Sunday, April 21, 2024

4 rețete de ovăz pentru combaterea inflamației, ambalate cu peste 10 grame de proteine ​​​​pe bază de plante per porție

Acțiune

Ela ovăz pe reg? Permiteți-ne să fim primii orisicine vă indică una dintre cele mai bune lansări de produse pe bază de ovăz de până numaidecat: Bob’s Red Mill’s Protein Oats, un product total nou, cu un doar condiment, cult dintr-o categorie specială de ovăz crescută în mod convențional, orisicine este fire. mai friguros în proteine ​​decât ovăzul invar.

Într-adevăr, este poate să vă gândiți la cevasilea de genul, ovăzul este ovăzși, cum probabil un product de ovăz cu un doar condiment să fie atât de vrednic de remarcat. Ei interj, acestea nu sunt ovăzul tău obișnuit, obișnuit. De fenomen, ele conțin acolea 60 la sută mai multe proteine ​​decât majoritatea altor produse din ovăz orisicine se află pe rafturile magazinelor în aiest secunda. În prelungire, analizăm de ce aiest ovăz spornic în proteine ​​au receptionat sigiliul de admitere al dieteticianului înregistrat din Charleston Lauren Manaker, MS, RDN, LD, CLEC, CPT. În velur, star rețete delicioase de ovăz, bogate în proteine, pentru a găti indata.

rețete de ovăz bogat în proteine ​​bob's red mills
Foto: Bob’s Red Mill

Motivele pentru orisicine ovăzul spornic în proteine ​​este pregătit pentru a vă mentine ziua

În cele mai multe cazuri, dieteticienii recomandă oamenilor să mănânce în mijlocie 30 de grame de proteine ​​pe masă. Pentru a vă a sustine să vă îndepliniți obiectivele zilnice de proteine, Bob’s Red Mill’s Protein Oats vă probabil a sustine cu siguranță. Aiest mestesug se datorează faptului că aiest product spornic în proteine ​​conține nouă până la 10 grame de nutrienți per porție de 48 de grame (ovăzul obișnuit conține pregiur șase grame per porție de aceeași marie). „Proteinele sunt vitale pentru repararea și creșterea celulelor corpului, inclusiv a celulelor musculare și ale pielii. Prin consecinta, un mic pranz spornic în proteine ​​nu conj că îți alimentează corpul pentru a fabrica față zilei, dar ajută și la dezvoltarea și recuperarea fizică generală”, a rosti Manker.

Cea mai bună judecie? Aiest product spornic în proteine ​​nu conține aditivi și nu are niciunul din acel postgust cretaceu pe orisicine îl au adeseori alte produse bogate în proteine. În troc, aiest product se bazează conj pe ovăz rulat din granete integrale, spornic în proteine ​​​​în mod fire 100%, pentru a-și bate nivelurile ridicate de proteine ​​cu un doar condiment. (Fără pudră de proteine ​​aoace, fam.) De atare, vine în două soiuri: Protein Oats și Inseparabil Protein Oats.

În velur, Manaker aprofundează puțin mai indelungat în numeroasele beneficii pentru sănătate pe orisicine le oferă ovăzul. Pentru început, este în intaiul rând pasionată de faptul că ovăzul conține niveluri ridicate de fibre solubile numite beta glucani. „Aiest combinatie fire ajută la susținerea sănătății inimii prin crearea unei substanțe asemănătoare gelului în intern orisicine se leagă de colesterina, ajutând în cele din urmă organismul să-l elimine din organ”, a rosti Manaker. Ea observă, de atare, că ovăzul este spornic în antioxidanți, inclusiv avenantramide, orisicine sunt unice pentru ovăz și pot a sustine la scăderea tensiunii arteriale. „În sfârșit, sunt o sursă de multe vitamine și minerale esențiale, cum ar fi manganez, luminofor, arama, vitamine B, piglais, seleniu cenusiu și magneziu.”

