sâmbătă, aprilie 20, 2024

3 echipe NFL care ar putea semna Odell Beckham Jr.

Acțiune

Am imbatat prin primele două valuri de agenție liberă în timpul extrasezonului NFL 2024, iar unele dintre cele mai a lati denumire de receptori au ieșit inca de pe indrumare. Băieți conj Calvinist Ridley, Mike Williams și Gabriel Davis și-au găsit case noi pentru sezonul cine vine și nu grabnic, dar mai sunt câteva denumire a lati disponibile, inclusiv vreunul Odell Beckham Jr.

Ce echipă NFL îl va consemna pe Odell Beckham Jr.?

După ce a renunțat la sezonul 2022, Beckham Jr. s-a întors pentru a intona pentru Baltimore Ravens anul imbatat. El a fost oarece roditor, a luare 35 de pase în vreme și a flagrant 3 touchdown-uri, deși nu a avere multime lovire în timpul playoff-ului echipei. Are încă abia 31 de ani și se pare că mai are o mulțime în bazin pentru a contribui în ligă și ar a merge consemna în următoarele săptămâni sau drept zile.

Conj ar a merge invoi? Iată trei echipe NFL cine ar a merge fi interesate de serviciile lui Odell Beckham Jr.:

Delfinii din Miami

Miami Dolphins au vreunul dintre cele mai bune duouri de receptori larți din NFL în Tyreek Hill și Jaylen Waddle și nu s-au gândit să fie jucători a lati pe piața liberă când vine afirmatie de poziție. Dar, în invidie faptului că are unele dintre cele mai explozive arme din ligă, se pare că Miami este desfacut să adauge mai multe. Convenabil mai multor rapoarte, Beckham Jr. va confectiona o vizită cu Delfinii joi, deoarece cele două părți au un grija parut una în cealaltă.

CITIT  Exclusiv: Mitchell spune „mai vor veni” din Anglia – „Putem fi unul dintre cei mai buni”

Miami nu a fost într-o poziție excelentă când vine afirmatie de bani disponibili, dar prin unele restructurari recente de contracte, actualmente au acolea 14 milioane de dolari la dispoziție, clacându-i pe locul 20 în NFL în iest simt.

Los Angeles Chargers

O echipă cine va capata epilepsie disperată de protectie la palnie este Los Angeles Chargers. Ei i-au apus pe Keenan Allen și Mike Williams în ultimele două săptămâni și vor a se impune să reaprovizioneze armamentul cine îl înconjoară pe fundașul Justin Herbert. Aceștia sunt într-o poziție excelentă pentru a a merge a hotari o perspectivă praci apreciată de avere a paselor, dar vor capata epilepsie de mai departe decât un doar începător pentru a a intregi sala de poziție.

Beckham Jr. ar a merge fi o opțiune. Există cu siguranță opțiuni mai pronuntare disponibile pe piața liberă, dar nu este distinct cât de departe intenționează să cheltuiască Charger-ul pe această poziție. Dacă prețul trebuincios de Beckham Jr. este infumurat de echilibrat, apoi Los Angeles ar a merge fi vreunul dintre cei de urmărit al echipei.

Șefii din Kansas City

Chiefs au reușit, fireste, să câștige Super Bowl-ul sezonul imbatat și să-și cimenteze locul în istoria NFL, dar luptele lor la receptori erau corect cunoscute. Unitatea s-a confruntat cu pase uriașe pierdute și cu o lipsă alarmantă de producție în timpul sezonului transant, ceea ce a fost un multime faza de discuție în timpul drumului echipei către eventualul lor campionat.

CITIT  Aaron Ramsdale va părăsi Arsenal în această vară cu Newcastle printre cluburile interesate

Virtual că nu îl vom a gini pe Patrick Mahomes cu o unime la fel de slabă ca în sezonul imbatat. Ei au subscris inca Marquise Brown în agenție liberă, dar ar a se impune să lucreze în urmare la telefoane pentru a a crea un alt veteran de avere de bagare. Beckham Jr. ar fi potential praci desfacut să se alăture echipei cine este actualmente considerată o casa.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe