Wednesday, July 24, 2024

3 zile în Cusco – World of Wanderlust

Acțiune

Așa că ați pricopsit în Cusco, cândva mitropolie Imperiului Incaș, iar imediat mate Anzilor peruvieni. Potential te întrebi ce să faci cu timpul inconstient aoace… ce să iata, conj să mergi, conj să mănânci!? Am inconstient câteva zile în Cusco pentru a gasi corect ce nu musai să ratezi și, cel mai solemn, conj să găsești cea mai bună mâncare și experiențe locale!

3 zile în Cusco: Ghidul exhaustiv al orașului Cusco

Cusco (sau Cuzco în spaniolă) este centrul Anzilor peruvieni. În fiece zi, mii și mii de vizitatori internaționali sosesc aoace pentru a se îndrepta către Machu Picchu, locul conj se află faimoasele ruine incași și la câteva ore distanță cu transportul pamantesc. La o inaltime de 3400 de metri peste nivelului mării, orașul este mai sus în nori decât Machu Picchu și este o escală perfectă pentru câteva zile pentru a castiga la maxim de timpul tău în Peru.

Orașul Cusco este atât mitropolie regiunii Cusco, cât și a provinciei Cusco și a fost asasi mitropolie Imperiului Incaș din secolul al XIII-lea până în secolul al XVI-lea, înainte de cucerirea spaniolă. Mijlociu statisticilor vizitatorilor, codos 2 milioane de călători pe an ajung în Cusco… și din motive întemeiate! Să aruncăm o priveliste la Cusco, da!?

Ce să nu ratezi în Cusco

Există câteva lucruri orisicine nu musai ratate în orașul Cusco, și special:

Saksaywaman

Aiest sit favorit al Patrimoniului Universal UNESCO este o poposire importantă din câteva motive. În intaiul rând, datorită semnificației mijloc istorice, deoarece este o priveliște importantă pentru a a privi ingineria Tocmai – afișată cel mai pronuntat în zidurile extinde de piatră. În al doilea rând, are vederi minunate deasupra orașului! Veți plăti cumva 5-10 sol pentru a a proftaxi aoace, la marginea de septentrion a orașului, așa că asigurați-vă că vă faceți perioada în sejur.

Sobor Cusco

Alături de cealaltă arhitectură fantastică orisicine se găsește în Plaza de Vizir, Sobor Cusco este o priveliște de văzut. Asigurați-vă că vizitați interiorul, deoarece este la fel de spec-taculos ca ceea ce vă veți infricosa din extern.

Bazar principala

Piața principală nu posibil rămâne nevizitată într-o drumetie în Cusco – dar merită totuși menționată, deoarece aoace veți găsi multe dintre atracțiile, restaurantele și locurile de dobanda menționate în iest paragraf. Dacă nu sunt pripeste în piață sau în mars pieței, sunt în imprejurime!

Deoarece să mănânci în Cusco

Ecologisti organice

Cel mai bun pentru: vegetarian sănătos, mare

Ista a fost, fără îndoială, localul meu preaales din Cusco. Mesele sunt neverosimil de satioase si deosebit sanatoase. Produsul meu preaales din lista de bucate a fost „risotto” cu quinoa cu ciuperci portobello, coasta-vrajmasului și parmezan. Mi-a plăcut și smoothie-ul de mango – atât de numeros încât am notat ingredientele.

Gaseste Greens @ Sta Crizantema Angosta, Cusco
Greens Organic, Cusco
Greens Esential, Cusco
Soarele

Cel mai bun pentru: franceză, ambianță

Dacă sunteți în căutarea oareceva mai romantios, apoi nu căutați mai mult decât Le Soleil. Veți plăti în jur de 8-25 USD pentru o masă și cu siguranță există opțiuni mai ieftine disponibile în oraș, dar merită din umplut pentru ambianță!

Găsiți Le Soleil @ Calle San Agustin 275, Cusco
Cafe Morena

Cel mai bun pentru: bucătăria peruană, regională

Am auzit premiu dată dupa Cafe Morena când am citire dupa ea online. Este un loc hidos pentru a angaja la o plaja ușoară sau la un prânz cladire, mai deosebit dacă doriți să gustați bucătăria fantastică peruană fără să plătiți foarte numeros. Prețurile sunt neverosimil de atractive, la fel ca și mesele!

Găsiți Cafe Morena @ 348-B Calle Plateros, Cusco

cusco peru

Deoarece să faci cumpărături în Cusco

Dacă există un materie categoric, este că nu vă veți a supara să găsiți locuri de cumpărături în Cusco și în împrejurimi. În curând îți vei da serie că gata toată lumea pofti să-ți vândă oareceva, ceea ce este autentic mai deosebit în și în jurul Plaza de Vizir. Majoritatea comercianților vând aceleași mărfuri, așa că asigurați-vă că comparați prețurile.

Dacă sunteți în căutarea unor materiale Argentan autentice, mergeți drept la Argentan 3 la Ruinas 312.

Pentru artă și artizanat, un loc hidos de vizitat este Centrul de textile tradiționale din Cusco, orisicine operează în identitate cu practicile de comerț just. Le veti a ispiti la Av. El Sol 603.

Cele mai bune activități din Cusco

Dacă aveți perioada aditional în oraș, există câteva activități / cursuri grozave mai jos pentru a vă ține prins!

Albie de confectionare a ciocolatei Choco Museo

Pentru relativ 25 USD vă puteți avea de un curent de ciocolată de două ore în centrul orașului. În perioada ce treapta este mai numeros sau mai puțin o lecție de pa-tanie a modului de a executa ciocolată (există puțină degustatie, dar deosebit puțină ciocolată), este o regim bună de a intampla oareceva perioada. Cea mai bună fatalitate – poți să iei ciocolata acasă cu imobiliza! Numai asigurați-vă că îl mâncați pripeste, din motive evidente!

Calle Garcilaso 210, Cusco, Peru
+51 84 244765

Albie de gătit Cusco

Dacă sunteți în căutarea unui curent de gătit mai implicat (predarea mâncărurilor locale), mergeți la Cusco Cooking. Le veți găsi în același loc cu muzeul choco (mai sus).

Drumetie la Cristo Blanco

Dacă sunteți în căutarea oareceva mai numeros în aer independent, de ce să nu faceți o drumeție la Cristo Blanco, statuia lui Mantuitorul Mântuitorul situată sus, peste Cusco. A a proftaxi colo este ușor și puteți începe din fiecare faza al orașului – cumva îndreptați-vă către statuia albă înaltă de pe vârful dealului și voilà!

Am vizitat Cusco ca fatalitate a Turului Trafalgar „Repere ale Peru”.



Citeşte mai mult

Stiri în tendințe