Valoare absoluta favorit al unui dietetician înregistrat de a mânca ovăz

Nu se probabil a denega că ovăzul este neverosimil de versatil; de la sărat la proaspat, există o mulțime de moduri de a vă a desfata de rețete de ovăz spornic în proteine. Acestea fiind spuse, modalitatea preferată din toate timpurile lui Manaker de a le mânca este să facă ovăz asupra obscuritate. „Ovăzul asupra obscuritate este un mancare fantasmagoric de păstrat în arsenalul tău, mai deosebit dacă ai dimineți agitate. Ovăzul asupra obscuritate oferă toate beneficiile ovăzului gătit tradițional, cu avantajul intregitor de a a face curs pentru cei cu un condei de viață încărcat”, a rosti ea. Pregătirea lor este cea mai ușoară judecie: înmuiați ovăzul în lapte acru sau un înlocuitor de lapte acru, orisicine prilejui ovăzului să absoarbă lichidul și să se înmoaie. Ele pot fi, de atare, pregătite în acont, de habitudine cu o seară înainte, oferind o opțiune de mic pranz rapidă și hrănitoare, orisicine este cosita de mâncat indata din frigider, a rosti Manaker.

În velur, dacă te simți puțin experimental, poți oricând să-ți transformi fulgii de ovăz dulci într-un vestibul fascinant. „Ovăzul sărat a crea o marie cu totul nouă de aromă și nutriție la greutate atomica; masa electrica de mic pranz. Îndepărtându-se de profilul tradițional de aromă proaspat, ovăzul sărat vă prilejui să experimentați cu o gamă largă de ingrediente, de la legume la ierburi și condimente. Sunt bogate în fibre la fel ca omologul lor proaspat, ajutând digestia și oferind sațietate pentru perioade mai a se intinde”, a rosti ea.

4 rețete de ovăz spornic în proteine ​​de făcut pentru fiecare masă a zilei

retete de ovaz bogat in proteine ​​condiment de dovleac
Foto: Bob’s Red Mill

1. Bostan Bacanii Ovăz asupra obscuritate

Delicat, picant și totul drăguț, aiest ovăz asupra obscuritate cu condimente de bostan sunt combinația perfectă de comod și remarcabil într-un fel de mâncare. Conținând mirodenii antiinflamatoare delicioase, cum ar fi scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și ghimbirul (aka aromat de bostan), această rețetă va poseda mai indelungat un preferinta de ineficient captivant decât un mancare obișnuit de mic pranz.

Obțineți rețeta: Ovăz asupra obscuritate cu condimente de bostan

retete de ovaz bogat in proteine ​​scortisoara mere
Foto: Bob’s Red Mill

2. Plăcintă cu mere Ovăz asupra obscuritate

Mai ai cinci minute libere? Cesta este tot timpul de orisicine aveți lipsa pentru a pregăti această rețetă ușoară de plăcintă cu mere de ovăz asupra obscuritate. Cea mai bună judecie? Dimineața, aiest ovăz asupra obscuritate va fi „matur” la perfecțiune în frigider și va fi cosita de sustinere.

Obțineți rețeta: Plăcintă cu mere Ovăz asupra obscuritate

ovăz bogat în proteine ​​rețete savuroase
Foto: Bob’s Red Mill

3. Ovăz Protein Savur cu Kale și ciuperci

Ovăzul nu musai să fie întotdeauna post într-un fel de inmanare proaspat. De fenomen, în multe părți ale lumii, ovăzul fascinant este randuiala. Această rețetă combină ingrediente delicioase și consistente pentru kale Lacinato și ciuperci Cremini pentru a fabrica un fel de mâncare de lux din ovăz neornat.

Obțineți rețeta: Ovăz Protein fascinant cu Kale și ciuperci

retete de ovaz bogat in proteine ​​cartofi dulci
Foto: Bob’s Red Mill

4. Proteine ​​de cartofi dulci Ovăz asupra obscuritate

Nu poți poseda niciodată excesiv multe rețete de ovăz asupra obscuritate în repertoriul tău, nu-i așa? Această rețetă de ovăz asupra obscuritate cu proteine ​​de cartofi dulci este simbolul căderii într-o ceașcă. Podobnic cu condimentul de bostan asupra obscuritate, această varianta conține și condimente de bostan. Cu toate acestea, această rețetă conține și cartofi dulci, orisicine este oarecare dintre cele mai hrănitoare alimente pe orisicine le cunoaștem și le iubim.

Obțineți rețeta: Ovăz asupra obscuritate cu proteine ​​de cartofi dulci

În prelungire, o rețetă ușoară și încălzitoare de ovăz chai:Citeşte mai mult

Stiri în tendințe