. A poseda un site web este o opțiune bună pentru a vă constitui acreditările și pentru a vă ; lista de mancare otorinolaringologie, prețurile și politicile.

Adrianne Meldrum și-a părăsit impozit cu normă întreagă de profesoară pentru a transforma o mamă acasă. Dar, după un an de functie cu normă întreagă, ea a simțit demon să-și exercite creierul. Cu o sugestie de la infirmiera ei, ea a lansat o mică tamja de educație la locuinta. Astăzi, a carmui o agenție de îndrumare de acasă numită Made for Math. Dacă doriți să aflați mai multe contra începerea unei afaceri de tutela de acasă, consultați interviul ei, asta are o mulțime de sfaturi grozave.

24. Concierge particular

Ți-ar plăcea să gestionezi treburile personale ale unui targuitor? În natura de concierge particular, titluit cateodata secundant particular, îi vei a proteja pe oameni să-și abordeze listele personale de sarcini. Unele sarcini comune pot ingloba efectuarea de comisioane, programarea programelor, achitare facturilor, rezervarea călătoriilor și alegerea cadourilor.

Bland Forbes, un concierge particular se posibil aștepta să câștige 40.000-60.000 USD anual, în funcție de numărul de clienți și de tipurile de servicii pe orisicare le oferiți. Lucrul zdravan la această parere de afaceri a descreste este că nu necesită cunoștințe sau abilități speciale pentru a începe.

25. Portsatelit particular

A transforma instructor de fitness este o regim ușoară de a împărtăși dragostea ta pentru fitness cu alții, în durata ce obții un sosit de acasă. Dacă nu aveți o diplomă de insusire în kinesiologie sau știința exercițiului trupesc, vă puteți antrena online pentru a transforma portsatelit particular în aproximativ verice disciplină.

Am făcut proaspat o constituire online de magistru de yoga de 200 de ore și a detonatie tocmai scaunas luni. Odată ce aveți abilitățile adecvate, începeți să vă simțiți mai comod ca instructor, oferind cursuri gratuite prietenilor și familiei dvs. Odată ce v-ați acumulat încrederea, puteți a inainta cursuri de categorie online prin Zoom; te poți a inlocui pentru alți instructori și curat predai lecții private.

26. Pozar

Ai un privire pentru iluminare și compoziție? Îți place să faci fotografii cu lumea din jurul tău? Dacă da, poți începe o tamja de poza de acasă! În funcție de interesele dvs., vă puteți a profila în diverse nișe, cum ar fi fotografii cu drone, animale de anturaj, natură, întinderi plate, pirostrie, vita, nou-născuți, bloggeri de modă și fotografii de stoc; oportunitățile sunt nesfârșite!

Un pozar pe orisicare îl cunosc a cumpărat un anunț de 5 USD pe Craigslist și a obținut afaceri de 2.700 USD în tocmai o lună! Puteți a se cultiva pașii exacti pe orisicare a urmat-o aoace pentru a insulta aiest standing de victorie folosind Craigslist.

27. Intocmitor profesional

Dacă ai un afect de creare din struc-tura, debandada și organizare, a transforma un intocmitor profesionist posibil fi chemarea ta. Pasamite că posezi inca abilități naturale de struc-tura, dar dacă ai necesitate de asistenta pentru a a se face această sentiment într-o tamja, o pregătire profesională de la Asociația Națională a Profesioniştilor în Eficacitate şi Structura (NAPO).) sau Maiestate Kondo te posibil a provoca fulgerator la zilnic. Bland acestui paragraf Forbesorganizatorii profesioniști pot câștiga în jur de 30 USD-130 USD pe oră!

28. Corrector

Greșelile de ortografie și de gramatică te înnebunesc? Apoi posibil că începeți o tamja de corecturi de acasă este chemarea dvs. În natura de prot, puteți a proteja autorii, bloggerii, scriitorii și proprietarii de întreprinderi a descreste să își verifice documentele și articolele pentru erori critice. A poseda o diplomă de engleză sau de ziaristica te posibil a proteja să te stabilești ca cunoscator sau poți urmare un scurs de indreptare conj Proofread Anywhereorisicare vă va învăța abilitățile de indreptare și de mers a afacerii.

29. Afaceri editoriale

Dacă începerea unui blog de la nulitate sună descurajantă, luați în considerare să vă alăturați uneia dintre numeroasele companii locale de publicare orisicare oferă o oportunitate de afaceri blog-in-a-box. Cu aceste companii, veți achiziționa drepturile pentru o anumită zonă geografică și veți prii un site web și constituire contra cum să vă conduceți afacerea de imprimare. Unele companii împart comisionul de presa 50/50, iar cu altele, primești 100% din comisionul de presa, dar ai comisioane recurente.

Dacă aiest mestesug sună atrăgător, iată câteva companii de revizuit:

30. Achiziționați o tamja existentă

Nu sunteți adevarat ce tip de tamja să începeți, dar vă place ideea unei operațiuni la elucidare? Pasamite că achiziționarea unei afaceri consacrate este calea ta către antreprenoriat. Aruncă o ochi la piețele de afaceri online conj Flippa, Niche Investorși Digital Exits. Pe aceste site-uri, puteți a gini costul afacerii, cât de departe veniturile generează și alți factori relevanți. Pentru câteva sfaturi grozave contra cumpărarea unei afaceri stabilite, consultați aiest interviu cu Lisa Stein.

31. Prescurtat Writer

Ați cultivat în HR sau ați fost recrutor? Știi ce executa un CV să iasă în evidență din mulțime? Și, negresit, îți place să scrii? Dacă da, folosește-ți pasiunea și cunoștințele interioare și transformă-le într-o tamja de recrutare de CV la locuinta! Bland acestei postări, scriitorii de CV-uri pot câștiga în mijlocie 62.170 USD pe an. Puteți a propune, de astfel, servicii de coaching pentru carieră și interviu, servicii de sistiseala și scrisori de mulțumire pentru a vă a ridica ofertele și a vă crește câștigurile.

32. Spune imprimabile

Ești un pravoslavnic al pixului și hârtiei? Îți place să creezi invitații, programe zilnice sau etichete de cadouri personalizate? Dacă da, transformă-ți pasiunea în afacere creând și vânzând imprimabile de acasă! Două persoane orisicare au găsit victorie în această hidrocarbura aromatica sunt Julie Berninger și Cody Berman de la Gold City Ventures. Julie a câștigat mii de dolari vânzând imprimabile pentru petreceri de celibatar pe Etsy, iar Cody a creat o gamă de victorie vânzând etichete pentru borcane de bucătărie, pagini de pregnant și liere de curățat!

Împreună, ei și-au compus cunoștințele în cursul E-Printables Side Hustleorisicare vă va învăța tot ce musai să știți contra cum să începeți de acasă o tamja imprimabilă de victorie.

Știi cum să creezi postări pe rețelele de socializare orisicare generează multe vizualizări și aprecieri? Dacă da, începerea unei afaceri în rețelele sociale de acasă ar a se cuveni fi chemarea ta. Tipurile de servicii pe orisicare le oferiți și platformele pe orisicare le gestionați vor apartine de expertiza dvs. Fie că este guraliv contra crearea de conturi noi, crearea de videoclipuri pentru TikTok sau YouTube sau gestionarea campaniilor de presa pe Facebook sau Pinterest. Deși puteți conspira ca generalist, vă sugerez să alegeți o nișă. Un scurs orisicare vă posibil a proteja să lansați o tamja pe rețelele sociale Pinterest este Deveniți un VA Pinterest astăzi. În aiest scurs, veți învăța atât abilități Pinterest, cât și abilități de mers a afacerii, asadar încât să puteți a proteja clienții să-și gestioneze conturile Pinterest.

34. Vânzător de tricouri

O altă parere grozavă de afaceri este proiectarea și vânzarea online de tricouri, căni de cafeluta, genți tote, hanorace și hanorace. Cu economia tipăririi la pretentie (POD), nu a fost niciodată mai ușor sau mai abordabil să porniți aiest tip de tamja online.

Pentru a începe, alegeți ce platformă POD doriți să utilizați (Spring, Spreadshirt și Redbubble sunt bune pentru începători) și începeți să adăugați modele, logo-uri sau expresii captivante la articole. Atunci, veți a se sadi prețul articolelor și atunci veți a ridica înregistrările online.

Câteva lucruri drăguțe contra companiile POD sunt cele mai multe sunt gratuite pentru a începe și nu musai să vă faceți cauta cu ochi la sumar sau achitare, deoarece acestea imprimă articolul la pretentie și îl expediază oblu clientului dumneavoastră. Compania își va lua atunci reducerea profitului și a costului bunurilor, iar ceea ce a mai rămas este de păstrat.

35. Traducător

Vorbești cursiv mai departe de o limbă? Dacă da, luați-vă abilitățile bilingve și deschideți o tamja independentă de servicii de transpunere! Cu această parere de afaceri a descreste, poți consacra pentru programe de transpunere independentă sau poți să-ți construiești site-ul web și să-ți găsești proprii clienți, luând 100% din profiturile din calvar ta. Sau posibil doriți să gândiți mai gros și să vă construiți propria agenție de traduceri, angajând alte persoane bilingve pentru a executa calvar de transpunere. Garantat, aveți și alte opțiuni de explorat, cum ar fi îndrumarea lingvistică, oferirea de servicii de talcuitor sau curat servicii de subtitrare.

36. Agent de perceptie de drumetie

Îți place să cauți pe web cele mai bune oferte de călătorie și locuri unice de vizitat? Dacă aceasta este ideea ta de distracție, începerea unei afaceri de călătorie la locuinta posibil fi chemarea ta. Dupa acestei postăriagenții de drumetie pot câștiga 50.000 – 100.000 USD pe an la nivelul scăzut, iar la nivelul preeminent, 250.000 – 500.000 USD pe an!

Alegeți o nișă de călătorie orisicare vă pasionează, cum ar fi Disney, croaziere, călătorii de vita, de aventură sau de lux și fie deschideți o agenție de la nulitate, fie găsiți o anturaj de găzduire sau o franciză la orisicare să vă alăturați.

37. Infaptuitor UGC

Dacă vă place să creați videoclipuri și să filmați unboxing-uri, recenzii și alte forme de conținut generat de utilizatori, puteți câștiga bani frumoși cu aiest nou tip de tamja.

Lucrul ochios contra a fi un fauritor de UGC este că nu aveți necesitate de un număr gros de urmăritori pe conturile dvs. de socializare. Aiest mestesug se datorează faptului că companiile cu orisicare lucrați vă vor receptiona conținutul și îl vor licenția pentru platformele lor de expansiv mijloci. În esență, creați conținut și reclame pentru companii și nu încercați să vă influențați publicul să ia o acțiune sau să facă o achiziție.

Pentru a începe ca fauritor de UGC, lansați-vă conturile de rețele sociale (TikTok, Instagram, Pinterest, YouTube și Facebook) și începeți să creați conținut. Conținutul dvs. ar a se cuveni să reflecte abilitățile dvs. terminal și de publicare, tipurile de produse și mărci cu orisicare doriți să lucrați și stilul muncii dvs. Odată ce aveți conținut pe platformele dvs. pentru a vă constitui abilitățile, puteți fie să începeți să prezentați mărci sau să vă înscrieți la companii orisicare se potrivesc cu mărcile și creatorii UGC. Această postare are o listă de companii la orisicare te poți înscrie și mai multe detalii contra lansarea acestei idei de afaceri a descreste de acasă.

38. Afaceri cu automate automate

Această următoare parere de afaceri va forta puțin esential în acont, dar posibil fi o regim excelentă de a obține venituri pasive. Pentru a începe o tamja cu automate automate, veți poseda necesitate să cumpărați aparatul și gustări sau băuturi, dar odată ce totul este configurat, veți urmări cum se înregistrează banii fără a conspira exagerat departe. Dupa acestui paragraf, o singură mașină posibil starni 75-650 USD pe lună. Pentru a executa din aceasta o parere de afaceri cu adevărat profitabilă, majoritatea proprietarilor de automate cumpără mai multe aparate, crescându-și câștigurile lunare.

În durata ce un instinctiv instinctiv vă va a costisi plauzibil 3.000 USD sau mai departe, puteți găsi mașini uzate cu 200 USD în surplus. Garantat, această parere de afaceri vă va a revendica să părăsiți locuinta pentru a vă molipsi mașinile și pentru a cumpăra proviant în vrac. Dar dacă acesta nu te deranjează, aceasta ar a se cuveni fi o tamja excelentă la locuinta de început.

39. Participant posibil

Dacă ești metodic și lamurit supra detalii și îți place să lucrezi la o diversitate de sarcini profesionale, următoarea parere de afaceri a descreste ar a se cuveni fi chemarea ta. Mulți proprietari de afaceri a descreste, inclusiv agenți imobiliari, bloggeri, influenți, firme juridice și autori, au necesitate de mâini suplimentare pentru a-i a proteja în sarcinile administrative.

Lucrările pe orisicare le veți îndeplini se vor principiu pe experiența, abilitățile și expertiza dvs., dar ar a se cuveni ingloba editarea, scrierea, cercetarea, proiectarea, introducerea datelor sau gestionarea calendarelor și a e-mailurilor. Cu cât sarcinile sunt mai complexe, cu atât poți a inregistra mai mulți bani. Asigurați-vă că consultați această postare, în orisicare nouă asistenți virtuali își împărtășesc serviciile cu cele mai a intinde câștiguri.

40. Artist vocal

Îți spun oamenii că ai o glas grozavă? Dacă da, poți câștiga bani frumoși ca teatralist de glas! O fusta orisicare a avere victorie în a povesti cărți audio de acasă este Julie Eickhoff. A început în 2011, iar de apoi, a înregistrat biban-soare; 100 de cărți audio și este producător acceptat de Audible.

Astăzi, Julie îi ajută pe alți actori de glas aspiranți să inspre în tamja cu cursul ei, Lucrează de acasă, executa glas în off. În asta, veți învăța abilități de teatru vocală, echipamentul trebuincios și cum să vă conduceți afacerea. Dacă nu ești adevarat că actoria vocală este calea potrivită pentru inchipui, consultă mini-cursul ei netrebuin-cios aoace.

Lansați-vă ideea de afaceri a descreste

Din această listă de idei de afaceri la locuinta, ai găsit una orisicare se potrivește personalității tale? Zdravan, iată câțiva pași obișnuiți pentru a începe afacerea dvs. mică.

1. Obțineți pregătirea adecvată

Dacă nu dețineți inca abilitățile necesare pentru a îndeplini gestatie în cauză, va a se cuveni să vă educați atât în ​​ceea ce privește dezvoltarea abilităților, cât și abilitățile de mers a afacerii. Dacă urmați un scurs, asigurați-vă că asta acoperă ambele aspecte, asadar încât, odată ce stăpâniți abilitățile, să vă puteți culca afacerea în funcțiune fulgerator.

2. Scrieți un suprafata plana de afaceri

Fiesce tamja, apatic cât de gros sau cât de mică, ar a se cuveni să înceapă prin a copia un suprafata plana de afaceri. Scrierea unui suprafata plana de afaceri vă va a proteja să vă asigurați că aveți toate bazele acoperite și vă va a proteja să vă gândiți la toți pașii logici orisicare musai urmați. Nu sunteți adevarat cum să începeți? Nici o problemă! Luați șablonul nostru netrebuin-cios de suprafata plana de afaceri aoace.

3. Obțineți instrumentele potrivite

În natura de nou posesor de afaceri, va a se cuveni să investești în instrumentele potrivite pentru a a se transporta obisnuinta la bun sfârșit. La minimal. veți poseda necesitate de un calculator electronic, o relatie la internet de gros viteză, o regim de a impartasi plăți și, mai departe ca adevarat, un site web.

Un site web vă aproba să vă prezentați expertiza, ofertele de servicii, tarifele, mărturiile și multe altele.

Iată câteva pagini pe orisicare va a se cuveni să le includeți:

  • Informații de raport
  • Tarife
  • Mostre
  • Servicii sau produse
  • Mărturii
  • Termeni

Există atât de multe opțiuni ușor de utilizat și accesibile pentru a vă a dura site-ul, iar această postare vă posibil a proteja să determinați orisicare platformă sau piață online este potrivită pentru dvs.

4. Comercializați afacerea dvs. mică

Nu știu care a spus, construiește-l și vor aveadar mă îndoiesc că au început vreodată o tamja.

Odată ce afacerea dvs. este pusă în funcțiune, va a se cuveni să înțelegeți contra acesta, ceea ce înseamnă că va a se cuveni să alegeți 2-3 metode de marketing și să blocați durata în programul dvs. în fiece zi pentru a vă a ridica afacerea. Puteți a fixa să transmiteți cuvântul prin:

Fii propriul tău șef cu aceste idei de afaceri a descreste

Cateodata, cea mai dificilă grupare a pornirii unei afaceri este să găsești ce tip de tamja să începi. Dar cu o analizare a abilităților, pasiunilor, tipului de persoana și obligațiilor familiale tale, această listă cu cele mai bune idei de afaceri ar a se cuveni să treacă câteva idei orisicare vor fi perfecte pentru situația ta.

Căutați idei de afaceri mai profitabile? Iată o listă de idei bazate pe servicii și idei creative de afaceri!

Publicat inițial pe 12 prier 2021. Conținut actualizat în germanar 2024.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe