Thursday, May 23, 2024

4 alimente pentru a evita cu orice preț prăjirea cu aer, potrivit unui bucătar

Acțiune

ODe-a lungul anilor, am dezvelit că cel mai interj este pentru nevoile mele să nu investesc într-o tonă de electrocasnice de bucătărie. Acesta se datorează în puzderie judecie pentru că *ador* puterea de cica-trizare a unui blat de bucătărie lamurit… și majoritatea echipamentului meu planturos gata să adună praful acoperit în sertare. (Ochii orisicare nu se văd se uită.)

Cu toate acestea, IMHO, friteutoarele cu aer își merită greutatea în aur. Se pare că le fac pe toate, de la gătit prin convecție și reîncălzirea alimentelor până la generarea unui crocant satisfăcător din orisicare greu aștept să mușc. Beneficiile suplimentare ale prăjirii cu aer „includ conținut meschin de ulei de ricin și timpi mai rapidi de gătire în comparație cu prăjirea adâncă, ceea ce o fabrica o opțiune mai sănătoasă pentru multe diferi de mâncare”, adaugă Corrie Duffy, bucătar profesionist și blogger alimentar la Corrie Cooks.

Totuși, așa cum ne-a avertizat balada anilor ’80, oricine ruja are spinul său. Există câteva diferi de mâncare orisicare sunt cel mai interj lăsate la alte metode de gătit – verificați mai jos ce și de ce pe alimente pentru a a inlatura prăjirea în aer.

4 alimente pentru a a inlatura prăjirea în aer

1. Alimente aluate

S-ar a merge să credeți că toate plăcile nivel de prăjire ar fi potrivite pentru a fi aruncate într-o friteuză cu aer, dar Duffy evoca că nu este întotdeauna cazul. „Evitați cu siguranță să puneți cevasilea igrasios sau invelit cu dospeala sfoara în friteuza fără o pregătire. Iest lucrare ar a merge a provocarisi a sari sau fumatul”, avertizează el. În surplus, lotul gătit este puțin pesemne să rivalizeze cu prăjirea adâncă și cu prăjirea în raina. „Mâncărurile bunaoara tempura sau articolele solid aluate pot a apuca excesiv uscate și își pot asasina caracterul crocant într-o friteuză cu aer”, adaugă Duffy.

2. Popcorn

La fel și alimentele umede și aluate au potențialul de a temei un amenintare pentru siguranță apoi când sunt prăjite în aer, la fel și floricelele de malai. „Circulația aerului intens pasamite arunca sâmburii de jur împrejur, făcându-l neglijent și potențial provocând un amenintare de pojar”, avertizează Duffy.

3. Brânză

Recomandabil lui Duffy, topirea brânzei într-o friteuză cu aer pasamite a deplasa la o gătire neuniformă (și potențial o puzderie scapatare lucioasă). „Folosiți un calduri cu microunde sau un calduri pentru rezultate uniforme și lipicioase la diferi de mâncare bunaoara nachos”, sugerează el.

4. Hant crudă

„Mâncărurile orisicare necesită un cadenta indelung de gătire, cum ar fi un pui întreg sau bucăți a extinde de friptură, sunt mai potrivite pentru metodele tradiționale de prăjire, grătar sau gătire lentă”, explică Duffy. Dacă optați pentru prăjirea cu aer, riscați gătirea neuniformă și uscarea.

Acestea fiind spuse, reîncălzirea anumitor tipuri de hant într-o friteuză cu aer obține undă sincer. „Nu brusc că este suma posibil, dar excelează de vrajitorie când vine discutie de bucăți mai a descreste, cum ar fi felii de cârnați, chifteluțe, bețișoare de pește și pui de cocosi de malai”, continuă el. „Aceste bucăți a descreste se încălzesc praci sprinten, permițându-vă frecvent să săriți cu totul pasul de preîncălzire.” Alimente calde, crocante, orisicare ajung în burtă într-un cadenta record? Da, bucătar!

„Mâncărurile orisicare necesită un cadenta indelung de gătire, cum ar fi un pui întreg sau bucăți a extinde de friptură, sunt mai potrivite pentru metodele tradiționale de prăjire, grătar sau gătire lentă.” – Corrie Duffy, bucătar și creatorul Corrie Cooks

Alimente pe orisicare *s-ar a merge* să doriți să evitați prăjirea în aer, în funcție de obiectivele dvs

Vanjos cu frunze

Sunt un puzderie afectuos de kale sub verice formă. De la sucuri ecologisti și smoothie-uri până la salate și garnituri, este întotdeauna un corp simplu de bază în microgram mea de alimente. În cadenta ce Duffy observă că este potential să faci un lot slut de chipsuri de varză în friteuza cu aer, alte variații ale verdelui meu cu frunze alese sunt refuzate de la bucătar. „Verdeurile delicate, cum ar fi spanacul și varza nemteasca; kale, pot a apuca excesiv casante într-o friteuză cu aer, ceea ce a deplasa la o textură mai puțin atrăgătoare”, explică el.

Fructe

„Fructele proaspete bunaoara merele sau perele se pot a usca exorbitant într-o friteuză cu aer”, evoca Duffy. Cu excepția cazului în orisicare obiectivul tău este să faci propriul tău fructe uscate cu friteuza (orisicare, BTW pasamite a ajutora la reducerea risipei de alimente și economisiți niște bani), el recomandă coacerea sau prăjirea fructelor pentru a obține o textură caramelizată.

La colet

Toate lucrurile luate în considerare, friteutoarele cu aer sunt suficient de geniale, dar nu pot fabrica totul. „În cadenta ce prăjirea cu aer este versatilă și convenabilă, înțelegerea limitărilor mijloc și a alimentelor cele mai potrivite pentru această metodă este crucială”, explică Duffy. „Experimentarea este cheia pentru a găsi echilibrul ideal de pofta și urzeala în creațiile tale prăjite în aer.”

Când gătiți alimente orisicare sunt prietenoase cu friteuza, Duffy ne reamintește:

  • Preîncălziți aparatul
  • Evitați supraaglomerarea coșului
  • Agitați sau răsturnați mâncarea la jumătate pentru a garanta o croantă uniformă (și o delicioasă optimă)
  • Bucurați-vă!

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe